Wody toaletowe damskie

Amouage Ciel EDT

Amouage Ciel Woman Woda Perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 marca 2014 o 0:34
    Przyjemny ciepły zapach
    Dostałam ten zapach w prezencie. I chyba po tak pięknym opakowaniu spodziewałam się czegoś więcej. Na skórze rozwija się bardzo ładnie od delikatnych nut kwiatowych po cedrowe, sandałowe pełne... Jednakże jak dla mnie nie wyróżnia się niczym szczególnym i idealnie nadaje się dla osób subtelnych, pensjonarek . Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: jedno flakon
  • 3 kwietnia 2010 o 11:04
    przyjemny, lekki
    Ciel to zapach bardzo świeży i kwiatowy. Jest przyjazny, poprawia samopoczucie. Dla mnie tak pachnie odświeżająca kąpiel w olejkach kwiatowych z dużą ilością piany. Kobieta ubrana w ten zapach rzeczywiście poczuje się tak jakby dotykała nieba. Zdecydowanie na piękne dni wiosenne i letnie zapach. Niestety trwałość średnia. Ogólnie to cena nieadekwatna, zapach z orientem ma niewiele wspólnego. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: próbka
    OlaVS
    23 września 2009 o 23:54
    Jak bielinek kapustnik
    Zgadzam się - a zdarza mi się to rzeczywiście regularnie - z Truskawą - na mnie też z Ciel dzieje się coś niedobrego. Pierwsze chwile są przyjemne, chłodne kwiatki, przestrzeń i krystaliczne powietrze. Ale po chwili jest już gorzej - Truskawa napisała o amoniaku, a mnie ten zapach się kojarzy z kapustą, po prostu. A że w avatarku wizażowym umieściłam sobie rysunek Wyspiańskiego przedstawiający motyla, to w przypadku Ciel czuję się jak bielinek kapustnik fruwający w chłodny poranek nad polem obsadzonym kapuścianymi główkami. Nie wiem, czy tak Ciel pachnie na każdym, ale na mnie z całą pewnością pachnie paskudnie. Niebo dla kapustników i zajęcy, i tyle. No ale buteleczka cudowna. Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:próbka
  • 3 września 2009 o 7:44
    nie obraziłabym się....
    Nie obraziłabym sie gdybym znalazła to piękne puzderko pod choinką, np....nie obraziłabym się. Nie jest może odkryciem, bo może już wszystko albo większość zostało odkryte...? może urok tej cudnej niebiańskiej butelczyny tak czaruje...? Może gdyby nie fakt, że to ta oprawa ten producent i ta cena, nie podobałby się wcale? Bo cacka muszą mieć swoją cenę... Sam zapach jest bardzo ładny,trójwymiarowy, dość chłodny ale nadający się na ciepłe i na chłodne dni...nie będę rozkładać go na czynniki pierwsze ale na mnie czuć fiołki i jaśmyny podparte piżmami i ambrami. Jest pożądany przeze mnie, ale ta cena... Używam tego produktu od:2 dni Ilość zużytych opakowań:próbka - spray
  • 28 marca 2008 o 20:30
    Konwalia i drzewo sandałowe
    Niebrzydki. Przyjemny aromat, początkowo chłodny, kwiatowy (na mój nos najwięcej w nim konwalii, ale nie testowałam zbyt wnikliwie no i z wieloma innymi zapachami), później ociepla się i dominuję bardzo delikatny zapach drzewa sandałowego. Do testów przystąpiłam z hasłem, że jeśli jest choć w połowie tak piękny jak flakon - to już jestem bankrutem ;) Ale aż tak piękny chyba nie jest, sądzę że ewentualna próbka usatysfakcjonowałaby mnie w 100%. Flakon to dzieło sztuki, chciałoby się, żeby w środku było coś równie cudownego, żeby jakoś przeboleć straszliwą cenę i mieć kiedyś tą wspaniałość na półce. Ale chyba błękitny płyn nie spełnia tych wymagań... edit: dostałam próbkę od pewnej przemiłej Wizażanki i mogłam przetestować go bardzo dokładnie. Cóż, w połowie przypadków, kiedy użyłam Ciel - dochodziło do dramatu ;) W połączeniu z moją skórą potrafi wyemitować jakiś odrażająco gryzący aromat bliski zapachowi amoniaku. W sytuacji, kiedy łaskawie pachnie normalnie czuć brzoskwinię, trochę fiołka, czasem jakby lekki kadzidlany dymek. Może to niezbyt szczęśliwie wkomponowane kadzidło odpowiedzialne jest za mało zachęcający efekt końcowy?... Używam tego produktu od:- Ilość zużytych opakowań:test