Wody toaletowe damskie

Ralph Lauren Ralph Wild EDT

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

nelijah
    4 maja 2013 o 19:16
    Na dłuższą metę męczący zapach!
    Jak dla mnie zapach jest zbyt duszący.W moim przypadku nadaje się na wieczór, bo w ciągu dnia jest zbyt intensywny. Raczej słodki i typowo landrynkowy według mnie. Poziomka znacznie wyczuwalna :) Nastolatki z pewnością będą zachwycone, kobiety niestety czeka rozczarowanie. Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: męczę końcówkę opakowania
  • 13 stycznia 2012 o 0:32
    Letni zapach dla nastolatki
    Zapach owocowy, lekki, czuć w nim poziomki lub truskawki, ale nie takie jadalne, tylko syntetyczne. W próbce zapach podobał mi się bardzo, we flakoniku już mniej. Uważam że jest dość pospolity, raczej dla dziewczynek i nastolatek i to tylko na lato. Myślę że chyba nikt nie stwierdzi, że zapach jest brzydki, ponieważ jest w uniwersalny sposób przyjemny i poprawiający humor. Niezbyt trwały, ale zauważyłam że tak jest prawie z każdym owocowym zapachem. Flakonik na minus dla mnie, nie podobają mi się te Laurenowskie butle, są toporne i męskie. Nazwa zapachu (Wild) moim zdaniem w ogóle nie pasuje. Wild powinien być dziki, ognisty, namiętny, dla dorosłej kobiety... Bardziej pasowałaby tu nazwa przykładowo... Fun :) Używam tego produktu od: rok? Ilość zużytych opakowań: najpierw próbka, teraz w trakcie pierwszego flakonu
  • 18 listopada 2011 o 10:47
    Nie taki "wild" jak go malują ;)
    Zapach mocno energetyzujący, dziewczęcy, słodki - ot taki poprawiacz humoru, mocno kojarzy się z młodością. To przeplatanka truskawki i poziomki, raczej syntetycznych niż naturalnych, ale nadal uroczych. Z czasem niestety sztuczność męczy, brakuje świeżości. Kompozycja jest nieco przesłodzona, za mało soczysta. Zapach nie ewoluuje, jest taki sam do samego końca, z tym że z mniejszą intensywnością. Fajnie jest czuć go na sobie, ale raczej sporadycznie. Na dłuższą metę nie odnajduję się w nim. Trwałość słaba, 3-4 godziny to maksimum. Butelka nie podoba mi się zupełnie. Używam tego produktu od: używałam przez kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/3 flakonu
    noas
    19 lipca 2011 o 10:34
    Bardzo fajny
    Lubię ten zapach, jest słodki, przypomina mi trochę dzieciństwo. Moje kuzynki, które są jeszcze dziećmi, mówią, że pachną "tak malinkowo, ale jakby truskawką" :) Jak na razie wycofali z FMu te małe buteleczki, więc nie mam gdzie ich (tych perfum) kupić, ale może później skuszę się na oryginał ;D Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno 15ml z FM-u
  • 4 kwietnia 2011 o 22:49
    truskawkowe wino musujące & pierwsze dziewczęce perfumy
    Po przeczytaniu recenzji bardzo chciałam go mieć w swoich zbiorach, pewnie dlatego, że uwielbiam zapachy jadalne, na zimę preferuję otulającą wanilię i mleczną czekoladę, natomiast wiosną od czasu do czasu lubię pachnieć koszem pełnym świeżych owoców. Zasugerowana opiniami Wizażanek spodziewałam się apetycznego sorbetu o smaku dojrzałych, czerwonych truskawek. "Dla mnie bomba" - myślałam. Tymczasem Wild to bomba, która może nieco uderzyć do głowy za sprawą procentów znajdujących się w truskawkowym winie musującym. Bo tak właśnie pachną te perfumy. Nie za słodkie, trochę cierpkie, z ogromem bąbelków pulsujących w ustach. Zaskakujące jest kolejne moje skojarzenie, bowiem po chwili, gdy alkoholowa nuta ulatnia się, pojawia się zapach łudząco podobny do perfum, które używałam w wieku szczenięcym. Pierwszych dziewczęcych perfum. To zapach przewidywalny, słodki, lekki i bardzo owocowy. Traktuję Wilda jako przyjemną retrospekcję. Z babskiej imprezy przy truskawkowym Fiore cofam się w czasie do różowych bransoletek noszonych na przegubie dłoni, koślawo pomalowanych paznokci oraz pierwszych niewinnych uśmiechów wymienianych z chłopcami ze starszych klas. Fajnie. Noszę go chętnie ze względów sentymentalnych, jednak nie za często, ponieważ szybko się nudzi. To zapach bardzo prosty i banalny. Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 10 ml