Wody perfumowane damskie

JLO Jennifer Lopez Deseo EDP

Jennifer Lopez Deseo Woman woda perfumowana 30ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 28 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 lipca 2017 o 14:16
    ciekawy cudak
    Używa od:próbka
    Nie wiem dlaczego, ale sięgając po te perfumy, byłam przekonana, że jest tam kokos. I czułam w nich kokosa. Być może te ingrediencje tropikalnej roślinności ułożyły się na kształt kokosa. Zapach przypomina mi inne wypusty celebryckie, zwłaszcza Cindy Crawford - Waterfalls. To taki wakacyjny zapach dla nastolatek. Jestem pewna, że w wieku 14 lat byłabym nim zachwycona. W sam raz ciężki, odpowiednio wyważony, czuć tropiki, a przynajmniej dziecinne wyobrażenie o nich. Syntetyczność ładnie przykryta, nie razi, ponieważ inne nuty ładnie się układają. Moim zdaniem udany zapach, ale nie na mój wiek. ;)
  • 25 sierpnia 2015 o 17:31
    Interesujący
    Kupiłam w ciemno 30ml za smieszną cenę. Flakonik przeuroczy i solindnie wykonany. A sam zapach... naprawdę inny od wszystkiego co do tej pory wąchałam. Jest świeży, ale słodki i ciepły jednocześnie. Na początku wyczuwam cytrusy i tego nieszczęsnego kokosa, którego nie ma w składzie. Zapach jest lekki, ale słodkawy. Z biegiem czasu do głosu dochodzi ambra, zapach bardziej się wysładza, ale kokos cały czas broni swojej pozycji. I jest jeszcze w tym zapachu coś, czego nie umiem do końca sprecyzować. Dla mnie to zapach jakby... piasku, kamyczków. Może to ten akord mineralny odpowiada za to wrażenie? Nie wiem, ale te perfumy są naprawdę interesujące, miło sie je nosi, są inne, ale nie dziwaczne. Dość długo się utrzymują i na pewno nie mozna ich nazwać kolejnym celebryckim kompocikiem czy ulepem. Polecam wypróbować, mimo dośc średniej opinii na KWC. Z resztą chyba jest wycofywany. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 30ml.
  • 22 września 2014 o 8:57
    Egzotyka, słońce, ocean, dzika plaża
    Dawno temu znalazłam ten zapach w jakiejś osiedlowej drogeryjce. Najpierw zaintrygował mnie flakon i to że perfum był od tej kobiety, która wydaje mi się charyzmatyczna, pełna życia i energii. Myślę sobie, a co mi tam i próbuję...to było naprawdę mega zmysłowe doznanie. Ciepły, kobiecy, trwały zapach. Nie umiem opisywać nut, ale to była naprawdę mieszanka egzotycznych owoców. Słodka ekstaza. Sorbet z ananasów, mleczko kokosowe. Przynajmniej to jest to co ja w nim czuję, choć według spisu, o dziwo, tego wcale tam nie ma :O Jeden z ulubionych, wciąż wracam! Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 1 x 100 ml, teraz w trakcie 30 ml
  • 2 czerwca 2014 o 0:42
    no nie wiem
    Przetestowałam, m. in. pod wpływem recenzji. Flakonik ciekawy, przypomina mi nieco flakony Lempickiej - te "syrenie". Pierwsze nuty (oczywiście po odparowaniu alkoholu itd.) przypomniały mi mój utracony bezpowrotnie "zapomniany" zapach Monsoon (mam na myśli starą wersję, tę sprzed 20 lat, już wycofaną). No, za zapach taki jak tamten dużo bym dała i szukam jego śladów w innych perfumach. Nie będę dzielić na akordy, nuty, tu nie potrafię ich wydobyć, po prostu początek przypominał mi Monsoon, w Deseo początek był słodki, nawet bardzo słodki, ale z lekko chłodną, lekko wodną nutą. Może i jakiś kokos, jak dla mnie niekoniecznie kokos. Trochę słodyczy (moja skóra lubi wysładzać) i zielone nuty, mokre ale świeże, ciemnozielone, trochę wodno-powietrznych nut i jakiś syrop cukrowy. Niestety potem do głosu doszło coś słonego i męczącego, taki suchy, świdrujący i wredny dla mojego nosa ton. Chyba ten rodzaj jaśminu, od którego mnie wykręca. A potem wszystko się spłaszczyło i wymieszało w jeden wielki słodkawo-męczący, płaski jak Mazowsze zapach. Takie płaskie, że aż. Na dodatek w pamięci (i na rękawie płaszcza) miałam Perles Lalique... no i ta biedna Lopez oferująca Deseo... zapach wcale nie tak wiele tańszy (co mnie dziwi, różnica cenowa nie taka, jak różnica w jakości), o ile jednak banalniejszy... i płaski... przegrała. Mimo wszystko... kuszą mnie. Używam tego produktu od: testyIlość zużytych opakowań: testy EDIT: nie wytrzymałam i kupiłam. Teraz powiem tak - jak dla mnie najlepsze są tu nuty otwarcia oraz to, co wychodzi po kilku dobrych godzinach (także np. zapach z ubrania, wyczuwany kolejnego dnia). Po kilku czy nawet kilkunastu godzinach zapach robi się lekko goryczkowaty, mniej mdlący, jakby jednak na tej płaskiej równinie wyrosło silne, cieniste drzewo, albo pojawił się tajemniczy budynek, jakieś domostwo z kamienia, obrośnięte bluszczem, zachęcające chłodem, aby wyjść i odpocząć od upału. Mam jakąś masochistyczną przyjemność korzystania z tego zapachu, choć nadal nie wiem, nie rozumiem, dlaczego. Wniosek - warto testować. JESZCZE JEDEN EDIT: dodałam gwiazdkę i teraz jest już trzy i pół na pięć, ponieważ... dostałam bardzo miłe komplementy za ten zapach - śmieszna sprawa, używam wielu, wielu perfum i pachnideł, ale nieczęsto ktoś zauważa, że "ładnie pachnę" i się tą obserwacją dzieli. Tym razem komplement był. To i niech gwiazdka będzie.
    syshda
    17 maja 2014 o 22:44
    Pinacolada
    Kupiłam 30 ml z ciekawości w baaardzo atrakcyjnej cenie. I nie jestem rozczarowana. Da mnie to zapach wakacji w tropikach, wygrzewania się na plaży z koktajlem kokosowo-ananasowym w ręku. I tak podsumowałabym ten zapach: kwaskowaty kokos. Wszystko przełamane słoną nutą, słodyczy brak. Trwałość i projekcja bardzo dobre. Butelka ciekawa i prezentuje się z klasą. Niespodziewany zapach jak na celebrycki produkt. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 5ml z 30ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie