Wody perfumowane damskie

Donna Karan DKNY Be Delicious Shine EDP

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

masia84
    21 listopada 2024 o 22:14
    Świeżynka
    Perfumy pachną świeżo, dziewczęco i bardzo lekko. Na pewno są JAKIEŚ, a to w świecie perfum ważne. Nie da się go pomylić z innymi. Minusem może być opakowanie: duże "jabłuszko", jest po prostu nieporęczne. Są raczej średnio trwałe i polecam je na sezon wiosenno-letni. Nie sprawdzą się na wieczorne wyjścia, za to do szkoły i pracy w sam raz. Plusem jest tez cena. Często na promkach można kupić je w super cenie. Moim zdaniem najlepiej zacząć przygodę z tymi perfumami właśnie od tego zapachu.
    Zalety:
    • Przyjemny, świeży zapach
    • Tanie
    • Łatwo dostępne
    Wady:
    • Nieporęczne opakowanie
  • 7 maja 2020 o 20:23
    kultowe jabłuszko
    Zapach jest kultowy i obłędny. Idealnie sprawdzi się na lato, jest słodki, świeży, owocowy. Nie ma jednej nuty. Pasuje do codziennych stylizacji. Wiele osób kojarzy te perfumy co nie zmienia faktu że nadal jest obłędny. Kojarzy mi się z młodością, wolnością.
  • 15 września 2019 o 21:12
    Wracam do niego na lato
    Uwielbiam ten zapach. Jest świeży, nie jest natrętny. Długo się utrzymuje. Bardzo dziewczęcy ale w mojej ocenie ma w sobie też coś eleganckiego. Nie otumania otoczenia, nie narzuca się, a jest "zauważalny". Jedyny minus to jego popularność ???? może się okazać, że w pracy połowa babeczek go używa
  • 22 sierpnia 2019 o 12:35
    To jest to !!!
    Jeden z piękniejszych jak dla mnie zapachów! Wyczuwam go z kilometrów! Zapach mega rewelacja, delikatny, trochę cytrusowy, bardzo orzeźwiający. Idealny na lato choć ja uwielbiam to również zimą. Nie wiem jak to się dzieje, ale ten zapach zawsze poprawia mi humor. Jeden z moich naj! Do tego super butelka, bardzo charakterystyczna, wygodna w użyciu, a i w największej pojemności butelka zawsze mieści się w kosmetyczne
    Zalety:
    • Zapach zapach zapach
  • 17 sierpnia 2019 o 11:16
    Lato, lato...
    Zapach wspaniały, używam od marca tego roku. I jestem zachwycona. Świeży zapach kojarzący się z latem i słonecznymi porankami. I ten zapach jabłka. Coś wspaniałego. Niestety zapach nie trzyma się na mojej skórze. Muszę powtarzać w ciągu dnia nakładanie perfumy bo mam wrażenie, że już po 3-4 godzinach brak jest zapachu. Jestem trochę ciekawa czy inne zapachy z tej firmy też tak mają, czy to po prostu moja skóra nie współpracuje z tym zapachem.
    Zalety:
    Wady:
    • brak trwałości
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie