Tusze do rzęs

ARTDECO All in One Mascara Wodoodporny Tusz do Rzęs Black
Bodyland.pl
Artdeco All In One Mascara tusz do rzęs wodoodporny
hairstore.pl
Artdeco Artdeco All In One Panoramic Mascara 10ml czarny tusz do rzęs [W] 18352-uniw
Artdeco All In One

Nasi użytkownicy zostawili 61 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 czerwca 2023 o 12:38
    I tak i nie
    Tusz zamknięty jest w eleganckim opakowaniu. Ma przepiękny, głęboki czarny kolor. Jest bardzo trwały, wytrzymuje na rzęsach cały dzień, nie osypuje się. Łatwo jest go zmyć. Niestety ma minusy, przez które więcej go nie kupię. Szczoteczka nabiera za dużo tuszu, nawet próbując jak najwięcej tuszu zostawić w środku, na szczoteczce było go tak dużo, że trudno było dobrze rzęsy pomalować. Okropnie skleja rzęsy, zrobił mi dosłownie 6 grubych rzęs na górnej powiece, wyglądało to okropnie! Ciężko było je później rozczesać inną szczoteczką. Wydłuża faktycznie, ale to jak skleja rzęsy dyskwalifikuje go zupełnie. Po tygodniu dałam mu jeszcze 2 szanse i efekt był taki sam. Niestety pieniądze wyrzucone w błoto.
  • 2 marca 2021 o 20:19
    Ma dwie ulubione cechy
    Tusz do rzęs Artdeco All in one dostałam w prezencie od mojej przyjaciółki, która wie, że tusze do rzęs uwielbiam miłością wielką, bo to taki kosmetyk bez którego się nie obejdzie w codziennym makijażu. Dodam, że mam rzęsy średnio długie, średnio gęste, jasnobrązowe z jasnymi, wręcz lekko blond końcami, są raczej proste niż naturalnie pokręcone. #OPAKOWANIE Opakowanie tuszu jest proste, eleganckie, czerń połączona z lustrzanym srebrem. Nie jest to oklepana, jednokolorowa maskara. Całość prezentuje się minimalistycznie, ale i gustownie. Szczoteczka jest z włosiem, ostatnio nie mam większych preferencji co do rodzaju, polubiłam oba typy. Ta ma kształt prosty, lekko ścięty na końcu, nie jest za duża ani zbyt gruba. Włoski są gęste co mi odpowiada bo nie lubię takich z rzadkim. Szczoteczka dobrze nabiera tusz, nie zbiera nadmiaru na sobie. Łatwo się nią operuje bo jest na tyle zgrabna, że nie ma z tym większego kłopotu, przynajmniej ja nie mam. Dolne rzęsy też maluje się bezproblemowo. #KONSYSTENCJA Konsystencja jets niezła już od początku, odpowiednio gęsta, kremowa, kruczo-czarna, tak jak lubię najbardziej. Czerń nie jest matowa, ani blada. Maskara szybko zasycha dzięki czemu nie ma ryzyka obrudzenia się dookoła powieki. Tusz dość długo zachowuje świeżość, po miesiącu nie zauważyłam żeby wysechł lub zaczął się kruszyć. #DZIAŁANIE Tusz opisany jest jako pogrubiająco-wydłużający czyli ma te cechy, które mi najbardziej odpowiadają i których zwykle szukam właśnie w tuszu. Moje wrażenia po pierwszym pomalowaniu były pozytywne. Zwykle nakładam dwie warstwy bo efekt jednak jest zdecydowanie bardziej intensywny. Jedna warstwa ładnie podkreśla rzęsy, są czarne, lekko uniesione i pogrubione, nieco wydłużone, ale przy drugiej efekt jest zdecydowanie lepszy, głębszy, rzęsy są mocniej pogrubione, bardziej wyraziste, uniesione, tworzy się ładna firanka, lekko teatralny look, który ja sama bardzo lubię. Nie zauważyłam żeby tworzyły się pajęcze nóżki. Mi efekt końcowy bardzo odpowiada bo rzęsy są zagęszczone, podkreślone, wydłużone, czerń jest głęboka tak więc dla m ie to dobry tus, który się sprawdził. Szczoteczka dobrze rozczesuje rzęsy, nie sklejają ich. #NIEPORZĄDNE Tusz nie spodziewał żadnych reakcji alergicznych, pieczenia, łzawienia, swędzenia oczu, nie działo się nic niepokojącego. Tusz się nie osypuje w ciągu dnia, jest raczej trwały, nie kruszy się i nie ma problemu z demakijażem. #WYDAJNOŚĆ U mnie tusz zwykle starcza na 2 miesiące codziennego używania. Z resztą staram się nie używać dłużej niż 3 miesiące. #CENA Cena jest raczej przeciętnie wysoka.
  • 25 maja 2020 o 13:21
    Uwielbiam go!
    Mam krótkie i rzadkie rzęsy. To jest jeden z tych tuszów, do których lubię wracać. Po makijażu nim w końcu widać moje rzęsy. Nie mam mu nic do zarzucenia. Jest świetny.
  • 22 listopada 2019 o 21:28
    Tak sobie
    Ten tusz kupiłam na promocji w Hebe, po zachwytach i namowach kasjerki. No i się rozczarowałam. Strasznie skleja rzęsy, pozostawia grudki. To dla mnie eliminuje z używania taki tusz z użytku.
    Wady:
    • szczoteczka nabiera za dużo tuszu
    • skleja rzęsy (trzeba rozczesywać inną szczoteczką)
  • 16 listopada 2019 o 19:22
    Coś nie zagrało
    Generalnie, lubię tusze z tradycyjną szczoteczką, używam ich już wprawdzie rzadziej niż kiedyś, ale doceniam to co potrafią zrobić na oku. Niestety tu coś nie "pykło" Szczotka jest duża, i mi nawet to nie orzeszkadza, jest gruba i ma potencjał. Ale nabiera tyyyyle tuszu, że nie da się jej oczyścić z nadmiaru. Dodatkowo formuła tego tuszu jest dziwna... Niby mokra niby gęsta, takie dwa w jednym. Bardzo mocno oblepia rzęsy, tworzy grudki, niby można pogrubić rzęsy, ale co z tego jak są posklejane, i pogrudkowane. Co z tego, że są długie, jak wyglądają jak nóżki pająka. Żeby ogarnąć efekt po tym tuszu i polepszyć wygląd rzęs, muszę używać dodatkowo szczotki z innego zurzytego tuszu z gęstymi silikonowymi igiełkami(włoskami) wtedy da się je rozczesać, bo maskra długo schnie i druga szczotka dopiero ściąga z nich nadmiar.
    Zalety:
    • Intensywna czerń
    • Pogrubienie
    • Szczotka z potencjałem
    Wady:
    • Za mokra
    • Zostawia grudki
    • Oblepia rzęsy
    • Trudno się z nią pracuje
    • Rzęsy wymagają rozczesania inną szczotką
    • Długo schnie
    • Szczotka nabiera baardzo dużo tuszu.

Zobacz także inne Tusze do rzęs