Kremy tonujące

Revers Cosmetics Ideal Cover, Longlasting Makeup 16h Długotrwały podkład silnie kryjący

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

adi899
    9 stycznia 2022 o 2:13
    Ideał ❤️
    ▪️podkład zamknięty jest w szklanym opakowaniu z pompką ▪️dostępne sa 4 kolory, ja posiadam 05 najjaśniejszy z gamy ▪️ posiada gęstą kremową konsytencję ▪️idealnie się rozprowadza na twarzy ▪️ma bardzo dobre krycie które można budować ▪️nie tworzy maski ▪️nie oksyduje ▪️nie wchodzi w żadne zmarszczki i nie podkreśla suchych skórek ▪️trwałość podkładu jest bardzo dobra ➕ ▪️przeznaczony jest dla każdego typu cery ▪️wyczuwalny lekki zapach ▪️posiada filtr ochronny SPF Jego cena tez robi wrażenie bo można go kupić za niecałe 17 zł ???? Jestem tak bardzo mile zaskoczona że podkład za tak niską cenę idealnie mi się sprawdza ❤️‍???? ❤️‍????
    aluap07
    27 lipca 2019 o 20:47
    Dobry
    Nie powiem, żeby był to mój hit kosmetyczny, ale podkład jak za tę cenę jest naprawdę dobry ;) gama kolorystyczna jest dość uboga, ale przy mojej ciemnej karnacji i opalonej skórze trafiłam z kolorem. Dorwalam go w osiedlowym sklepiku za około 16 zł z myślą o pomieszaniu z innym, jaśniejszym podkładem, bo nie do końca wierzyłam, ze sam może dobrze się sprawdzać, a jednak mnie zaskoczył. W każdym podkładzie szukam przede wszystkim krycia. Mam co zakryć, zmiany potrądzikowe nadal dają o sobie znać :( i ten podkład super się spisuje. Może nie jest to 100% krycie, ale jeszcze w żadnym podkładzie tego nie dostrzegłam, nawet tym wysokopółkowym. Po użyciu twarz jest bardzo przyjemna w dotyku, powiedziałabym ze taka aksamitna :D. Przy mojej tłustej cerze szybko zaczynam się świecić, ale wybaczam mu to za krycie.
    Zalety:
    • Szklane opakowanie (zdecydowanie bardziej wolę takie niż plastikowe)
    • Krycie
    Wady:
    • Gama kolorystyczna
    • U mnie twarz szybko zaczyna się świecić
    • Ciężko go dostać stacjonarnie
    iska149
    18 maja 2019 o 19:58
    prawie ideał
    Przypadkiem trafiłam na ten podkład gdzieś na forum i postanowiłam sprawdzić opinie, po czym zakupiłam z racji,że drogi podkład to nie jest,więc można wypróbować. Formuła tego podkładu nieco mnie zaskoczyła, bo chyba nie miałam jeszcze tak gęstego podkładu jak ten. Rozprowadzam go gąbeczką,więc możliwe,że to krycie jest mniejsze niż pędzlem, pędzlem jeszcze nie próbowałam. Palcami nigdy nie lubiłam nakładać podkładów,więc się nie wypowiem. Co mi się w nim spodobało - naprawdę dobrze kryje nawet nakładany gąbeczką, a nie tworzy takiej "maski", nie jest widoczny na twarzy jak np bell liquid powder czy catrice hd, nie ma takiej pudrowej twarzy, tylko takie wygładzenie, że naprawdę ładnie wygląda, jak druga skóra. Natomiast ubolewam nad gamą kolorystyczną i to może wpływać na moją ocenę, bo mimo, że wybrałam najjaśniejszy kolor 5 to i tak jest duuużo za ciemny dla mnie (jestem blada, mam chłodną karnację) i dodawałam do niego rozjaśniacza z nyxa, a nie mam pewności,czy przypadkiem to nie zmienia podkładu jakoś na niekorzyść. Inaczej nie pasowałby mi ten kolor kompletnie i nie byłabym w stanie go używać chyba że wróciłabym z wakacji mega opalona,co mi się nie zdarza. Troszkę mam też zastrzeżenie co do jego trwałości, bo po 8 h pracy gdzieś już przebijają moje piegi, plamki pigmentacyjne, już nie wyglada tak ładnie, lecz jakby już go częściowo nie było na twarzy, a używam pudru ryżowego z wibo.
