Kremy pod oczy

Ziaja Sopot Spa, Krem pod oczy wygładzający

• 20 września 2019 o 21:23
    Nawilża i szybko się wchłania
    Próbkę kremu otrzymałam przy okazji większych zakupów w sklepie firmowym Ziai. Z reguły nie używam kremu pod oczy, bo nie zauważam, aby był mi potrzebny i przynosił jakieś skutki, ale co jakiś czas jednak daję jakiemuś szansę. Ten sprawdza się u mnie, jak pozostałe, które testowałam - nawilża, szybko się wchłania, nie podrażnia. I nic więcej. Szczerze mówiąc kosmetyk tego rodzaju jest dla mnie zbędny...
    Zalety:
    • nawilża; nie podrażnia; szybko się wchłania
    Wady:
    • dla mnie jest to zbędny kosmetyk
    malwi73
    17 lipca 2019 o 17:51
    Niezły
    Krem był fajnie nawilżający. Używałam go latem i na tę porę roku wystarczał w zupełności. Krem ma niebieską barwę, dość lekką konsystencję, szybko się wchłania. Nawilża okolice oczu, nie podrażnia okolic oczu. Nie zauważyłam żeby jakoś wygładzał czy ujędrniał skóry. Jest po prostu dobrym nawilżaczem. Krem jak to ziaja jest niedrogi, troszkę gorzej z dostępnością.
    lucky88
    17 lutego 2019 o 14:08
    Nie wygładza
    Krem ma lekką konsystencję, dobrze się wchłania. Jest dość niewydajny. Nie zauważyłam wygładzenia skóry. Uważam, że dość dobrze nawilża, jednak raczej nie kupię go ponownie.
  • 5 lutego 2019 o 17:59
    Nic specjalnego
    Ziaja jak wiadomo to niska półka cenowa i za to duży plus. Krem nie zauważyłam by miał działanie przeciwzmarszczkowe czy wygladzające, ale na pewno skóra po posmarowaniu jest nawilżona. Nie podrażnia oczu, ma przyjemny zapach jest dość wydajny. Używam go na noc i rano skóra nadal jest przyjemnie nawilżona
    Zalety:
    • ładnie nawilża
    Wady:
    • bez efetu wow jeżeli chodzi o wygładzenie
  • 16 września 2018 o 7:47
    Ok
    Używa od:próbka
    Robiąc zakupy w saloniku Ziaji dostałam próbkę tego kremu. Długo leżała aż w końcu się doczekała. Muszę przyznać, że zrobił dość dobre wrażenie. Krem jest jasnoniebieski, lekki, konsystencja w sam raz. Dobrze się go aplikuje, szybko się wchłania. Używałam go na noc i już po pierwszym użyciu, nastepnego dnia rano zauważyłam różnicę. Skóra wokół oczu po kremie jest wyraźnie nawilżona, miękka i gładka w dotyku. Myślę, że dla osób, które nie mają jakichś szczególnych problemów będzie ok.