Wody toaletowe damskie

Annick Goutal Vanille Exquise Woda Toaletowa 50ml

Lycosa
    7 grudnia 2013 o 20:13
    dymna wanilia
    Niesamowity zapach, prawdziwa, burbońska wanilia, lepka i ciężka otulona siwym, gęstym dymem. Owija sie wokół i pulsuje. Bardzo interesująca, w ogóle nie słodka na mojej skórze, tylko dymno- wędzono- laboratoryjna(?). Coś niesamowitego. Polecam wypróbować zupełnie inną nutę waniliową. Szalenie intrygująca, trwaość na mnie średia- ja jej po pewnym czasie nie czuję, a trochę szkoda. Charakterny zapach. Silnie wywołuje wspomnienia- wehikuł czasu. Uwaga w jakich okolicznościach użyjecie po raz pierwszy. Retrospekcja gwarantowana. Polecam, aczkolwiek po testach. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 100 ml, zużyte 20 ml
  • 9 kwietnia 2013 o 18:15
    Brandy Milk Punch z wanilią zamiast gałki
    Mleko, lody waniliowe i alkohol. Najpierw miałam wrażenie, że otwieram cukier waniliowy. Potem, że polewam wódkę...Dla fanów nieksomplikowanej, szybko mijającej wanilii. Buteleczka mi się podoba:)
    Twitter
    6 czerwca 2012 o 13:55
    Brudna wanilia, ale niczym nie zachwyca
    Lubię waniliowe nuty, zarówno te bardzo dosłowne, jadalne, jak i pojawiące się w różnych interpretacjach czy wariacjach. Ważne jest dla mnie (nie tylko w nutach waniliowych, ale we wszystkich zapachach), aby perfumy miały w sobie "to coś". Może być dziwadło, może być piękniś, może być zwyklak, ale musi mieć coś, co sprawi, że mój nos się zatrzyma i łaskawie zechce wstąpić na kawę z delikwentem ;) Vanille Exquise jest waniliowy, owszem i trochę przybrudzony, ale nie na tyle, aby wywołać dreszcze czy kontrowersyjne spazmy zachwytu. Ot, zwykła wanilia z marną trwałością i z zerową siłą uwodzenia, jakby ktoś chciał mnie poderwać na śledzia z wiaderka. Gdzie polot, gdzie finezja? No ładny, ładny, ale od Goutal chciałabym coś więcej niż ofertę z nudnego straganu rybnego ;) Powtórzę jeszcze raz, żeby nie było, że przyrównuję zapach do ryby: wanilia ładna, ale nudna, bez ochów, taka o, a cena jak za takiego zwyklaka zdecydowanie zbyt wysoka. Trwałość raczej marna Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: sampel
  • 24 stycznia 2009 o 13:26
    Niestety, jestem na NIE !
    Ostatnio ogarnął mnie jakiś szał na punkcie walinlii, w ogóle zapachów z nutą migdałów, mleczka kokosowego, apetycznych...Niby w tym przypadku wiedziałam, ze nie mam co spodziewać się zapachu jadalnego i wanilii soczystej i apetycznej, ale...Ja tu w ogóle wanilii nie czuję...Jakaś lekka słodycz na bazie zwykłego MYDŁA. Tak jest na początku...aż do końca...Szkoda...Zapach zmienił właścicielkę, bo nosić go nie mogę :( Używam tego produktu od: zaczęta buteleczka 50 ml; kilka psiknięć Ilość zużytych opakowań:
  • 19 grudnia 2008 o 17:34
    mleko waniliowe:)
    Pytanie podstawowe czy ktos lubi wanilie czy nie. Bo jakby nie było, to zapach totalnie waniliowy, ale powiem szczerze, niezły. Nie pachnie kucharką, a gdzieś tam przebija sie shalimarowska zasypka dla dzieci, na szczęscie bardzo subtelnie. Wanila u Annick jest bardzo słodka, ciepła, miękka, Mi sie ten zapach kojarzy z mlekiem waniliowym w kartoniku dla dzieci. Nie jestem maniaczką wanilii, ale jestem na Tak, myslę że jej fanki moga kupować w ciemno. Zapach zupełnie nie dzienny, myslę że raczej wieczorowy i najprędzej jesienno zimowy. Używam tego produktu od: próbki Ilość zużytych opakowań: ...