    Zalety:
    • krycie
    • taki naturalny wygląd na twarzy, wygładzona buzia
    • łatwość rozprowadzania
    • wydajność, bo jest to podkład naprawdę gęsty
    • opakowanie szklane,ale wiem,że to dla niektórych może być minusem
    Wady:
    • gama kolorystyczna - zbyt uboga, najjaśniejszy kolor jest ciemny i osobom z jasną karnacją raczej nie będzie pasował :(
    • trwałość niespecjalna, przynajmniej u mnie, a mam suchą/normalną skórę
  • 7 maja 2019 o 17:06
    Komfort w noszeniu
    Zacznę od minusu, a mianowicie od gamy kolorystycznej podkładu. Najjasniejszy odcień niestety nie zyska uznania u bladolicych, choć z drugiej strony przypudrowany transparentnym, białym Kryolanem ładnie stopil się z moją jasną cerą i jej odciencie od szyi jest minimalne. Zawsze można się również poratowac rozjasniajacym fixerem do podkładów. Odcień 05 sprawdzi się świetnie u mnie latem. Teraz przejdźmy do plusów fluidu... Jest FAJNY :) Mimo iz to podkład mocno kryjący w ogóle nie czuć go na twarzy! Nie tworzy na niej efektu maski, a jego noszenie przez tą właśnie lekkość jest naprawdę komfortowe. Nie wchodzi w załamania skóry, nie podkreśla suchych skórek, nie zastyga na skorupe i nie tworzy nieestetycznych smug na twarzy. Genialnie wtapia się w skórę wytrzymując na niej cały dzień! Cera jest gładka, ujednolicona, a niedoskonałości przykryte. Bardzo ładnie prezentuje się na twarzy i współgra z innymi kosmetykami typu pudry, róże, bronzery itd.. Jego główna zaletą jednak jest wspomniany przeze mnie wcześniej komfort noszenia. Naprawdę nie czuć ani nie widać "szpachli" na twarzy ;)
  • 7 lutego 2019 o 17:33
    Jeden z lepszych drogeryjnych zakrywaczy :)
    Zacznę może od kwestii kolorystycznych :D Wybrałam kolor 06, dopasowany jest do mnie idealnie, ale tylko na żywo :D Poprzez filtr zawarty w podkładzie, po użyciu aparatu z fleszem kolor robi się dużo za jasny, więc jeśli chcecie się w tym podkładzie fotografować, pokryjcie nim również szyję i dekolt :) Podkład jest mocno kryjący (oczywiście stopień krycia zależy od użytego narzędzia, gąbka je zdejmuje, więc jeśli zależy nam na maksimum efektu polecam użycie paluszków), ale nie robi efektu maski czy ciastka. Lekko zastyga, więc nie jeździ po buzi. Nie oksyduje, nie robi plam czy dziur. Nie wchodzi w załamania, nie podkreśla suchości, utrzymuje się rewelacyjnie! Po 10h moja twarz wyglądała dokładnie tak samo jak w momencie nałożenia. Podkład mnie nie zapchał ani nie uczulił. 17 zł za tak fajną jakość to nie lada gratka :) Kryjące podkłady to duże wyzwanie, bardzo często są mega ciężkie i wyglądamy w nich dobrze jedynie na zdjęciach, ten na żywo wygląda mega :) P.S. Za ten efekt po fleszu odejmę punkcik, żeby nie było za miło :D