Wody perfumowane damskie

Calvin Klein Eternity Air Woda perfumowana 50 ml
Calvin Klein Eternity Air Woman Woda Perfumowana dla Kobiet 100ml
Calvin Klein Eternity Air Woman 100ml woda perfumowana
Calvin Klein Eternity Air

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 lipca 2024 o 17:50
    Uwielbiam ten zapach
    Propozycja Calvin Klein, Eternity Air EDP jest aktualnie moim ulubionym zapachem. Mój zachwyt nad tą wonią trwa już prawie 2 lata i w tym czasie zużyłam już kilka sztuk. Jestem przyklejona do tej nuty zapachowej i generalnie asortyment tego producenta przemawia do mnie. Woda perfumowana składa się głównie z nut świeżych, owocowych i kwiatowych, co jest połączeniem, które skrada moje serce. Lubie zapachy, które są lekkie, rześkie, z odrobiną słodyczy, przyjemne w odczuciu, intensywne i trwałe. Klimat Air odpowiada mi w 100%, ponieważ fascynują mnie nuty pobudzające, kojarzące się z powietrzem, wodą i naturą. Nie odpowiadają mi ciężkie, męczące i przytłaczające perfumy. W związku z tym asortyment idealnie wpisuje się w moje preferencje i z radością się nim spryskuję. Kosmetyk jest trwały, ale z upływem czasu jego moc działania maleje, w każdym razie czuję go spokojnie przez kilka godzin na ciele i ubraniu. Moje oczekiwania były adekwatne do opisu na stronie internetowej, który dobrze odzwierciedla wszystkie właściwości. Aplikacja jest rozkoszą, ponieważ atomizer bardzo subtelnie rozpryskuje mgiełkę. Jest to według mnie jakościowa i przemyślana propozycja rynkowa. Obiektywnie zapach świetnie sprawdzi się latem, podczas upalnych dni doda świeżości lub wiosną, ponieważ jest bardzo energetyczny. Moja subiektywna opinia prosto z serca dyktuje mi używanie go przez cały rok, ponieważ rozpływam się nad nim. Pojemność mojego egzemplarza wynosi 100ml, co jest według mnie optymalnym rozwiązaniem. Moc działania wpływa korzystnie na wydajność, ponieważ nie trzeba używać dużej ilości, aby pięknie pachnieć. Ceny w internecie są bardzo rozbieżne, więc warto je porównywać, aby nie przepłacać. Kobieca woda perfumowana ma minimalistyczny flakon, który bardzo mi się podoba i pasuje do koncepcji marki. Kształt prostej i wysokiej bryły wygląda luksusowo i nie zajmuje wiele miejsca na półce. Dzięki klasycznemu podaniu zmieści się ono spokojnie w każdej torebce. Transparentne błękitne szkło totalnie kojarzy mi się z wakacjami, a zarazem wygląda bardzo elegancko. Srebrny dozownik wygląda bardzo szlachetnie, ma ciekawy kształt i precyzyjnie rozpyla wodnistą konsystencję. Kolorystyka, kartonik, opakowanie, zapach to cechy, które idealnie ze sobą współgrają i z motywem Air. Dopóki nie spotkam na swojej drodze godnego konkurenta to na pewno nie zrezygnuje z tego produktu.
  • 24 sierpnia 2023 o 17:05
    Typowo letni zapach
    Woda perfumowana Calvin Klein, Eternity Air nadaje się typowo na lato, ale pod warunkiem, że jest ciepłe i słoneczne. Nie dałam rady używać go jesienią i zimą. Nie podchodzi mi nawet w chłodniejsze, deszczowe, mimo że letnie dni. Początek jest dość ostry i cytrusowy. Może przez chwilę drażnić. Na szczęście szybko zapach staje się lżejszy, a przez to przyjemniejszy. Uważam, że jest niezobowiązujący. Nadaje się na spacer, na rower, na zakupy. Jest idealny na luźne, wakacyjne dni. Określiłabym go jako kwiatowo-owocowy. Flakon jest bardzo estetyczny i wygodny w użyciu. Cena wody perfumowanej jest przystępna. Uważam tylko, że trwałość powinna być lepsza. Myślę, że wrócę do tego zapachu w następne wakacje.
    Bartala
    10 sierpnia 2023 o 15:17
    Na lato
    Perfumy utrzymują się na mnie kilka godzin, są o wiele mniej trwałe od standardowych Eternity, ale zapach jest bardziej świeży. Najlepiej utrzymują się na włosach i ubraniach. Polecam bardziej na wiosnę/ lato niż zimę. Nuta owocowo cedrowa
    mala_ew
    31 marca 2023 o 20:57
    Świeży, delikatny
    Używam go na co dzień i bardzo go lubię. Nie jest ciężki ani duszący. Idealny na lato, ma ciekawe nuty zapachowe. Jedyne co mi nie odpowiada to mało stylowy flakonik ;)
    Zalety:
    • świeży, lekki zapach
    Wady:
    • nie podoba mi się wygląd flakonu
  • 15 sierpnia 2022 o 22:42
    Jak dla mnie lekkie perfumy świeże uniwersalne
    No cóż mam słabość do perfum CK, ale lubię też nowości dlatego te perfumy dostałam w prezencie i w sumie bardzo przypadł mi ten prezent do gustu. Zapach jest bardzo lekki i nie dominujący, przede wszystkim świeży. Jest dla mnie bardzo uniwersalny i mogę go używać w każdą porę roku ale najbardziej pasuje na wiosnę i lato bo bardzo odświeża. Buteleczka jest bardzo ładna i wygodna. Łatwo mieści się do torebki dlatego mogę z nich korzystać wszędzie i gdziekolwiek kiedy potrzebuję odświeżenia. Dość długo utrzymują się na skórze i długo czuć ich aromat. Napewno będę wracać do nich co jakiś czas

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie