Wody toaletowe damskie

Jaguar Jaguar Women EDT

noone
    19 stycznia 2013 o 8:06
    rozczarowanie
    skuszona promocyjna cena i opisem kupilam ten zapach i jestem bardzo rozczarowana i zawiedziona. opis nut zapacowych jest dosc obiecujacy jednak na skorze zapach jest nijaki, przecietny, niczym nie urzeka,nie intryguje, ot przecietne pachnidlo na dodatek malo trwale. Moze da sie to uzywac latem, czy ciepla wiosna? Jak nie, to nietety trzeba bedzie sie pozbyc :-( 2i pol gwiazdki za to ze jednak zapach nie odrzuca i nie jest tandetny - jest po prostu nijaki Używam tego produktu od: zaczelam Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 27 grudnia 2010 o 18:32
    jaguar ogóras
    dostałam je w prezencie i od razu 100ml. O tej marce zbytnio nie słyszałam i po rozpakowaniu pudełka moim oczom ukazał się zgrabny, nietandetny flakonik. Sam wygląd robi wrażenie i błędnie powoduje wrażenie klasycznej elegancji. Po pierwszym teście jedyne co mi przyszło na myśl to wstrętny świdrujący w nosie ogór! Z ciekawości weszłam tutaj, sprawdzić skład. Ja czuje ogórasa na bank, a kiedy perfumy wietrzeją (dość szybko) w tle czuć coś mydlanego i pieprzowego. Pod tym względem porównałabym je troszkę do Gucci Eau de Perfum II, za ten pieprzyk, który wydaje się dość fajny i z pazurem :) + za pieprzyk Używam tego produktu od: 3 dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1wszego
    Cdz
    17 lutego 2009 o 21:45
    nie potrafię być obiektywna
    chyba nie potrafię być do końca obiektywna oceniając tą wodę.. po prostu kocham Jaguara. wszystko, co jest marki Jaguar. flakonik ładny. prosty, zwięzły i na temat. nawiązuje do samochodu. :) zapach zaliczyłabym raczej do tych cięższych kwiatowych(z nutą świeżośći), choć jestem zwolenniczką naprawdę cięzkich zapachów. ten jest średni, że spokojnie można uzywać go na dzien, jak i wieczór. zimę i lato. zapach powiedziałabym elegancki. odejmuję 1 gwiazdkę za trwałość.. faktycznie mogłby być bardziej trwały. Używam tego produktu od:kilku m-cy Ilość zużytych opakowań:1
  • 8 września 2008 o 20:55
    sredni
    Czy taki brzydki to polenizowalabym, ale nie jest na tyle ładny, zeby zawracac sobie nim głowe. Czuc wyraznie akordy owocowe i kwiatowe z zdecydowanymi nutami wodnymi, ale dodatkowo przełamany delikatna słodkoscia. Calosc wiosenna, jednak dla mnie nie zbyt letnia, bo w sobie jakies ciezsze nutki. Po prostu taki se zapaszek, jakich wiele. Buteleczka brzydka. Trwałosc całkiem dobra. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:...
  • 25 lutego 2008 o 0:45
    Intrygujące podobieństwo
    Jaguara zapamietałam jako przyejemny, letni i dość ulotny(zapach?) i nawet przez jakiś czas znajdował się na mojej wish list. Po dwóch latach mieliśmy ponowne spotkanie tym razem zachęcona ciekawym zestawem postanowiłam przyjrzeć się bliżej i... osłupiałam! Przecież kilka lat temu nosiłam z upodobaniem Jeans Trussardi, a Jaguar mocno go przypomina i w zasadzie to tyle.:) Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:testy