Kremy na dzień

Floslek Balance T-zone. Normalizing Cream SPF 10 Krem normalizujący

• 11 kwietnia 2020 o 11:19
    Najlepszy jaki miałam do tej pory
    Jakiś czas temu zauważyłam, że wszelkie bazy pod makijaż zaoychaja mnie niesamowicie. Postanowiłam zaprzestać ich stosowania i od tego czasu skłaniam się wyłącznie ku kremom. Stosowałam ich już kilkanaście, jednak dopiero ten spełnia moje oczekiwania w 100%. Co można o nim powiedzieć dobrego? 1. Świetnie nadaje się pod makijaż, podkład wygląda na nim rewelacyjnie, równie dobrze się rozprowadza. Przy wchłanianiu krem wysycha na lekko lepka warstwę, co gwarantuje nam trwałość. 2. Jest bezzapachowy, co akurat w przypadku kremu pod makijaż uważam za plus. Nie lubię nakładać pachnącej bazy, a potem pachnącego podkładu. 3. Jest bardzo gesty, zbity, przez co niesamowicie wydajny. Wystarczy kilka małych kropek kremu na twarzy żeby wystarczyło na całą. 4. Świetnie się rozprowadza i ma wygodny aplikator. 5. Po prostu działa! Nadaje się świetnie do mojej mieszanej cery, robi to, co ma robić. Matuje strefę T, przy okazji nie wysuszajac (a wręcz nawilżajac) moje suche policzki. Strefa T nie świeci się przez wiele godzin, ale tylko po nałożeniu makijażu. Jeśli nałożymy sam krem, nie wysycha on na mat (dla mnie to nie problem, ale ostrzegam). 6. To prawda, że wyrównuje koloryt. Po użyciu go moje przebarwienia na twarzy są mniej widoczne. 7. Nie zapycha, nie wywołuje powstawania niedoskonałości. Wady? Nie widzę. Na pewno ten produkt zostanie ze mną na długo. Polecam go każdej dziewczynie z problematyczne strefa T.
    kingaxb
    4 października 2019 o 22:49
    Mega dobry
    Krem używam kilka dni, jednak zauważyłam że jest skuteczny i redukuje sebum. Skóra się nie świeci, krem szybko się wchłania, konsystencja jest fajna, nie zapycha, nie jest ciężki. Krem pod makijaż to już wogole rewelacja. Pory są znacznie zwężone, zaskórniki nie widoczne a podkład super się trzyma i co najważniejsze po paru godzinach nadal się nie świece. Sztos!
    orerio
    3 maja 2019 o 11:46
    zapycha
    zaczęłam go używać gdy moje czoło się świeciło, używałam go tylko i wyłącznie w na czole i tylko w tym miejscu po 2 tygodniach użytkowania pojawiły się zaskórniki (walczyłam z nimi przez kilka następnych tygodni). przez te 2 tygodnie moje czoło zrobiło się aż lepkie od sebum. nie polecam kolejny badziewny kremy
    Zalety:
    Wady:
    • zapycha
    • nie działa matująco
  • 6 kwietnia 2019 o 23:39
    Fajny krem dla młodych dziewczyn
    Krem ma świetne opakowanie z dzióbkiem, które jest mega higieniczne. Dodatkowo można do końca wykończyć cały produkt. Kosmetyk ma bardzo lekką konsystencję, która błyskawicznie się wchłania. Pachnie praktycznie nie wyczuwalnie ale ładnie.Na buzi nie zostaje żadna tłusta warstewka.Świetnie nawilża skórę, nie powoduje powstawania wyprysków i posiada filtr 10SPF niski ale jest. Po jego użyciu skóra jest mięciutka i dobrze zmatowiona. Idealnie więc nadaje się pod podkład. Krem świetnie wpływał na moją cerę i nie wywoływał podrażnień. Bardzo fajny produkt dla młodych dziewczyn ja niestety używam już mocniejszych kremów więc nie kupię go ponownie.
  • 26 lutego 2019 o 10:36
    Bardzo dobry krem
    Krem uważam za jeden z najlepszych produktów do cery mieszanej jaki stosowałam. Bardzo szybko się wchłania , NAWILŻA , matuje a dodatkowo ma mnóstwo bardzo dobrych składników oraz filtr UV- naprawdę super. Przy używaniu zauważyłam ,że moja skóra staje się widocznie nawliżona i rozjaśniona , co do wągrów- hmm . raczej nie zauważyłam różnicy. Flos lek oby więcej takich kosmetyków,.
    Zalety:
    • jakość skuteczność
    Wady: