Wody toaletowe damskie

Miss Sixty Rock Muse EDT

• 25 czerwca 2013 o 17:04
    Udany.
    Fakt, bardzo udana kompozycja jak na markę ubraniową. Klimat zaczerpnięty z Pereł czy też Midnight Poison, tu jednak w ugrzecznionej wersji. Połączenie paczuli z różą udane, choc ma dla mnie jakąs drażniącą nutę. Jakiegoś taniego alkoholu, no niestety, tak to czuję ;) Poza tym troszkę owocków na jaśminowo-sandałowej bazie. Trwałośc - fatalna. Ze mnie znika po 30 min. Projekcja - bliskoskórny. Flakonik - oryginalny, choc jakośc wykonania pozostawia wiele do życzenia.. Używam tego produktu od: wiosna 2013 Ilość zużytych opakowań: odlewka 2,5 ml
  • 16 stycznia 2011 o 3:56
    Niestety nic szczególnego.
    Kupiłam w promocji, przez internet więc zupełnie w ciemno. Opis zapachu mi się spodobał, flakon, nazwa i cena również, więc zamówiłam. Niestety trochę się rozczarowałam. Zapach nie jest zły, dość przyjemny. Mógłby być nawet w moim stylu, bo lubię takie szyprowe, duszące perfumy. Szczególnie zimą i jesienią. Niestety ich wadą jest to, że przynajmniej w moim odczuciu, są zupełnie płaskie i trochę banalne. Nie czuję by się rozwijały, poza tym trwałość, nawet biorąc poprawkę na to, ze jest to EDT, jest słaba. Mam wrażenie, że zapach wietrzeje zanim zdąży się otworzyć. Używam tego produktu od: kilku tygodni. Ilość zużytych opakowań: 75ml, w trakcie
  • 17 lutego 2008 o 19:41
    Awansem 4****
    Nie przepadam za tego typu zapachami mnożonymi przez ubraniowe marki, zupełnie obojętnie odniosłam się do poprzednich propozycji Miss Sixty. Natomiast Rock Muse spodobało mi się i to do stopnia zakupu (fakt że w promocji, ale jednak). Pierwszy plus za to że zapach nie jest z cyklu lekkie owocki i świeże kwiatkiTe kwiaty są unurzane w ciężkim, cukrowym syropie, zapach rozwija się słodko. Szypry nie są z całą pewnością tak ciężkie jak w klasycznych szyprowych kompozycjach.Całkiem miła kompozycja, może tylko nie na upały. Dość trwały jak na edt. Zdecydowanie najlepsza z propozycji Miss Sixty.Używam tego produktu od:tygodnia plus testy od grudnia Ilość zużytych opakowań:30 ml trakcie