Rozświetlacze

Jeffree Star 24 Karat, Skin Frost Pro Palette Paleta 6 rozświetlaczy

• 26 kwietnia 2020 o 10:37
    U-WIEL-BIAM
    Kupiłam tę paletę zaraz po tym jak Peach Goddess okazał się za ciemny i jestem zachwycona. Co prawda Sarcophagus już mocno na wykończeniu, ale jest to moja ulubiona formuła oraz te kolory. Górny rząd świetnie wygląda jako cienie. Różowego odcienia używam jako toperu na róż, ale te dwa pozostałe tak jak miały wybite logo tak mają; są za ciemne dla mnie. W sumie tylko Sarcophagus jest dobry, ale pierwszy rządek na powieki i też wyglądają zabójczo. O formule już mówiłam, moja ulubiona. Zawsze do niej wracam. Jest miękka, delikatna. Rozświetlacze nie mają drobinek. Dają taflę. Dla mnie nie ma wad ten produkt.
    Zalety:
    • formuła
    • blask: tafla bez drobinek
    • korzystnie cenowo, bo można wypróbować kilka kolorów/mieszać. na ostatniej promce w douglasie wychodziły dyszkę drożej, niż pojedynczy rozświetlacz
  • 28 stycznia 2018 o 12:39
    bardzo przyjemne
    Ogólnie fanką pana Stara nie jestem miałam jednak możliwość zakupu tej palety za połowę jej ceny rynkowej na black friday, dodatkowo wysyłka do Polski była gratis a przy robieniu większych zakupów można nawet odżałować i to cło :) OPAKOWANIE- bardzo ładna złota szata graficzna, opakowanie stabilne, bardzo dobrze wykonane , nie brudzi się jakoś specjalnie , jest też lusterko i bardzo ładne tłoczenia wewnątrz palety. Dodatkowo bardzo duża gramatura, miła niespodzianka, na zdjęciach w necie myślałam , że jednak będą mniejsze FORMUŁA; bardzo dobra pigmentacja. Jeśli ktoś ma pojedyńczy rozświetlacz od Stara wie , że są dość suche te są idealnie kremowe odrobine lepkie, chociaż znajoma ma również tą paletę z innej partii i dwa odcienie faktycznie są w niech suche. U mnie wszystkie takie same, nie wiem może są produkowane w paru fabrykach czy coś. Ciężko powiedzieć. Bardzo dobrze trzymają się twarzy , pylą sie minimalnie. Na twarzy raz nałożone zostają tam gdzie ich miejsce, nie migrują , nie tracą na intensywności w ciągu dnia. Dobrze współpracują w produktami do makijażu twarzy SARCOPHAGUS- bardzo twarzowe migotliwe , jasne złoto. Tworzące bardzo mocną taflę-ogólnie to jest mój typ rozświetlenia twarzy. Jeśli ktoś lubi delikatne rozświetlenie powodowane grą świateł , może sobie darować tą paletę. Tu rozświetlenie jest rażące i mocne dające efekt mokrego policzka :) KING TUT- bardzo mocny odcień starego , antycznego złota , pasuje wszystkim prócz osób bardzo bladych :) DARK HORSE- ciepły brąz z mocnym tonem złota, do mojej słowiańskiej karnacji i popielatego blondu na rozświetlacz się nie nadaje , stosuje jako bronzer, świetnie się rozciera, dla ładnego efektu wystarczy odrobinka, trzeba jednak dobrze go rozetrzeć , bo może zrobić plamy LEGENDARY- róż taki lekko cukierkowy , również ze złotymi tonami. Nie przepadam za różowymi rozświetlaczami , stosuje jako róż, efekt bardzo migotliwy , jednak troszkę blaknie w środku dnia i również wymaga delikatnej ręki , by nie zrobić nim plam GIZA-to już dość mocny ale rozświetlony jasny brąz, jako rozświetlacz to tylko do ciemnych karnacji z oliwkowym tonem , u reszty się odetnie. Pięknie wygląda jako cień w załamaniu powieki LIBERACE- oślepiające złoto mocno żółte. Bardzo lubie takie kolory rozświetlaczy wiec doskonale się w nim czuje. Kolor zbliżony do banana od Kylie. Produkt bardzo dobry jakościowo. Kompleksowy. Poza tym , że możemy go stosować do rozświetlenia wybranych partii twarzy , doskonale sprawdzi się jaki cień do powiek , czy też da efekt holo nałożony na każdą szminkę- nie przesusza ust nadmiernie. Pewnie wystarczy mi do emerytury, bo gramatura jest przeogromna. Dla osób uwielbiających zabawę makijażem będzie bardzo przyjemnym gadżetem :)
    Zalety:
    • pigmentacja i trwałosć
    Wady: