Peelingi do twarzy

No7 Total Renewal Microdermabrasion Scrub Mikrodermabrazja w kremie

• 4 października 2020 o 16:01
    Drobnoziarnisty, mocno ścierający.
    Bardzo mocno ścierający i drobnoziarnisty. Używam raz w tygodniu głównie na nos - gdzie mam problemy z zaskórnikami. Dobrze ściera, jest to wręcz nieco bolesne, ponieważ drobinki są bardzo ostre, ale wydaje mi się, że faktycznie zmiejsza widoczność porów. Nie stosuję na całą twarz ponieważ mam cerę naczynkową, którą łatwo podrażnić. Bardzo wydajny, wystarczy naprawdę mała porcja produktu aby zrobić peeling całej twarzy. Ja kupiłam go w jakiejś śmiesznej cenie w UK.
    foxy313
    28 września 2016 o 19:39
    Bardzo dobry
    To moja druga tubka, peeling twarzy robie raz na tydzien - na Noc tylko i zawsze na noc. Uwazam, ze ten kosmetyk jest swietny i spelnia swoje zadanie. Jest bardzo mocny, jak za dlugo "masuje" twarz to pozniej jest bardzo czerwona, ale o to chodzi, by troszke ja podranic, by skora uruchomila procesy odnowy. Bardzo wydajny, jedna mala ciapka jak ziarno grochu spokojnie wystarcza na cala twarz. Polecam !
  • 19 września 2012 o 16:47
    Dla mojej cery - najlepszy!!
    Mimo ze mam wrazliwa cere, ten kosmetyk jej nie podraznia, choc drobinki sa ostre. Peeling dobrze usuwa zaskorniki i po uzyciu skora jest rozswietlona i dobrze napieta.
  • 9 listopada 2011 o 12:16
    ok
    jest ok......skóra pozostaje fajnie wygladzona , ale chyba nic pozatym . myslalam ze chociaz moje male blizny potradzikowe ktorych mam zaledwie kilka troszke sie zmniejsza, zetra (tak obiecuje producent) Uzylam peelingu juz 4 razy i roznicy nadla nie widze. Niestety tak jak juz dziewczyny wspomnialy cos jest nie tak z tymi drobinkami ;/ sa bardzo ostre i podrazniaja twarz. scierac- scieraja , ale boje sie ze zetre sobie tym pol twarzy ...;) Nie kupie go ponownie, poniewaz chce wyprobowac L\'oreal ReFinish , ktory z tego co widze ma wiecej przychylnych recenzji. Używam tego produktu od: 5 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego 75ml
    saimiri
    18 lipca 2011 o 17:31
    Nie dla mnie
    Produkt moze i jest dobry, ale na pewno nie dla mnie. Jestem dumna posiadaczka cery naczynkowej, ze sklonnoscia do podraznien. I ten krem moze tylko moja skore jeszcze bardziej podraznic. Drobinki zawarte w tym peelingu sa piekielnie ostre i mialam wrazenie jakbym twarz scierala pumeksem :) Zatem do cer delikatnych absolutnie sie nie nadaje. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie