Wody perfumowane damskie

La Perla J`aime EDP

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 listopada 2019 o 9:04
    Okropny.
    Dobrze, że kupiłam (ryzyk) najmniejszą pojemność, bo zupełnie nie jest w moim guście. Jak dla mnie jest cieżki, odużający, bierze mnie na wymioty po jego aplikacji. Trwałość (na moje nieszczęscie bardzo dobra).
    Zalety:
    • cena,
    • flakon
    Vilqa
    25 stycznia 2019 o 12:26
    Zdecydowanie nie dla mnie.
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Niestety NIE. Zaczyna się pięknie, ale potem dzieje się to samo co Boudoir ViVienne Westwood, albo Rumeru Lanvine. Zaczyna wonieć starą kokotą. Czuję się jak przeterminowana lampucera w zatęchłym lupanarze. Pewnie kwestia PH mojej skóry. Cieszę się, że skończyło się tylko na próbkach. PS. Próbek miałam kilka, testowałam i latem, i zimą licząc, że może pora roku zmieni moje odczucia. Ale nie. Dla mnie - śmierdziuch.
    Zalety:
    • Estetyczne opakowanie, ale nie ma to wpływu na ocenę.
    • Trwałe i "ogoniaste".
  • 27 lipca 2018 o 12:52
    Przepiękne!
    Słodziutkie jak cukiereczek, ale jednocześnie z nutą drapieżności, z pazurem, przepełniony seksownością, namiętnością, roztacza dookoła osoby w nie obleczonej swoisty czar, zapach trwały, utrzymuje się bardzo długo, więc są niezwykle wydajne, flakonik z grubego szkła, niepodatny na stłuczenia, wizualnie przemawiający klasą i elegancją.
    • trwałość
    Wady:
    • brak wad
  • 22 grudnia 2014 o 15:40
    Sexowny
    J\'aimie La Perla urzeka najpierw opakowaniem:) Chodzi mi o czarną "woalkę" w która jest zapakowana buteleczka. Od razu wydaje sie tajemniczy i romantyczny i taki jest !!! Zapach jest słodki, ale nie cukierkwoy, dla osób, które lubią byc owiane tajemnicą i niedopowiedzeniem. Nie jest z tych świerzych, nadaje sie na wieczór lub w sezonie zimowym, na lato jets za cięzki. Jedyny minus dla mnie to jest czasem trochę duszący, ale to jedyne perfumy, które trzymają sie u mnie na ubraniach do kilku dni a uzywałam wielu, teraz porównuje z Diorem, Tommy Hilfinger i Hugo Bossem , ktorych obecnie uzywam. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 100 ml.
  • 20 kwietnia 2014 o 22:07
    Dla milosniczek Euphorii
    Napisalam, ze dla wielbicielek Euphorii, jednak w szczegolnosci - Euphorii Forbidden, gdyz podobienstwo jest uderzajace, z tym, ze tutaj poczatek jest ostrzejszy, troszke bardziej pieprzny i paczulowaty, slodycz jest w jakims tam stopniu metaliczna. Czuje tez roze, ktorej w skladzie nie ma...dalej to juz takie skarmelizowane owocki jak w EF, mimo tego J\\\'aime przemawia do mnie bardziej :) Zabawne, bo dzisiaj bedac w kosciele co chwile dolatywala do mnie (bylam prawie ze pewna) ze to chmurka Euphorii i stwierdzilam, ze to pewnie pani przede mna .. jak sie okazalo to ani to pani przede mna ani dwie panie przede mna ani nawet pani za mna..to moje J\\\\\\\'aimie ... Zapach nie jest tandetnie ulepny ale nie jest tez zbyt elegancki, znam jednego cudnego slodziaka, ktory mimo swej slodyczy jest elegancki no i coz mimowolnie cala reszte do niego porownuje wiec tu plusika nie bedzie.. Czy kupie? Hmm niestety na te chwile slodziaki mnie mecza,wiec nie planuje kupna pelnowymiarowego opakowania. Mam na nie ostatnio fazy tylko od czasu do czasu, wiec zakupu flakonika nie panuje, mam w zapasie probki ktore w zupelnosci wystarcza :) Moze jesienia mi sie odmieni. Ale co wazne - bardzo trwale! Dalabym 5 bo pewnie na to zasluguja, jednak za to, ze sa wtorne daje mocne 4+. Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: probki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie