Kremy na dzień

Eucerin DermoPure, Protective Fluid SPF 30 Krem - fluid ochronny SPF 30

• 12 września 2023 o 10:07
    Jeden z lepszych
    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona działaniem tego kremu. Bardzo dobrze sie u mnie sprawdził. Posiada bardzo fajne i wygodne opakowanie z pompką. Konsystencja kremu lekka, szybko się wchłania i nie pozostawia nie przyjemnej powłoki na twarzy. Dodatkowo zawiera spf 30,ktory faktycznie fajnie chroni, nawet na dużym słońcu moja twarz nawet się nie zaczerwieniła. Można używać pod podkład. Nie zauważyłam żeby sie rolował, ani ścierał makijaż nawet po całym dniu. Opakowanie dość duże, wydajne. Ogolnie jestem bardzo zadowolona z całej serii kosmetyków do cery trądzikowej i bardzo ją polecam. Jeżeli jeszcze ktoś się zastanawia to mogę rozwiać wszystkie wątpliwości i ze szczerym sercem polecić.
    Zalety:
    • Szybko sie wchłania.
    • Wygodne opakowane
    • Wydajne opakowanie.
    • Przyjemny zapach.
    Wady:
    • Wysoka cena, ale uważam że adekwatna do działania.
  • 26 kwietnia 2023 o 20:47
    Polecam
    Bardzo polecam Fluid SPF 30, ponieważ szybko się wchłania, skóra po nim jest bardziej matowa, dzięki czemu nie wyświecam się szybko w strefie T. Wygodne opakowanie z pompką. Nadaje się jako baza pod makijaż.
  • 14 kwietnia 2023 o 14:42
    Świetny do cery mieszanej
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Niesamowicie dobrze sprawdziło mi się serum z SPF30, bardzo wydajny, szybko się wchłaniał, bezzapachowy i co bardzo mi się podobało nie wyświecał twarzy tylko pozostawiał lekki mat co przy skórze mieszanej czy tłustej jest bardzo miłym zaskoczeniem. Sama posiadam skórę mieszaną i to, że serum, które oprócz działania przeciw przebarwieniom posiadał spf i nie pozostawiał tłustego filmu lub lepkiej maski było bardzo wygodne do stosowania serum na co dzień.
    brendi
    6 kwietnia 2023 o 12:29
    Idealny na luźne spacery, dobry kremik dla "zalatanych"
    Moja mieszana cera wymaga specjalnego traktowania. Poza trądzikiem mam liczne przebarwienia, a jako świeżo upieczona mama dużo czasu spędzam na powietrzu. To krem idealny dla zabieganych. Cieszy mnie SPF, bo nigdy nie pamiętam o jego nakładaniu. Mylnie nazwano go fluidem - a może to tylko ja mam z tym problem, ale z kryciem nie ma nic wspólnego. Poza tym pod niektórymi podkładami się roluje. Sięgam po ten kremik głównie gdy wychodzę z domu weekendowo lub w wolnym czasie, ale nie tylko. Dobrze się aplikuje i wchłania. Jest lekki na mojej buzi i czasem dodatkowo sięgam po podkład gdy brakuje mi krycia i wszystko nadal wygląda świeżo i lekko. Myślę, że ten produkt spełnia moje oczekiwania. Co prawda stosuję go okolicznościowo, ale i tak bardzo jestem z niego zadowolona. Odkąd go stosuję wraz z serum mój trądzik zmniejszył się o 30% - to świetny wynik dla mojej cery :) I przyznam , że jako kosmetyk przeciwtrądzikowy z tych wszystkich, które miałam to ten "coś" naprawdę robi na mojej buzi.
  • 1 kwietnia 2023 o 8:59
    Flùid krem ochronny
    Idealny kosmetyk do mojej mieszanej cery . Pięknie się rozprowadza tuszując niedoskonałosci. Jestem zadowolona z efektów. Bardzo się cieszę że miałam możliwość testowania tych kosmetyków i z czystym sumieniem mogę polecić znajomym i przyjaciółkom które mają podobny problem z cerą