Podkłady

Dr Irena Eris Make Up Art, Illu` Sphere Podkład rozświetlająco - wygładzający)

crayola
    16 lutego 2025 o 16:56
    Bardzo fajny
    Podkład w plastikowej buteleczce z pompką. Zapach jest lekki, przyjemny, taki kosmetyczny. Konsystencja podkładu przypomina lekki krem. Jest dość gęsty, ale przyjemny w aplikacji. Po nałożeniu pozostawia uczucie wypielęgnowanej skóry. W ogóle nie czuć, że ma się podkład na twarzy. Pozostawia świetliste, naturalne wykończenie. Ładnie się rozprowadza, nie zostawia smug. Nie ściera się, jest długotrwały, ale nie zastyga. Nie ciemnieje. Sprawdzi się przy suchych skórach. Przypudrowany jest ze mną cały dzień i jest nie do zdarcia. Krycie ma średnie. Minus za gamę kolorystyczną, bo wszystkie kolory mają różowe podtony.
    Zalety:
    • zostawia naturalne wykończenie
    • długotrwały
    • średnie krycie
    Wady:
    • średnie kolory
  • 24 maja 2015 o 15:22
    Średniak
    Podkład ma lekka konsystencje, powiedzialabym, ze jest nawilżający. Nie sprawdza sie przy cenach tłustych i mieszanych. Odcienie nie najgorsze. Ogromny plus za opakowanie-które pozwala zużyć produkt do ostatniego mililitra. Nie podkreśla skórek. Plus za pompkę. Jest łatwodostępnym. Dla niektórych plusem moze byc tez plastikowe opakowanie-przydatne w podróży. Polecam dla skór suchych z mała ilością niedoskonałości (średnie krycie) Używam tego produktu od: kilka msc Ilość zużytych opakowań: jedno zuzyte
  • 2 sierpnia 2014 o 10:23
    Bubel
    Zacznę od tego, że kupiłam go po zakończonej kuracji przeciwtrądzikowej. Moja cera była wtedy sucha w kierunku mieszanej, nie przetłuszczała się i nie borykałam się już z niedoskonałościami. Niepotrzebnie rzuciłam się na podkład rozświetlający. Skusiłam się na niego tylko dlatego, że rozświetlające kremy BB korzystnie prezentowały się na mojej twarzy Pomyślałam więc, dlaczego miałby się nie sprawdzić podkład rozświetlający? :) I to taki, który ma same pozytywne opinie. Więc dlaczego okazał się bublem? Głównie dlatego, że to ciężką maź z drobinkami brokatu. Naprawdę, naprawdę mocno wyczuwalna na twarzy i widoczna z daleka (efekt maski), nawet przy nałożeniu minimalnej ilości. Nie takiego efektu oczekiwałam. Plusy: +nie podkreśla suchych skórek +ma ładne, higieniczne opakowanie Minusy: -cena -najjaśniejszy kolor jest za ciemny dla bladolicych -ma okropne, tandetne drobinki brokatu -jest ciężki, cera się pod nim dusi -waży się -zapycha (a już było tak dobrze) -ma bardzo lekkie krycie, potrzebowałam raczej małego, ale on nie kryje nawet malutkich plamek -nie nadaje się na lato -wchodzi w pory i uwidacznia je Moim zdaniem to kiepski produkt. Za tę cenę lepiej kupić jakiś porządny krem BB, który rozświetli cerę, ale będzie to ładny i naturalny efekt, bez szkodzenia cerze. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 jednego
    menri21
    2 kwietnia 2014 o 16:58
    Bez polotu
    Zapach: Wyczuwalny. Pachnie jak męskie perfumy. Na szczęście szybko przestaję go czuć. Trwałość: Tu też duży plus. Podkład trzyma się prawie cały dzień. Krycie: Podkład kryje dość przeciętnie. Pomimo zapewnień producenta moja buzia nadal ma dużo do ukrycia. Matowienie: Tutaj też plus. Podkład obejdzie się bez pudru, co dla mnie ejst bardzo zaskakujące, bo zawsze ale to zawsze do tej pory łączyłam te dwa produkty. Ogólne wrażenie: Najbardziej spodobało mi się w nim jego trwałość oraz matowienie. Na pewno to go wyróżnia na tle innych. Inne właściwości plasują się jednak na średnim poziomie. Gdyby był tańszy otrzymałby znacznie wyższą ocenę. Jednak za taką cenę oczekuję czegoś naprawdę spektakularnego. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 zwykłe
  • 8 lutego 2014 o 18:15
    baaardzo dobry!
    Kupiłam na dużej promocji bo kosztował tylko 30 zł :) Pani w drogerii dopasowała mi idealnie kolor, także idealnie wtapia się w skórę. Mam skórę suchą a on absolutnie nie robi mi na niej nic złego, nakładam go na krem i utrzymuje się ślicznie. Plusy: +idealna gama kolorów +naturalność +super dla skóry suchej +trwałość +konsystencja.. pianki? można bardzo szybko uzyskać pożądany efekt, ewentualnie coś poprawić:) +bardzo podoba mi się opakowanie, szczerze mówiąc nawet łapię się na tym że się nim chwale :) +wydajny +bardzo lekki a jednocześnie dobrze kryjący (moja skóra jest praktycznie bezproblemowa, bardziej zwracam uwagę na wyrównanie kolorytu więc sprawdza się idealnie, ale kiedy pojawiły się krostki na czole to również sobie z nimi poradził) Minusy: -jak najbardziej minusem tutaj jest cena.. 80-90 zł to jednak trochę sporo, ale warto polować na promocję! I tak naprawdę tyle mam mu do zarzucenia bo zalicza się już do ulubieńców! Na pewno kupię znowu:) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze