Synergen Pickelabdeckstift Antibakteriell (Korektor przeciw wypryskom)

• 12 lutego 2016 o 23:31
    Taki sobie
    Kupiłam go kilka lat temu i nadal mam. Był pierwszym korektorem na jaki się skusiłam i najtańszym w rossmanie. Źle dobrałam kolor 01 vanilia bo trochę za ciemny daje pomarańczowy odcień. Używam go punktowo na wypryski i na cienie pod oczami po czym nakładam fluid. Cóż ciężko się go rozciera, trochę ciemnieje, punktowo nawet nieźle kryje, podkreśla zmarszczki, wydajny no i w sztyfcie oraz tani i dostępny. Używam tego produktu od: Ponad 3 lat Ilość zużytych opakowań: 1 małe
    Nivata
    31 stycznia 2016 o 10:03
    Nie bardzo
    Korektor ten byl moim pierwszym korektorem jaki kiedykolwiek miałam. Kupując go pierwszy raz wybrałam trochę za ciemny odcień, przez co wyglądał okropnie. Co prawda miał dobre krycie, ale słabo się rozcierał. Był taki jakby suchy w aplikacji. Dodatkowo taki sztyft jest niezbyt higieniczny. Jest bardzo wydajny, nie sposób go zużyć. Ciemnieje lekko po nałożeniu na skórę. Nie kupię go więcej, ponieważ leży u mnie w szufladzie zużyty do połowy, bo nic więcej nie jestem w stanie z nim zrobić, dlatego, że jest zbyt ciemny. Ewentualnie kilka razy próbowałąm wykonturować nim twarz, ale fatalnie się rozciera, rolując się i ściągając przy tym podkład. Chyba najlepiej wygląda punktowo nałożony na niedoskonałości, ale kolor musi być dobrze dobrany. Cena również jest niska, a dostępność duża. Używam tego produktu od: kupiłam go baaardzo dawno temu, jakieś 6 lat Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego sztyftu.
    mexxu
    22 stycznia 2016 o 22:56
    Nigdy nie zmienę
    Nie znam lepszego korektora w tak przystępnej cenie. Bardzo dobrze kryje, bardzo dobrze kryje, bardzo dobrze kryje. Czy coś jeszcze innego się liczy? jest także dość trwały. Nie będę się rozpisywać. Poprostu WARTO! Używam tego produktu od: od kilku lat Ilość zużytych opakowań: DUŻO
    Duska19
    21 stycznia 2016 o 17:34
    moj KWC
    Uzywam odcien 06 beige. to moj KWC. Naprawde antybakteryjny. Mogłabym sie przyczepic tylko do zbyt małej gamy kolorystycznej.Używam go od dawna. Ma doskonałe krycie, trwałośc i jest mega wydajny. Kończe juz 7 opakowanie i napewno beda nastepne. Ma idealna konsystencje, doskonale matuje, solidne opakowanie. Jedynie co bym mogła zmienic, to kolor opakowania, bo biały jest i sie czesto brudzi. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kończe 7
  • 9 listopada 2015 o 0:14
    Dobrze kryjący korektor.
    Używam go od dawna, moja matka mi go kupowała. Nie zawsze kolor był dobrze dobrany, ale krycie i trwałość są zdecydowanie jego mocnymi stronami. Wydajność chyba też, bo mam go od dość dawna. Dobrze zatuszuje niedoskonałości i pozostałości po nich, zwłaszcza w komplecie z dobrym pudrem. Vanilla 01 jest dobra zazwyczaj, a Sand 03 użyłam, gdy trochę opaliłam się na wakacjach. Nie jestem jednak pewna czy wybór kolorów jest świetny, ale to sprawa indywidualna. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka