Pudry do twarzy

Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish Powder Puder utrwalający makijaż

Sephora
Charlotte Tilbury - Airbrush Flawless Finish - Puder Matujący Z Możliwością Uzupełnienia - Airbrush Flawless Finish - 4 Deep - Dla Kobiet

• 15 marca 2025 o 19:48
    Puder Charlotte Tilbury
    Świetny puder, utrzymał mi mat na twarzy cały dzień. Makijaż z nim wygląda pięknie, nie wysusza pod okiem ani nic się nie waży. Po skończeniu aktualnego opakowania napewno kupię kolejne.
    Zalety:
    • Formuła Wytrzymałość Kolor
  • 3 lutego 2025 o 16:33
    Blur
    idealnie wtapia się w skórę, nie tworząc efektu maski. Matowi skórę, ale nie sprawia, że wygląda ona na suchą – wręcz przeciwnie, pozostawia ją gładką i promienną. Puder świetnie utrwala makijaż, nie zbiera się w zmarszczkach ani nie wchodzi w pory, co czyni go idealnym do użytku na co dzień. Trwałość i komfort Puder utrzymuje makijaż na miejscu przez wiele godzin, zapewniając świeży wygląd przez cały dzień. Nie waży się i nie powoduje efektu ściągnięcia skóry, co sprawia, że jest komfortowy w noszeniu, nawet w ciepłe dni. Opakowanie Eleganckie opakowanie z lustrem dodaje luksusowego charakteru, a sama formuła pudru sprawia, że jest to produkt idealny do noszenia w torebce na wszelki wypadek. Czy warto? idealnie nadaje się do utrwalenia makijażu, zapewniając gładką, promienną skórę przez cały dzień. Jest to jeden z najlepszych pudrów, który naprawdę działa, a jego luksusowa formuła sprawia, że warto zainwestować w ten produkt.
  • 16 października 2024 o 15:36
    Bardzo dobry puder
    Puder kupiłam ze względu na dobre opinie i chęć przetestowania go na sobie. Pomimo wysokiej ceny nie zawiodłam się. Na skórze wygląda lekko, utrwala, delikatnie matuje i daje efekt rozmycia. Nałożony gąbeczką daje efekt photoshopa. W zmarszczki (pod oczami i przy ustach) wchodzi jak większość pudrów (niestety, tutaj zabrakło magii). Wisienką na torcie jest jego opakowanie - przecudne, z lusterkiem. Pomimo, że mam kilkadziesiąt pudrów (uwielbiam je testować), to do tego wracam dość często.
    Zalety:
    • blur
    • lekki mat, nie przesusza
    • niewidoczny na skórze
    • piękne opakowanie
    W perfumerii
  • 10 października 2024 o 22:37
    jeden z gorszych produktów od Charlotte Tilbury
    Uwielbiam kosmetyki od Charlotte Tilbury, są genialne, trwałe, pięknie opakowane i super drogie. Szminek nie ma lepszych na rynku. Ale Puder AirBrush flawless nie miło mnie zaskoczył, jest jak się okazało daleko mu do pudrów od Guerlain, które od kilku lat używałam. Mam cerę mieszaną z typową "strefą T", co ciągle się błyszczy. Puder od Charlotty nie jest remedium na te przypadłość, po użyciu nadal błyszczy mi się część twarzy, a reszta skórkuje się bo puder jest bardzo suchy. Nie nadaje się pod oczy bo uwidacznia najmniejsze nawet zmarszczki. Uwidacznia pory. Przyznam, że nie udał się Charlocie ten produkt. Nie polecam. Mam 58 lat, jestem bardzo zadbana i odmłodzona.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, fajne kolory
    Wady:
    • suchy, odstający od twarzy, krótkotrwały, uwidaczniający zmarszczki
    W perfumerii
  • 25 czerwca 2024 o 22:52
    Efekt Photoshopa
    Od lat nie sięgałam po puder w kamieniu, zawsze królowały te sypkie. Przy tym zakupie wróciłam trochę do początków mojego makijażu tylko w wersji premium. Zaczęłam od miniaturki, żeby zobaczyć czy jest warty swojej ceny. Już przy pierwszym makijażu przepadłam. Po nałożeniu pudru efekt Photoshopa murowany, ale nie takiego nachalnego- bardziej subtelny retusz ???? nie przesusza, nie zapycha, wygląda lekko na skórze, nie podkreśla porów czy suchych skórek, trzyma się na buzi cały dzień. Nawet małe opakowanie jest wydajne, starczy na dość długo.