Podkłady

Rouge Bunny Rouge Milk Aquarelle, Liquid Foundation Życiodajny podkład 'Mleczna Akwarela'

Nasi użytkownicy zostawili 44 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

GALLE
    27 maja 2016 o 10:31
    Zakochana
    Dzięki temu produktowi dowiedziałam się wreszcie do czego potrzebny jest podkład ludziom bez niedoskonałości skóry. Zacznijmy od faktów: Ten podkład absolutnie nie kryje i na tym właściwie skończyłaby się przygoda mojej problematycznej cery z Rouge Bunny Rouge Milk Aquarelle, gdyby nie wachlarz plusów, które ma do zaoferowania ten podkład (a jest ich wiele). + po raz pierwszy w swoim życiu spotkałam się z podkładem, który po całym dniu po demakijażu nie robił krzywdy. Skóra była ukojona, nie podrażniona, jak po najlepszym kremie. Jako, że mam skórę uwrażliwioną było to dla mnie swoiste wybawienie, teraz zaczynam kurację izotretynoiną, więc przymierzam się do kupna. + kolor - 040- nie mogę się nadziwić jak jest piękny. Na mojej skórze wygląda na bardzo jaśniutki ale ciepły, złotawy. Jeżeli chodzi o ujednolicanie cery, podkład ten w kolorze 040 spisuje się re-we-la-cyjnie. Kształt twarzy rzeczywiście jest uwydatniony, kości policzkowe jakby naturalnie ładnie zarysowane, nie potrzeba bronzera, pięknie współgra ze światłem. + konsystencja jest bardzo kremowa i leciutka, składniki świetne dla mojej skóry, rozsmarowuje się go z przyjemnością. + normalnie pisałabym to w minusach, ale tutaj po prostu nie wypada - nie kryje w ogóle ! :D A najlepsze, że w ogóle mi to nie przeszkadza, bo i niczego nie podkreśla. Skóra jest w nim po prostu wygładzona, ładniejsza. Jest to również zaskoczeniem, ponieważ zawsze byłam fanką co najmniej średniego krycia. Tu niby można je stopniować do średniego ale nigdy tego nie sprawdzałam, bo po prostu nie było mi to potrzebne. Dobry korektor w ruch i wystarczy (polecam te firmy Becca, zakryje się nimi wszystko bez robienia 'dodatkowej warstwy szpachli' ;) ) Natomiast jako że nie jestem osobą, która zawsze mogłaby mieć komfort posiadania kilku 'nieprzyjaciół' na krzyż, a raczej całej armii wrogów na swojej twarzy, nie był to podkład dla mnie. Dlatego po otrzymaniu baaardzo dużej ilości próbki produktu musiałam go mieszać z bardziej kryjącym dla zneutralizowania szkodliwego działania składników w tym drugim i dla dodania do niego pięknego koloru, jaki oferuje ten podkład. Teraz, kiedy moja skóra wreszcie może pochwalić się tymi kilkoma 'nieprzyjaciółmi' zamierzam go wreszcie zakupić i korzystać ze wszystkich jego dobrodziejstw. Oczywiście puder na niego - obowiązkowo. Polecam jakieś ryżowe, gdyż z reguły gdy są dobrze zmielone są mało widoczne. Polecam dziewczynom/ kobietom, które kładą większy nacisk w pielęgnacji niż w zakrywaniu zmian. Zwłaszcza tym z baaaaardzo wrażliwą cerą.
    dorsar
    16 stycznia 2016 o 18:04
    Podkład, który leczy
    Uwielbiam go. Dla mojej mieszanej, prawie czterdziestoletniej skóry ten podkład to objawienie. Po wycofaniu mojego ukochanego Aqua parure Guerlaina, wydałem fortunę testujac podkłady, ale każdemu czegoś brakowało. A wymagania mam.. ma wyrownywac kolor cery, nie błyszczeć, nie być widoczny ale upiększać. Nie zapychać, nawilzać. I RBR to wszystko potrafi! Do tego do jego nakladania najlepiej służą palce, wiec aplikacja jest bezproblemowa. W dluzszej perspektywie widac, ze naprawde pielęgnuje skórę, więc choć cenę ma wysoką, to oszczędzam na bazach, peelingach, maseczkach, on tego nie potrzebuje. Wart kazdej zlotowki! Przy regularnym uzytkowaniu, starcza na pol roku. Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: 2 całe
    Lexxx
    22 września 2015 o 23:26
    Idealny podkład
    Cudo, po prostu. Jakość, jakiej nie ma nawet Chanel. Wspaniale kryje, ale bez przesady, bez maski. Dla cery jest bardzo przyjemny, nie uczula, nie zapycha, do tego ma ciekawy zapach. Konsystencja odpowiednia, a już nie wspomnę o opakowaniu, które zwala z nóg!!! Wszystkie produkty Rouge bunny rouge są bezapelacyjnie lepsze od diorów i clinique\'a, aż mnie dziwi dlaczego nie są równie popularne. Jedynie gama kolorów jest mała, ale na zimę polka znajdzie kolor bez problemu ;) Polecam!!! (pomimo tego, że jest drogi- ale dziewczyny- warto) Używam tego produktu od: dwóch lat Ilość zużytych opakowań: dwa standardowe
  • 13 sierpnia 2015 o 12:58
    Nawilżenie
    Mnie uwiódł od pierwszej próby.Jeżeli mamy problem ze skórkami,łuszczeniem czy po prostu facjata jest wymęczona pielęgnacją(retinole,kwasy)Rouge Bunny Rouge jest wybawieniem.Lekki ,a jednoczesnie z mozliwościa stopniowania intensywności krycia.Nie robi maski i ślicznie wygląda na buzi..Miałam go dwa razy.Kolor 25 i 26.Polecam przetestowanie.Jeden z fajniejszych podkładów jakie mi było dane maziać i wcierać:) Używam tego produktu od: dwa lata i rok temu Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 15 lipca 2015 o 11:53
    Ideał!
    Jestem wierną fanką tych podkładów,używam ich już od kilku lat, czasem zdarza mi się zdradzić je z innymi,ale zawsze wracam. Podkład jest bardzo delikatny,nie uczula,nie powoduje zaczerwień,ma bardzo fajne neutralne kolory,jest trwały i co ważne-zakrywa niedoskonałości :) Do tego uwielbiam jego zapach i poręczne opakowanie z pompką. Minusem może być niestety cena i dostępność. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 4-5