Pudry do twarzy

Golden Rose Nude Look, Sheer Baked Powder Wypiekany puder do twarzy

Golden Rose Nude Look Wypiekany Puder do Twarzy Nude Glow 02 Fair Glow

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Kas95
    19 stycznia 2024 o 12:10
    Ciesze się że jest nowy kolor
    Pudru używałam już dobrych kilka lat ale tylko w lecie ponieważ przyciemniał mi twarz. Znalazłam też dla niego dodatkowe zastosowanie. Gdy zdarzyło mi się kupić zbyt ciemny podkład to wtedy szyję i dekolt przyciemnialam tym pudrem. Wyglądało to naprawdę dobrze. Poza tym puder daje piękne wykończenie. Skóra wygląda na zdrową. Niedawno kupiłam puder w nowym kolorze 02 i sprawdza się idealnie. Już nie przyciemnia podkładu a przy tym ma nadal te same właściwości.
    Zalety:
    • Skóra wygląda na zdrową
    • Brak suchego wykończenia
    • Wypiekany przez co wydajny
    • Niska cena
    Wady:
    • Pierwsza wersja zbyt ciemna dla karnacji większości polek
  • 2 kwietnia 2023 o 17:46
    Subtelne glow
    Puder daje efekt wygładzenia cery. Ma bardzo naturalny kolor, daje subtelny efekt glow. Nie pyli. Ładne opakowanie w stylu nude. Niestety po kilku tygodniach użytkowania wyłamało się wieczko. Mimo wszystko nie ujmuje to jego zaletom.
    Zalety:
    • Efekt
  • 30 marca 2023 o 16:51
    Lubimy się :)
    Szukałam pudru, który nie będzie zbyt suchy dla mojej twarzy i znalazłam :) Nie cierpię pudrów, które na początku wyglądają ładnie ale z chwili na chwile wyglądają sucho i nieestetycznie. Ten puder jest dla mnie idealny. Delikatnie matuje i utrwala ale jednocześnie daje efekt rozświetlenia. Używam go wszędzie oprócz strefy pod okiem- tam wolę mocniejszy puder.
    Zalety:
    • Bardzo delikatny efekt
    • Nie wysusza
    • Ładnie rozświetla
    • Wygląda świeżo i estetycznie
    • Delikatnie matuje
  • 24 marca 2023 o 12:49
    Lubie go
    Puder zakupiłam z ciekawości. Po nałożeniu wygładza skórę. Nie daje efektu podkreślenia zmarszczek. Makijaż jest naturalny, gładki i nie daje efektu maski. Łatwo się rosprowadza ponieważ nie robi plam. Równolegle z nałożeniem dobrego podkładu daje trwały makijaż na cały dzień. Nie obsypuje się. Nawet pod koniec opakowania jak spadł mi na podłogę nie popękał. Nie jest drogi i daje fajny efekt.
    Zalety:
    • Trwałość, naturalny efekt
  • 22 marca 2023 o 9:38
    Dobry do konturowania
    Wypiekany puder Nude Look od Golden Rose w moim przypadku sprawdza się jedynie do podkreślania kości policzkowych i za to daje mu duży plus :) Ładnie komponuje się z podkładem, aplikowany pędzlem równomiernie się nakłada i daje zdrowy wygląd i rozświetlenie na twarzy. Mógłby być odrobinę trwalszy ale i tak nie jest źle. Natomiast w moim przypadku stosowanie go na całą buzię nie wchodzi w grę gdyż jest o wiele wiele za ciemny, mam bardzo jasną karnację więc gdy nałożyłam go całościowo wyglądałam jak marchewka...Dla osób o ciemniejszym odcieniu skóry może być jednak całkiem interesującym produktem gdyż jest przyjemny w użytkowaniu, nie zapycha i daje promienny efekt :)
    Zalety:
    • ładny odcień (chociaż za ciemny dla bladziochów)
    • ładnie rozświetla, nienachalnie ale delikatnie, nadając zdrowy wygląd
    • dobrze się rozprowadza, nie obsypuje się
    • poręczne, estetyczne opakowanie
    • jest wydajny
    Wady:
    • ciemny odcień - szkoda, że nie ma jaśniejszej wersji
    • do bladych cer nie nadaje się do stosowania na całą buzie a jedynie do podkreślenia np. kości policzkowych