Peelingi do twarzy

Ziaja Jeju, Pasta w czarne kropki przeciw zaskórnikom z nutą mięty, granatu i czarnej porzeczki delikatnie złuszczająca

notino.pl
Ziaja JEJU PASTA DO TWARZY 75ML
Ziaja JEJU PASTA DO TWARZY 75ML

Carlyen
    17 kwietnia 2025 o 13:55
    Jeju.... Jaka wygładzona skóra!!!
    Przy każdych zakupach drogeryjnych prawie zawsze po nią sięgam. Gdy czuje ze moja twarz potrzebuje konkretnego oczyszczenia nie waham się jej użyć ! :D Uwielbiam ją bo stała się moim kosmetycznym niezbędnikiem.
    Zalety:
    • Skutecznie oczyszcza
    • Cudownie wygładza skórę!
    • nie podrażnia mimo działania peelengujących drobinek
    • przyjemny zapach
    • poręczne opakowanie
    Wady:
    • brak!
  • 19 lutego 2025 o 7:18
    nie mam się czego doczepić
    Pasta w bardzo ładnej tubce o dobrym składzie i ładnym zapachu. Konsystencja jest gęsta z drobnymi drobinkami, które ładnie ścierają martwy naskórek i pozostawiają skórę gładką i delikatną. Używam dwa razy w tygodniu i przyznam, że mam sentyment do tego kosmetyku bo ładnie oczyszcza skórę i nie podrażnia jej. Sam produkt jest dośc wydajny taka tubka przy stosowaniu dwa razy w tygodniu wystarcza mi na dwa miesiące.
    Zalety:
    • ładne opakowanie, dobry skład, ładnie oczyszcza skórę
  • 25 listopada 2024 o 22:36
    Tanio i dobrze, czyli co ciekawego ma do zaoferowania Ziaja
    Jeju! Słyszałam wiele różnych opinii o tym produkcie. Miałam duże zawahanie czy go w ogóle wprowadzać do mojej pielęgnacji. Ale jednak, wprowadziłam - nie codziennie ale co 2/3 dzień już się pojawia. Zaczęłam stosować, gdy pozbyłam się większych stanów zapalnych - myślę że nie jestem w stanie polecić go osobami z dużymi zmianami zaplanymi. Może się roznieść po twarzy, jest to produkt delikatnie peelingujacy, który może się nie sprawdzić przy takim problemie. Zdecydowanie fajna pasta o świeżym zapachu. Jest to produkt peelingujacy z czarnymi większymi drobinami i białą pastą z mniejszymi drobinkami. Fajna opcja jako drugi etap oczyszczania wieczornego twarzy. Wiem,że ma swoich zwolenników jak i przeciwników. Ja osobiście lubię ten lekki efekt złuszczający. Przy delikatnym masażu nie dzieje się nic niepokojącego. Mimo właśnie skóry z tendencją do niedoskonałości. Świeży zapach. Fajne opakowanie. Delikatne złuszczanie. Nakładam na wilgotne dłonie i chwilę rozmasowuje a następnie nakładam na wilgotną skórę twarzy. Chwilę masuje i zmywam letnią wodą. Super się sprawdza. Muszę przetestować jeszcze tą różową opcje.
  • 19 listopada 2024 o 8:33
    Genialna!
    Pastę Ziaji kupiłam jako uzupełnienie toniku z tej samej serii, który już dawno chodził mi po głowie - nie obiecywałam sobie po niej wiele, a tu taka niespodzianka! Ostatnio rzadko kupowałam tego typu produkty oczyszczające, częściej gościły u mnie żele, olejki czy balsamy do demakijażu. To bardzo miła odmiana, czuję, że moja skóra jest teraz totalnie doczyszczona i gładka. Opakowanie - prosta tubka, w ładnej kolorystyce błękitu i czerni. Szata graficzna to typowy dla Ziaji minimalizm, za który bardzo lubię markę. Tubka zamykana jest na klik, jest szczelna, wygodna, a po rozcięciu można ją zużyć do ostatniej kropli. Zapach - uwielbiam zapach tej serii! Kilka lat temu miałam przyjemność dostać się do testu linii Jeju i testowałam żel pod prysznic i peeling, których zapach powalił mnie na kolana. Pasta pachnie identycznie - to cudowna kompozycja świeżej mięty, słodkiego granatu i nut ziołowych. Bardzo oryginalny zapach, nie przypominam sobie kosmetyku innej marki, który pachnie podobnie. Kompozycja ta bardzo umila pielęgnację i sprawia, że po pastę sięgałam z przyjemnością. Działanie - kosmetyk faktycznie jest pastą. Ma biały kolor z czarnymi drobinkami. Konsystencja jest gęsta, kremowa, dobrze rozprowadza się na skórze. Robotę robią mikrodrobinki, które są na pierwszy rzut oka niewidoczne, ale to one głównie ścierają i polerują skórę. Cera jest przyjemnie wymasowana, wygładzona - po spłukaniu czuję się czysto, świeżo, komfortowo. Moja skóra ma tendencje do niedoskonałości takich, jak zatkane pory czy zaskórniki - po regularnym stosowaniu tego cuda zauważyłam, że jest ona czystsza, gładsza, bardziej matowa i rozjaśniona. Przyznam, że cudownie mi się tego kosmetyku używało po wielu słabiej oczyszczających kosmetykach. Pasta ma całkiem dobry skład, jest trochę ciekawych wyciągów i ekstraktów. Swego czasu była bardzo popularną linią, przez co dostępna jest w popularnych drogeriach, dyskontach i małych sklepikach. Stosunek jakości do ceny jest genialny! Można ją łatwo upolować za mniej, niż 10 zł. Za to właśnie kocham Ziaję - za świetną jakość w przystępnej nawet dla nastolatek cenie. Wystawiam zasłużoną piątkę :)
  • 5 października 2024 o 0:12
    dużo lepsza, niż się spodziewałam
    Kupiłam ją razem z pastą z serii liście manuka i spodziewałam się, że będzie tak samo mocno ścierna. Na szczęście jest dużo delikatniejsza, lubię peelingi mechaniczne i używam jej raz w tygodniu. Pachnie bardzo ładnie, delikatnie, nie podrażniła mnie. Raczej nie sprawdzi się do skóry wrażliwej i przy trądziku, ale jak dla mnie jest świetna kiedy diody już schodzą i trzeba złuszczyć pozostałości.
    • delikatne ścieranie
    • nie podrażnia