Rozświetlacze

L'Oreal Paris Lumi Le Glow, Highlighter Stick Rozświetlacz w sztyfcie

L'Oréal Paris Lumi Le Glass rozświetlacz w sztyfcie 635 Glowy Golden Couture 6,5g
Loreal Lumi Le Glow Rozświetlacz w Sztyfcie 635 Golden Couture

Jowi25
    7 maja 2025 o 9:41
    Świetny rozświetlacz
    L'Oréal Paris Lumi Le Glow to rozświetlacz w sztyfcie, który łączy w sobie wygodę aplikacji z eleganckim, subtelnym blaskiem. Już na pierwszy rzut oka przyciąga wzrok kompaktowym i poręcznym opakowaniem, idealnym do torebki lub na szybkie poprawki w ciągu dnia. Zalety: Konsystencja: Kremowa formuła sprawia, że produkt łatwo się rozprowadza i stapia ze skórą, nie tworząc smug. Efekt: Daje delikatny, naturalny glow bez brokatu, co sprawia, że świetnie sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na większe wyjścia. Odcienie: Dostępny w kilku wariantach kolorystycznych, dzięki czemu można dobrać odcień do swojej karnacji. Wydajność: Wystarczy niewielka ilość, by uzyskać widoczny efekt – produkt starcza na długo. Wady: Może nie sprawdzić się przy bardzo tłustej cerze – po kilku godzinach może się lekko przesuwać. Nie daje bardzo mocnego efektu rozświetlenia – fanki intensywnego glow mogą być nieco zawiedzione. Podsumowanie: Lumi Le Glow to doskonały wybór dla osób ceniących sobie szybki makijaż i naturalny efekt. To świetny highlighter do codziennego użytku – łatwy w aplikacji, efektowny, ale nie przesadzony. Jeśli szukasz dyskretnego blasku i wygody, warto go wypróbować.
    alilala
    6 maja 2025 o 22:39
    Rozświetlacz, który odmłodził moją twarz.
    Nie sądziłam, że kosmetyk w sztyfcie może zmienić moje podejście do makijażu – a jednak! L’Oreal Paris Le Lumi Stick Le Glow to prawdziwe złoto w poręcznym opakowaniu. Już sam wygląd – elegancki, wygodny, idealny do torebki – zapowiada coś wyjątkowego, ale to, co robi na twarzy… no po prostu efekt wow! Ma lekką, kremową formułę, która dosłownie sunie po skórze jak jedwab. Nie lepi się, nie zostawia smug – tylko ten piękny, półprzezroczysty, perłowy glow. I nie, to nie jest nachalny błysk – to subtelny blask, jakby skóra sama z siebie była promienna i wypoczęta. Po kilku muśnięciach policzki wyglądają świeżo, młodziej, jakby ktoś zresetował mi zmęczenie. Zaskoczyło mnie, jak idealnie stapia się z podkładem – nic się nie roluje, nie ściera. Daje efekt naturalnego rozświetlenia, bez brokatowego przerysowania. Uwielbiam to, że można go używać nie tylko na kościach policzkowych, ale też np. nad ustami, na dekolcie czy łuku brwiowym – daje ten sam efekt „glow z wnętrza”. A przy tym... nie czuć go na twarzy! Plusy: Lekka, kremowa formuła – żadnego ciężaru. Naturalny, równomierny efekt glow. Doskonale wtapia się w skórę. Twarz wygląda świeżo, młodo i zdrowo. Multifunkcyjność – twarz, dekolt, usta. Mały, poręczny i piękny. Minusy: Trudno się od niego oderwać – mam ochotę dokładać, choć nie trzeba. To dobry kosmetyk również na co dzień – kiedy chcę wyglądać „na luzie, ale świeżo” – i na wieczór, gdy chcę przyciągać światło jak gwiazda. Jeśli rozświetlacz może dać radość – ten właśnie to robi.
    aanitv
    6 maja 2025 o 22:37
    Lumi Le Glow, Highlighter Stick
    Ten rozświetlasz w sticku to moje odkrycie. Idealny odcień! Rozświetlacz tworzy taki efekt "glow", troszkę takiej mokrej twarzy ale w dobrym tego słowa znaczeniu. Pięknie wygląda na twarzy. Jest dopełnieniem makijażu.
  • 6 maja 2025 o 21:48
    Efekt tafli bez wysiłku
    Ten rozświetlacz w sztyfcie to jeden z tych produktów, które robią „efekt wow” w sekundę. Ma kremową konsystencję, łatwo się rozciera i daje piękne, mokre wykończenie. Idealny na co dzień i na większe wyjścia. Nie roluje się, nie ściera, można go dokładać w ciągu dnia bez efektu maski. Pasuje zarówno na gołą skórę, jak i na makijaż. Świetny dla każdego typu cery — nawet na mojej mieszanej wygląda bardzo świeżo i nie podkreśla porów.
  • 6 maja 2025 o 21:19
    Idealny na lato
    Rewelacyjny produkt, nadaje skórze przepiękny efekt glow. Moja buzia jest po nim promienna i rozświetlona, a własnoręcznie zrobiony makijaż wygląda jak od profesjonalnej makijażystki. Idealnie sprawdza się na imprezę, ale również przy delikatniejszym looku na co dzień. Dodaje naturalnego blasku nie tylko skórze twarzy, ale również szyi i dekoltu, ramion.