Bazy pod makijaż

Oriflame The ONE, Pore Minimizing Primer Baza zmniejszająca widoczność porów

• 10 lutego 2023 o 13:58
    Baza zmniejszająca widoczność porów
    Stan cery: Mieszana Skłonna do podrażnień Lekkie przebarwienia Cera trądzikowa Skłonna do alergii DOSTĘPNOŚĆ – otrzymałam w prezencie jakiś czas temu, widuję go tylko online OPAKOWANIE – plastikowa buteleczka niewielkich rozmiarów SZATA GRAFICZNA – fioletowo-czarna, charakterystyczna dla The ONE SKŁAD – krótki i bardzo dobry WYDAJNOŚĆ – około 2 miesiące TRWAŁOŚĆ – słabe utrwalenie makijażu ZAPACH – niewyczuwalny KONSYSTENCJA – nie jest gęsta, przypomina krem EFEKT – słabo utrwalił makijaż, przykrył niektóre pory, ale z tymi w strefie „T” sobie nie radził na dłuższy czas ZESTAW – The ONE ma wiele kosmetyków i można stworzyć spójny makijaż PODRÓŻ podróżowałam z nim, był to produkt który mieścił mi się wszędzie CENA – był to prezent
    • szata graficzna
    • efekt
    Ganette
    22 grudnia 2022 o 14:17
    Lekka i przyjemna...
    Bazę zamówiłam kiedyś w promocji, bardzo delikatna konsystencja, taka puszysta. Nałożona na twarz bardzo szybko się rozprowadza. Matowi skórę, ale nie wysusza. Zmniejsza widoczność porów, nie zapycha bo zużylam kilka opakowań i nic złego się nie działo. Faktycznie przedłuża trwałość makijażu, pod koniec dnia skóra potrafi się błyszczeć ale w taki naturalny zdrowy sposób, nie przesadnie. Fajny przyjemny produkt, bardzo wydajny bo wystarczy troszkę na pokrycie całej twarzy. Znam lepsze, ale do tej czasem wracam kiedy trafię w promocji w katalogu. Warta polecenia, więc polecam.
  • 13 lipca 2021 o 22:48
    Lekka baza o aksamitnej konsystencji, rzeczywiście zmniejszająca widoczność porów
    Tę bazę bardzo chwaliła ją moja szwagierka (która ma cerę suchą). Postanowiłam i ja pewnego dnia ją wypróbować i gdy tylko natrafiła się większa promocja zamówiłam. Baza ta ma lekką i przyjemnie aksamitną konsystencję. Jakby mus, który rozpływa się pod wpływem ciepła skóry, ale pozostawia skórę satynową, lekko matową, a nie błyszcząca ;)) Wystarczy na prawdę niewielka ilość, która doskonale rozprowadza się po twarzy. Zamknięta jest w małej 20 ml tubce, ale wbrew pozorom wystarcza na bardzo długo. Raczej jest bezzapachowa. Mam cerę mieszaną z rozszerzonymi porami w okolicach nosa i ten produkt faktycznie zmniejsza ich widoczność. Dodatkowo wygładza skórę i sprawia, że jest bardzo przyjemna w dotyku. Lekka konsystencja szybko się wchłania i nawet powiedziałabym że delikatnie matuje cerę. Idealnie nadaje się pod makijaż. Sprawia, że makeup prezentuje się ładniej, jedynie nie zauważyłam znacznego przedłużenia jego trwałości. Mimo to jestem bardzo zadowolona, bo zamówiłam ją z myślą zmniejszeniu widoczności porów i z tym radzi sobie świetnie. W cenie promocyjnej ok 12,90 jeszcze nie raz się skuszę. Jak za taką cenę to bardzo fajny produkt.
    Zalety:
    • zmniejsza widoczność porów
    • lekka, przyjemna konsystencja
    • cena w promocji
  • 24 września 2020 o 21:58
    Dla mnie ok
    Bazę udało mi się kupić w promocji, akurat szukałam czegoś, co wygładzi moją buzię przed nałożeniem podkładu. Troszkę się zaniepokoiłam widząc wielkość opakowania ale niepotrzebnie. Produkt jest bardzo wydajny i wystarczy niewielka ilość aby ładnie rozsmarować go na twarzy. Mam cere mieszaną, która bardzo lubi się błyszczeć w strefie T i niestety z bliska widoczne są na niej pory. Baza bardzo dobrze sobie poradziła w moim przypadku. Już podczas nakładania czujemy bardzo fajną, satynową konsystencję produktu, która kojarzy się z musem. Po chwili od nałożenia buzia jest delikatnie gładsza i wydaje się jakby miękka ;) Fajnie współpracuje z moim podkładem i bardzo ucieszył mnie fakt że twarz się minimalnie mniej świeci gdy ją używam. Dla mnie jest to duży plus. Szczerze mogę polecić ten produkt bo w sumie spełnia swoje zadanie i rzeczywiście pory są mniej widoczne. Myślę że za cenę w promocji warto ją wypróbować. Dla mnie to jedna z lepszych baz, jakie dotąd używałam.
    Zalety:
    • delikatnie matuje cere
    • wydajna
    • wygładza buzię
  • 9 sierpnia 2020 o 10:22
    Nie robi nic
    Mam cerę mieszaną z rozszerzonymi porami. Miałam nadzieję że wygładzi mi buzię przed nałożeniem podkładu. Produkt posiada średnio gęsta konsystencję i łatwo się rozprowadza. Jednak nie robi właściwie nic. Nie minimalizuje widoczności porów nie wygładza i nie przedłuża trwałości podkładu. Bez sensu jest się nim smarowanie zwłaszcza że na drugim miejscu w składzie ma dimeticon. Szkoda naszej cery.