Pomadki i szminki

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain Matowa pomadka w płynie

Yves Saint Laurent Tatouage Couture matowa pomadka w płynie 23 Singular Taupe 6ml

Nasi użytkownicy zostawili 44 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

piccess
    1 grudnia 2024 o 17:54
    Luksus, elegancja ale też dobrej jakości produkt
    "Tu jest jakby luksusowo"- od razu ciśnie się na usta gdy pojawia się ta pomadka. Nie sposób się nie dziwić i nie bez powodu zaczynam od opakowania, bo te właśnie takie jest- luksusowe, eleganckie i bardzo szykowne. YSL to klasa i dlatego takie jest opakowanie. Bogate i luksusowe :) A czy wygląd idzie w parze z jakością i działaniem? Jak najbardziej! Pomadka jest dobrej jakości, nie rozmazuje się, jest bardzo dobrze napigmentowana. Co ważne- nie przesusza ust, nie osadza się w kącikach. Po kilku godzinach nie rozpływa się, cały czas wygląda tak samo dobrze jak od razu po nałożeniu. Trwałość, jakość to jest to co wyróżnia tą pomadkę na tle innych. Cena oczywiście zawyżona, ale jest to produkt z górnej półki cenowo w opakowaniu, które ma robić furorę. Skusiłam się na tę pomadkę ze względu na opakowanie, a zostanie ze mną ze względu na dobre jakości produkt!
    Iccgk
    30 marca 2023 o 23:03
    Super
    Przepiękne, wysokiej jakości opakowanie i najpiękniejsza czerwień jaką widziałam. Efekt na ustach oszałamiający, nie wysusza ust i nie rozmazuje się - jest bardzo trwała. Lekko skośny aplikator niezwykle ułatwia nakładanie produktu i pozwala na wysoką precyzję.
  • 22 listopada 2021 o 13:27
    Dobrze mi sie sprawdziła
    Matowe pomadki zawsze kojarzyły mi się z suchymi ustami. Pomadka zaskoczyła mnie pozytywnie. Ma przepiękny kolor, który utrzymuje się przez kilka godzin. Jest matowa, a mimo to moje usta są nawilżone i miękkie. Nadaje się zarówno na "wyjście" jak i na co dzień.
    PAUNI
    25 maja 2021 o 20:07
    Luksusowy❤
    Matowa pomadka w płynie super jakości. Krwisto czerwona, aplikowana ukośnym pędzelkiem, ukryta w oszronionym flakoniku. Szałowy design. Jest bardzo lekka, nie wyczuwalna na ustach. Wystarczy cieńka warstwa aby pokryć usta głębokim kolorem. Tworzy matowe wykończenie ale nie wysusza ust. Bardzo trwała, wytrzymuje cały dzień lub całą noc:) Lubię dobre, luksusowe kosmetyki. Ta pomadka zalicza się do tych ulubieńców.
  • 20 kwietnia 2021 o 9:22
    Elegancja i wysoka jakość
    Mam tę pomadkę w odcieniu 16, pięknie podkreśla kolor ust. Dodatkowo nie wysusza. Opakowanie bardzo eleganckie. Widać że to produkt z wysokiej półki
    Zalety:
    • eleganckie opakowanie
    • aplikator
    • konsystencja lekka (jak tint)
    • trwałość
    • nie wysusza