Wody toaletowe damskie

Gabriela Sabatini Latin Dance EDT

• 26 sierpnia 2018 o 18:22
    Mój zapach na lato i czas wakacji
    Używam tego zapachu zawsze podczas urlopu i wakacji. Bardzo mi odpowiada i trafnie oddaje jego nazwę - jest energetyczny,słoneczny i idealnie nadaje się na imprezy taneczne
    Zalety:
    Wady:
    • nic
    W perfumerii
  • 26 maja 2015 o 23:55
    Przyjemny
    Przyjemny zapach idealny na lato. Ładny i funkcjonalny flakonik idealnie mieszczący się w torebce. Zapach świeży, cytrusowy , lekki. Bardzo trwały zapach. Po tym zapachu stałam się fanem całej serii :) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie zużycia 1
    Opsyche
    2 września 2013 o 13:37
    Taki sobie
    Dostałam te perfumy. Zapach choć nie brzydki, a nawet ładny, to niezbyt przypadł mi do gustu. Czegoś mi w nim brakowało. Nieźle się trzymał. Miałam niedużą wersję (20 ml), którą dobrze się trzymało w torebce. Flakonik niczego sobie. Trzeba na niego tylko bardzo uważać - bardzo kruche szkło. Używam tego produktu od: 3 mies Ilość zużytych opakowań: 2/3 buteleczki
    isabeel
    16 lipca 2011 o 1:13
    ciekawy
    Zapach kupiony zupełnie w ciemno. Skusiło mnie podane w opisie połączenie cytrusów z kwiatami na bazie cedru. I właśnie dzięki temu zapach ma w sobie pewną nieharmonijność, niby kwiatowy, ale absolutnie niesłodki. Czegoś takiego zawsze szukam w zapachach, to jest odrobina chemii, żeby nie napisać smrodku. Według mnie trwałość bez zarzutu, do flakonu tez nie mam zastrzeżeń. Jedynie nazwa mnie frapuje, wydaje mi się, że niezbyt trafiona dla zapachu jednak dość eterycznego. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 małe
  • 23 stycznia 2011 o 16:29
    Śliczny
    Zapach jest śliczny! Chyba pisałam to już wcześniej? Ale nic, powtórzę się najwyżej :D : Gabriela Sabatini to moje ulubione perfumy. I teraz tą tezę popieram. Ubóstwiam jej zapachy, zwłaszcza ten i "Ocean Sun". Bardzo ładnie pachną, długo utrzymują się na ciele, są wydajne. Poza tym, wśród zapachów Gabrieli Sabatini znajdują się zarówno zapachy \'letnie\', świeże, jak i \'wieczorowe\', bardziej eleganckie. Choć według mnie wszystkie są bardzo kobiece i zmysłowe. "Latin Dance" to perfumy delikatne, wręcz dziewczęce, pachnące kwiatami. Przypomina mi kraje Orientu :). Jest to bez wątpienia jeden z moich ulubionych zapachów. Zdecydowanie polecam! Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno