Oriflame Love Nature, Face Gel Cucumber Żel do twarzy z ogórkiem

• 26 czerwca 2019 o 17:58
    Nie zachwyca
    Używa od:próbka
    Dostałam produkt jako dodatek do innego kosmetyku, sama nie zdecydowałabym się na kupienie go. Po pierwsze, po nałożeniu żelu na twarz szybko zastyga i pozostawia nieprzyjemny film na skórze, ściąga, wydaje się jakby lekko przesuszał moją skórę. Kolejnym minusem jest wydajność oraz to, że opakowanie nie jest wypełnione produktem po brzegi.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Ładny zapach
    Wady:
    • Wysusza
    • Ściąga
    • Mało wydajny
  • 7 maja 2018 o 18:53
    ciekawy
    Zaczynając testy coś mi mówiło że żel mnie nie zachwyci, lecz jak to mówią nie można oceniać książki po okładce. konsystencja żelu bardzo zbita żelowa porównała bym do aloesu, i tu moje zaskoczenie. podczas używania żelu, żel się w ogóle nie pieni. nawet nałożyłam podwójną porcie myślałam ze za mało dałam. ale i tak to nic nie zmieniło. trochę tak jak bym myła twarz aloesem , z tą różnicą że żel się nie wchłaniał i pozostawiał warstwę. po zmyciu moja twarz była o dziwo oczyszczona lekko piszcząca lecz nie miałam potrzeby szybko sięgania po krem , była mięciutka i gładka. żelu starczyło mi na tydzień , lecz przez ten tydzień gdy go stosowałam nie wystąpiło na mojej twarzy przesuszenie, skóra za każdym razem była mięciutka. żel bardzo fajny lecz jak by to policzyć ile by wyszedł za 200 ml to trochę się nie opłaca. myślę ze jest żel idealny na jakieś wyjazdy do wypróbowania. jak to mówi cała blogosfera idealny na wyjazd, lekki nie zajmuję dużo miejsca przyda się idealnie. jeśli tylko będziecie mieli okazje go kupić, to kupcie i przekonajcie się czy rzeczywiście jest taki fajny jak ja uważam a może zupełnie inny.
    Zalety:
    • Nie wysusza
    • Oczyszcza
    Wady:
    • pojemność
    • mało wydajny
    U konsultantki