Wody toaletowe damskie

Carolina Herrera CH EDT

Carolina Herrera CH woda toaletowa 100ml
Carolina Herrera CH

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 30 marca 2021 o 15:02
    Rzecz pospolita, to znaczy zapach pospolity...
    To chyba jeden z pierwszych zapachów tej marki, który postanowiłam przetestować. Już po pierwszych testach czułam, że ten zapach nie jest dla mnie, ponieważ kojarzy mi się z jakimiś perfumami sprzed wielu lat, a to znaczy, że nie stać mnie wtedy było na dobre, markowe perfumy. Wyczuwam jakieś mieszanki Avonu z La Rive, to znaczy, że znajomość z Herrerą od początku źle się zaczęła. Zapach ma w sobie trochę słodyczy, jest ciepły, kwiatowo-owocowy. Jak na mój nos nada się na jesień, wiosnę, ewentualnie letnie wieczory. Niestety zapach nie ma w sobie nic odkrywczego, jest trochę banalny, pospolity, nie jest zły ( z całym szacunkiem dla jego wielbicielek) ale na pewno nie jest to zapach, który chciałabym posiadać w pełnowymiarowym flakonie.
    Wady:
    • pospolita kompozycja, Carolina się nie postarała :)
  • 12 maja 2017 o 22:53
    spełnione marzenie
    piękne. takie, o jakich marzyłam. trochę nietrwałe, a może u siebie zatraca się zapach, bo odbieram sygnały, że pięknie pachnę. gdzieś wyczytałam, że podobny do 212- a skąd- żadnego podobieństwa. bardziej do flower bomb- jest w nich obu jakaś szlachetność, elegancja, słodycz. szkoda, że za chwilę się skończą...
    Delicia
    21 lipca 2012 o 22:51
    Idealny zapach signature!
    Niedawno wpadl mi w rece tester o objetosci 100ml za smiesznie niska cene, wiec postanowilam nabyc w ciemno i sprawdzic co kryje sie za czerwona obrecza z pradziwej skory. Moim ochom i achom nie bylo konca, bo uswiadomilam sobie, ze ten zapach ma idealne predyspozycje na zapach signature. Mimo stezenia jako woda toaletowa, kryje w sobie moc i sile by trwac dobre 6 godzin bez reaplikacji. CH jest zapachem o idealnej kombinacji nut owocowych, klasycznych kwiatow (rozy i jasminu) oraz przypraw, ktore dodaja mu pazura a wszystko to na cieplej intensywnej drzewnej bazie. Zapach trwa i trwa a ja nacieszyc sie nim nie moge. Z pewnoscia dlatego, ze nabylam w ostatnim roku okolo 100 zapachow (niestety jestem uzalezniona od pieknych zapachow), z czego duza ich czesc uznalabym za strzaly w dziesiatke, przy czym tylko CH zrobilo na mnie takie wrazenie, ze odjelo mi mowe. Zdecydowanie jest to zapach dla kobiety, ktora jest silna i niezalezna, potrafi osiagac upragnione cele i nie poddaje sie do samego konca. Charakterna, ale zarazem pelna wewnetrznego uroku. CH oficjalnie zostaje moim faworytem i juz teraz kontempluje zakup kolejnej butelki, tak na wszelki wypadek. CH jest nieco podobny do 212 Sexy, tak wiec polecam je zwlaszcza tym Paniom, ktore maja ochote na mala wariacje 212.
  • 15 lipca 2011 o 16:38
    otulacz na deszczowe dni
    Te perfumy to kolejny impulsywny zakup podczas zakupów w SuperPharm. Pamiętam że jedno psiknięcie spowodowało że mała buteleczka powędrowała do koszyka (dobrze że przy takim systemie zakupów nauczyłam się kupować małe pojemności :-) ) Nie jest to KWC ale na deszczowe wiosenno-jesienne dni to bardzo fajny otulacz. Perfumy są ciepłe i pudrowe jednak, jak dla mnie, wyczuwalna jest w nich jakaś pieprzna nuta gdzieś w oddali. Przywołują na myśl bukiet kwiatów stojących na toaletce z kosmetykami który już troszkę wysechł i zwiędł. Nie są inwazyjne, nie wywołują migreny. Rzekłabym nawet że są dyskretne i tworzą spokojne tło dla ubrania i makijażu. Nie zapadają na długo w pamięć. Brak im "tego czegoś" co powoduje że sa od razu rozpoznawalne. Wydaje mi się że mogą stanowić bezpieczny prezent dla pań w wieku 30+. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: kończę 30 ml.
  • 27 lutego 2011 o 13:22
    tajemniczy - pudrowo kwiatowy
    zapach elegancki, pudrowo - kwiatowy lekko słodkawy ale nie mdlący. Pasuje i do lekkiej letniej sukienki i do formalnego stroju biurowego. Wg mnie jest całoroczno - całodobowy :) Można polecić do kupowania "w ciemno" bo jest dość klasyczny i podoba sie wielu osobom niezależnie od charakteru. Przepiękny flakon, butelka z grubego szkła - przez to dość ciężka jak na swoje gabaryty :) okryta skórzaną czerwoną obwolutą z logo oraz inicjały na tasiemce potęgują przyjemność używania. Trwałość jak na edp zadowalająca - jednak z uwagi na to ze do tego zapachu łatwo przyzwyczaja się nos właścicielki (a to dla mnie spory plus) jest dłużnej wyczuwalny dla otoczenia niż dla noszącej go osoby:) Używam tego produktu od: 6 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierweszej 30 ml