Wody perfumowane damskie

JLO Jennifer Lopez Enduring Glow EDP

notino.pl
Jennifer Lopez Enduring Glow Edp 50ML
Jennifer Lopez Enduring Glow

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 października 2021 o 18:10
    Przyjemne i trwałe
    Enduring golw od Jennifer Lopez nie wyróżniają się niczym szczególnym. To owocowo- kwiatowe, nieco słodkie perfumy z nutą ulatniającej się ambry. Zapach przeciętny ale i przyjemny, do tego trwały. Idealny na co dzień.
    Zalety:
    • trwałość
    • ozdobny, poręczny flakon
  • 16 kwietnia 2021 o 11:27
    Owocowa codzienność
    Ten zapach to moje odkrycie roku. Jak wiele osób, zwróciłam uwagę na ten zapach dzięki buteleczce. Jest śliczna, elegancka, przykuwa wzrok dzięki złotemu kolorowi. Co do zapachu... Jeden psik i zakochanie gotowe! Jest urzekający, owocowy, dla młodej kobiety. Zaraz po pryśnięciu jest mocny, ale to wrażenie szybko znika i robi się rześko-owocowo. Choć w składzie nie ma brzoskwini, czuję aromat herbaty brzoskwiniowej. Całość kompozycji jest dość słodka. Ogólnie jest to bardzo miły, promienny, radosny zapach dla młodych kobiet na co dzień, wiosną i latem.
    Zalety:
    • Radosny, kobiecy zapach
    • Trwałość do kilku h
    • Piękny flakon
    Wady:
    • Brak :)
  • 21 marca 2021 o 13:20
    Rozważna i romantyczna
    Rozważna i romantyczna - gdybym miała w dwóch słowach opisać te perfumy Muszę przyznać, że jest to pierwszy od dłuższego czasu celebrycki zapach, który mi sie bardzo spodobał. Może nie jest to żaden odkrywczy zapach, ale biorąc pod uwagę, że półki z perfumami od dłuższego czasu zalane są gourmandowymi słodziakami warto zwrócić na niego uwagę. I może tu tkwi tajemnica. Enduring glow poznałam dzięki mojej mamie, która używa ich od dłuższego czasu i wierzcie mi, że zapach jest mega przestrzenny i trwały, za każdym razem kiedy widziałam się z nią ciągnął się za nią taki piękny kobiecy zapach... i tak sama postanowiłam je kupić. I muszę przyznać, że te perfumy są naprawdę kobiece, ciepłe, a jednocześnie świeże i kwiatowe, ale skonstruowane tak, że nie jest to kwiatowy świeżuch rodem z katalogu Avonu. One żyją na skórze, raz czuć świeżość liczi, raz płatki magnolii i piwonii. Nuty bazowe są raczej mało wyczuwalne, ale czuć zdecydowanie piżmowe pobicie. Mi przypominają bardzo See by Chloe - tutaj dostajemy ten sam rodzaj świeżości. Co mnie też zdziwiło, dostaję sporo komplementów... no proszę, a to zwykły-niezwykły celebrycki zapaszek :) Będę nosić z wielką przyjemnością wiosną i latem bo ten zapach jest stworzony na te pory roku
  • 18 marca 2021 o 16:26
    Bardzo trwały
    Ostatnio szukałam nowego zapachu, czegoś trwałego, mocnego a zarazem delikatnego. Czegoś co będzie się nadawało na co dzień, ale i na wieczór. Wybrałam właśnie te i nie żałuję. Świetnie się sprawdzają , zapach utrzymuje się bardzo długo, a ubranie pachnie na drugi dzień, jednocześnie nie są męczące i upierdliwe. Są delikatnie słodkie, ale tylko na początku z czasem jak się ulatniają są coraz mocniejsze dlatego na wieczór też się sprawdzą. Nie wyobrażam sobie nie pachnieć nawet jak siedzę w domu i nigdzie się nie wybieram to muszę mieć na sobie jakiś zapach. Dlatego zużywam sporo perfum i mam ich zawsze dość sporo. Opakowanie jest śliczne i odzwierciedla Jennifer Lopez z całą pewnością. Pięknie prezentują się na toaletce i w łazience.
    • Dostępność
  • 1 lutego 2021 o 15:04
    słodkie, egzotyczne, owocowe, dziewczęce
    ta kompozycja kojarzy mi się z beztroską. O ile mozna opisać zapach to on dla mnie ejst wesoły, lekki, spontaniczny. Zapach ma bardzo ładne połączenie nut owocowych z drzewnymi. Sam flakon jest jak dla mnie ładnie wykończony. Połącznie bieli i metalu to strzał w dychę. Trwałość średnia, ale to nie przeszkadza, aby w ciągu dnia poprawić i spryskać się ponownie, wracając do świeżych owocowych nutek Zapach ten pasowałby mi do pory wiosennej,do rozpoczęcia w rześki poranek :)
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie