Rozświetlacze

L'Oreal Paris Infallible, Longwear Shaping Stick Highlighter Rozświetlacz w sztyfcie

Nasi użytkownicy zostawili 72 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 grudnia 2020 o 19:29
    Bardzo fajny produkt
    OPAKOWANIE Przepiękny sztyft, czarne opakowanie ze srebrnymi wstawkami, przezroczysta skuwka, wysuwany jak szminka KOLOR Nie pamiętam jaki numer kupiłam, ale jest to ten piękny jakby delikatnie różowy kolor KONSYSTENCJA I EFEKT Rozświetlacz w sztyfcie marki Loreal ma sztywną konsystencję, bardzo dobrze rozprowadza się na skórze, możemy rozprowadzać go albo pędzelkiem albo bezpośrednio w formie sztyftu. Efekt jest PRZEPIĘKNY Rozświetlacz tworzy na skórze gładką taflę, piękną, jednolitą, daje nam efekt takiego glow i pięknej mokrej skóry. Nie podkreśla suchych skórek, ani nierówności, dzięki czemu skóra wygląda pięknie, promiennie i świeżo. Dawno nie miałam rozświetlacza, który dałby mi taki mocny efekt blasku
  • 31 lipca 2020 o 21:37
    świetny produkt
    Pomimo tego, że źle dobrałam sobie odcień jestem zadowolona bo można z nim popracować. Kupiłam nr 501, ale okazał się zbyt różowy dla mojej karnacji. Mimo wszystko udaje mi się go jakoś rozprowadzić i wygląda świetnie. Planuje kupić inny odcień, mam nadzieje że w takiej samej promocji jak ten za 18zł.
    Zalety:
    • bardzo wydajny
    • pięknie błyszczy
    • nie waży się
    • długo się trzyma
    • przystępna cena
    • duża gama kolorów
    • wygodny sztyft
  • 25 lutego 2020 o 17:33
    Produkt godny polecenia!
    Rozświetlacz zakupiłam w promocji w drogerii. Jestem z niego bardzo zadowolona. Odcień, który zakupiłam to nr 501, czyli Oh My Jewels. Aby wykonać makijaż wystarczy niewielka ilość kosmetyku, pięknie rozświetla twarz oraz zapewnia długotrwały efekt. Na pewno zakupię go ponownie!
    • efekt
    • kolory psujące do każdej karnacji
    Wady:
    • cena regularna
    Wikaxa
    28 marca 2019 o 21:58
    Cudowny
    Produkt jest niezwykle prosty w aplikacji. Wystarczy nanieść go odrobine i rozprowadzić delikatnie. Pięknie wygląda i długo trzyma się na buzi. Zawiera mały drobinki, które cudownie rozświetlający twarz. Jest bardzo wydajny. Produkt jest godny polecenia.
  • 9 października 2018 o 22:44
    Małe rozczarowanie
    Wybrałam kolor slay in rose o numerze 503. W drogerii zachwycił mnie swoją lekkością i cudownym kolorem. I po mimo troszkę wygórowanej ceny postanowiłam, że zawita w mojej kosmetyczce, niestety nie wiedziałam, że jako kosmetyczny bubel.
    Zalety:
    • kolor
    • lekkość, jest bardzo delikatny i gładki, w zasadzie nie wyczuwalny na skórze
    • bardzo ładnie wygląda na dekolcie i w zasadzie to niestety moje jedyne zastosowanie dla niego.
    • bardzo ładne opakowanie
    Wady:
    • waży się na skórze (po mimo nałożenia go bez pudru)
    • Próbowałam nakładać go gąbeczką, palcami, bezpośrednio na skórę. Niestety efekt zawsze był taki sam, zabierał podkład, powstała brzydka dziura i musiałam cały makijaż robić od nowa.