Wody toaletowe damskie

Escada Moon Sparkle EDT

Nasi użytkownicy zostawili 79 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 kwietnia 2022 o 16:29
    Uwielbiam zapachy Escada
    Malinki, jeżynki, czarna porzeczka, właśnie to uwielbiam. Bardzo owocowa Escada. Dlanie zapach idealny na dzień jak i na wieczór. Jedyny w swoim rodzaju. Mniammm!!! Nuta głowy: malina, truskawka, jabłko, cytryna, czarna porzeczka. Nuta serca: róża, frezja, jaśmin, piwonia. Nuta bazy: ambra, drzewo sandałowe, piżmo
    W strefie wolnocłowej
  • 26 lutego 2021 o 15:38
    truskawka i malina w roli głównej
    Nutami głowy są Truskawka, Czarna porzeczka, Czerwone jabłko i Cytrusy; nutami serca są Groszek pachnący, Frezja, Jaśmin i Róża; nutami bazy są Malina, Piżmo, Drzewo sandałowe i Bursztyn Uwielbiam Escady mimo, że są bardzo bardzo ulotne. Owocowe (głównie) kompozycje przywołują miłe wspomnienia skojarzone głównie z wakacjami. Beztroska, radość, owocowa guma balonowa. Cudowności
    Zalety:
    • miłe skojarzenia
    • flakon
    Wady:
    W perfumerii
    Twitter
    19 lipca 2016 o 0:34
    Słodko i niezmiennie
    Sezonówki Escady kojarzą mi się ze słodkim, owocowym, mocnym zapachem na lato. Moon Sparkle nie odbiega od tego skojarzenia. Ten zapach jest owocowo-lukrowo słodki, niezbyt zmienny, mocny. Najbardziej wyczuwam w nim mocno słodkie czerwone jabłko a potem cały natłok cukru z lizaków i mieszankę oranżady owocowej. Według mnie trzeba być odważnym, żeby go nosić - kładzie na łopatki swoją słodyczą, jak dla mnie za wiele dobrego na raz. Zapach nie zmienia się szczególnie, prawie w ogóle; jak słodki i mocny był, tak jest. Można mu to zaliczyć na plus, jeśli komuś sam zapach odpowiada. Moon Sparkle widzę w połączeniu z dziewczęcym uśmiechem i bikini - te dwie rzeczy nie mają wieku, więc komu odpowiada, niech nosi ;)
  • 30 grudnia 2013 o 13:49
    Sama słodycz
    Moon Sparkle to typowe letnie, dziewczęce perfumy idealne na słoneczne dni i wakacyjne, ciepłe wieczory z ukochanym :) Mają słodki owocowo kwiatowy zapach, bardzo przyjemny. Wiele osób pytało mnie czym pachnę. Na mojej skórze najbardziej wyczuwalne są truskawki i frezję. Trwałość perfum jest średnia więc nieraz musiałam ponawiać aplikację przez co zużywałam perfumy szybciej niż zazwyczaj. Sam flakon jest ładny i cieniowany. Cena jest niska więc myślę, że warto wypróbować. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 flakon
    dz4sta
    29 listopada 2013 o 14:34
    Zmysłowa, słodka. Mrauuu...
    Używałam tego zapachu parę ładnych lat temu, jednak wciąż na półce mam buteleczkę "ku pamięci" ;) Zapach słodki, przy tym bardzo zmysłowy, seksowny - świetna kompozycja! Trwałość jak najbardziej na plus. Jest w tych perfumach jakaś magiczna tajemnica pod płaszczykiem egzotycznej słodyczy... No i buteleczka. Prosta, ale ciekawie wycieniowana, niczym miłosny eliksir ;) Całość (zapach + butelka) tworzą z tej Escady produkt, który się wyróżnia na tle pozostałych. Używam tego produktu od: 2010 Ilość zużytych opakowań: 1 (30 ml)