Rozświetlacze

Physicians Formula Murumuru Butter Highlighter Rozświetlacz do twarzy z masłem Murumuru

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 lutego 2025 o 4:50
    rozświetlacz, który zasługuje na uwagę każdej osoby szukającej subtelnego, ale efektownego blasku. Używam go już od kilku lat i jestem absolutnie zakochana w tym produkcie!
    Przede wszystkim, konsystencja tego rozświetlacza jest niesamowicie przyjemna. Jest to kremowo-pudrowa formuła, która w dotyku przypomina masło, stąd nazwa produktu. Rozświetlacz jest bardzo gładki, dobrze się rozprowadza i nie tworzy żadnych smug. Łatwo się aplikuje zarówno pędzlem, jak i palcem, a efekt zawsze jest równomierny i naturalny. Kolor rozświetlacza jest ciepły, złocisty, co sprawia, że świetnie pasuje do ciepłych tonów skóry, ale również wygląda pięknie na skórze o bardziej neutralnych lub chłodniejszych odcieniach. Nadaje twarzy promienny, zdrowy wygląd, nie będąc przy tym zbyt nachalnym. Efekt jest subtelny, ale widoczny – idealny na co dzień, jak i na specjalne okazje. Można go stopniować, dzięki czemu możliwy jest zarówno naturalny glow, jak i mocniejsze rozświetlenie, jeśli zależy nam na intensywniejszym efekcie. Co wyróżnia ten rozświetlacz to jego trwałość – utrzymuje się na skórze przez cały dzień, nie ściera się ani nie blaknie. Zawiera masło Murumuru, które sprawia, że skóra wygląda na nawilżoną i promienną. Produkt nie podkreśla tekstury skóry, drobnych zmarszczek czy suchych miejsc, co zdarza się w przypadku niektórych rozświetlaczy. Wielkim plusem jest również jego zapach – lekko słodki, ale nie za mocny, co sprawia, że aplikacja jest przyjemnością. Opakowanie jest eleganckie i poręczne, ma lusterko, co ułatwia stosowanie w trakcie dnia. Jedynym minusem, który zauważyłam, jest to, że produkt może być odrobinę zbyt delikatny dla osób, które lubią bardziej wyrazisty efekt rozświetlenia. Jeśli szukasz czegoś naprawdę intensywnego, ten rozświetlacz może nie spełniać w pełni oczekiwań, ale dla osób, które preferują naturalny glow, będzie to strzał w dziesiątkę. Podsumowując, świetny wybór dla osób szukających naturalnego, subtelnego, ale efektownego rozświetlenia. Jest trwały, lekki w aplikacji i ma piękny zapach, a jego kremowa formuła sprawia, że skóra wygląda promiennie i zdrowo. Polecam go każdemu, kto preferuje naturalny, ale pełen blasku wygląd!
  • 19 lipca 2024 o 12:26
    Blask, który zachwyca
    Rozświetlacz Murumuru Butter Highlighter od Physicians Formula obiecuje intensywny blask oraz długotrwały efekt. Zawiera masło murumuru, tucuma i capuacu, które nawilżają i pielęgnują skórę. Produkt ma kremowo-pudrową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i idealnie stapia ze skórą, nadając jej zdrowy i promienny wygląd. Uwielbiam rozświetlacze, a Murumuru Butter Highlighter od Physicians Formula jest jednym z moich ulubionych dzięki swojemu intensywnemu blaskowi i właściwościom pielęgnacyjnym. Kremowo-pudrowa konsystencja ułatwia aplikację, a efekt jest zawsze zachwycający.
    Zalety:
    • Intensywny blask: Produkt daje mocne, lecz naturalne rozświetlenie.
    • Nawilżenie: Dzięki zawartości masła murumuru, tucuma i capuacu, pielęgnuje skórę.
    • Łatwość aplikacji: Kremowa-pudrowa konsystencja sprawia, że produkt jest łatwy w użyciu.
    • Uniwersalność: Nadaje się do różnych typów skóry i karnacji.
  • 18 sierpnia 2022 o 17:58
    Pearl - Ciekawa konsystencja kosmetyku sprawia, że chętnie jest przeze mnie stosowany do codziennego makijażu
    Rozświetlacz nie był nigdy moim ulubionym kosmetykiem i kiedyś nie posiadałam żadnego ale szczerze powiedziawszy jak ja mogłam żyć bez takich perełek. Rozświetlacza używam na kościach policzkowych, nosie czy łuku kupidyna. Na co dzień lubię błysk, jednak musi on być stonowany, subtelny. Mocny efekt widoczny z księżyca stosuje na większe wyjścia, dlatego rozważnie aplikuje kosmetyk. Do aplikacji mam swój ulubiony pędzelek i praca z tym rozświetlaczem to czysta przyjemność.
 Plastyczny, kremowo-pudrowy rozświetlacz zaaplikowany na twarz sprawia, że pięknie odbija światło i co ważne dobrze scala się z makijażem. Miękkie wykończenie z blaskiem przy mojej jasnej cerze wygląda bardzo dobrze. Trwałość jest równie odpowiednia, nawet przy mojej mieszanej cerze. Jest on inny niż do tej pory kosmetyki tego typu ze względu na swoją konsystencję ale z całą pewnością jest to produkt godny polecenia tym bardziej, że jego cena należy do przystępnych.
    Zalety:
    • pięknie dobija światło
    • trwały
    • odcień Pearl
    • nie uczula, nie podrażnia, nie przesusza
    • produkt wegański
    • wydajny
    • cena w stosunku do jakości kosmetyku
  • 19 listopada 2021 o 23:34
    Cudowna konsystencja
    Zakochałam się w tym rozświetlaczu przez jego nietypową formułę masełka. Jest to połączenie kremowego z sypkim rozświetlaczem daje świetny efekt naturalnej skóry, ale można go stopniować i osiągnąć tafle. Przy makijaż typu makeup no makeup wygląda bosko. Nie ciastkuke się na podkalszie i ma przyjemny, kokosowy zapach. Jedyna wada to kolorystyka fajniej gdyby było dostępne więcej kolorów pasujących do szerszego grona użytkowników.
  • 20 września 2021 o 22:02
    Nowy ulubieniec wśród rozświetlaczy!
    Nowość w mojej kosmetyczce, ale już ulubiony, ma miękką, niezbyt mocno zbitą konsystencję taką trochę jakby mokrą? nie wiem jak ją nazwać. Zależy jak nałożony daje efekt od delikatnego po mega oślepiającą taflę. Nałożony na skórę daję mocno błyszczącą taflę z taki mokrym efektem, jakbyśmy nałożyły produkt w płynie. Na policzku daje prześliczny efekt złotej tafli bez żadnych drobinek, daje się stopniować, przy dwóch warstwach błysk jest oślepiający Szczerze mówiąc żaden jeszcze rozświetlacz nie zrobił na mnie takiego wrażenia jak ten.