Róże do policzków

Artdeco Blusher Magnetyczny róż do policzków

hairstore.pl
Artdeco Blusher Róż magnetyczny nr 18 Beige Rose 5g
Bodyland.pl
Artdeco Blusher róż magnetyczny 39 Orange Rosewood 5 g 4019674330395
Artdeco Blusher

Nasi użytkownicy zostawili 44 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

_inga
    9 grudnia 2021 o 22:38
    Róż do policzków, 35 oriental red blush, Artdeco
    Róż do policzków kupiłam na jednej z aukcji internetowych Opakowanie małe proste zgrabne o gramaturze 5 g zapłaciłam około 27 zł wybrałam kolor nr 35, róż daje ładny naturalny efekt, długo utrzymuje się na skórze jest dość wydajny wystarczy niewielka ilość by ładnie podkreślić kości policzkowe, dobrze się rozprowadza nie tworzy plam. Minus za rozsuwane opakowanie, róż pasuje do kasetki sprzedawanej osobno, mało przemyślane gdy ktoś chce używać różu solo. Podsumowując dobra jakość, naturalny efekt , trwałość , ten róż to nie jest mój hit, jest to pierwszy kosmetyk do makijażu marki Artdeco i sprawdza się całkiem fajnie. Polecam !
    Zalety:
    • dobra jakość
    • ładny naturalny efekt
    • długo utrzymuje się na skórze
    • łatwa aplikacja
    Wady:
    • rozsuwane opakowanie
  • 22 marca 2020 o 18:36
    Dobry przyjaciel
    Oceniam róż w kolorze 33 – delikatny, jasny, chłodny odcień różu o aksamitnym wykończeniu. OPAKOWANIE Opakowanie ma formę wkładu do dedykowanej, magnetycznej kasetki, której ja nie zdecydowałam się kupić. Dla większości może się ona okazać zbędnym wydatkiem, bo wysuwana pokrywka różu jest na tyle solidna i szczelna, że podczas luźnego noszenia go w kosmetyczce nic z opakowania się nie wysypuje, a sam produkt jest wystarczająco dobrze zabezpieczony. Szkoda tylko, że wkład nie pasuje do innych magnetycznych kasetek. WŁAŚCIWOŚCI Róż ma aksamitną konsystencję i nie osypuje się podczas aplikacji. Pigmentacja nie jest bardzo mocna, dzięki czemu podczas aplikacji nie zrobimy sobie kolorowych „placków”, wręcz przeciwnie – róż możemy nakładać stopniowo, delikatnie zwiększając jego widoczność na policzkach. Wybrany przeze mnie kolor nie posiada żadnych drobinek, na twarzy daje subtelny, matowy efekt, który najczęściej podkreślam rozświetlaczem. Róż dobrze współpracuje z pudrem i ładnie się blenduje. Efekt jest bardzo kobiecy i naturalny. TRWAŁOŚĆ Jeżeli zadbam o odpowiednie przygotowanie cery i użyję bazy do makijażu, to róż spokojnie utrzymuje się przez kilka godzin. Niestety, podczas codziennego użytkowania (kiedy dodatkowo w ciągu dnia dotykam twarzy), trwałość drastycznie spada, ale dużo w tym mojej ingerencji. Nie jest źle, chociaż mogłoby być lepiej.
    Zalety:
    • Aksamitne wykończenie
    • Ładna gama kolorów
    • Możliwość stopniowania intensywności podczas aplikacji
    Wady:
    • Wkład nie jest uniwersalny, pasuje tylko do kasetki Artdeco
    • Trwałość mogłaby być lepsza
  • 12 lutego 2020 o 12:54
    myślę, że taki średni pod względem trwałości
    Nie mam zbyt dużego doświadczenia z kosmetykami Artdeco, ale regularnie kupuję ich puder transparentny. Szukałam jakiegoś matowego różu i przyznam, że za wiele ich w sklepie nie było, więc kupując swój puder przystanęłam przy stoisku Artdeco i oto jest. Do wyboru było sporo odcieni tych róży, ale jakiś takich średnich. Ciężko było wybrać coś dla siebie. Większość ma drobinki, ale coś matowego też można znależć. Zdecydowałam się na numerek 44 RED ORANGE BLUSH. Moim zdaniem jest to taki ciemniejszy róż. Na pewno na skórze nie jest tak chłodny jak wydaje się w opakowaniu, jednak nie jest to brzoskwiniowy czy landrynkowy kolor. Fajny na jesień i zimę. Bez żadnych drobinek. Róż jest mocno napigmentowany, więc nie trzeba go dokładać w nieskończoność. Dobrze się blenduje, więc z plamami nie skończycie. Wygląda ładnie na twarzy. Nie jest suchy i kredowy. Daje efekt naturalnego rumieńca. Jest kremowy, jakby lekko mokry. Jak nakładacie go palcem np. na powieki, to widać że jego powierzchnia nie jest równa, przez to że jest taki miękki. Nie pyli się. Bardzo dobrze się aplikuje na twarz. Bardzo lubię go też używać na powieki mieszając z bronzerem. Na powiekach wygląda chyba lepiej niż na twarzy i dużo lepiej się trzyma. Nie wiem dlaczego ale z twarzy szybko mi ucieka. Nie dotykam się po twarzy, ale róże bardzo szybko mi znikają. Nie zapycha, więc to ogromny plus, bo mój najukochańszy idealny z Milani róż mnie mega pozapychał. Róż ma w miarę dobre opakowanie. Plastikową osłonkę się zsuwa z produktu. Nie spada ona z różu, więc produkt się nie uszkadza, jeśli nie trzymacie go w paletce magnetycznej czy w jakiejś kasetce. Ja trzymam go w paletce z Nabli, ale spokojnie, nic się z nim nie dzieje jak leży luzem w kosmetyczce, więc nie trzeba inwestować w coś do przechowywania go. Napisy się nie ścierają. Róż kosztuje ok.9 e. Gdyby miał lepszą trwałość, to byłabym bardziej zadowolona, bo konsytencja i pigmentacja naprawdę są godne pochwały. A tak mam mieszane uczucia.
    Zalety:
    • świetna konsytencja i pigmentacja
    • fajne opakowanie, nie trzeba dokupywać kasetki czy paletki magnetycznej
    Wady:
    • dziwne kolory
  • 24 października 2018 o 10:58
    Przyjemny.
    Posiadam róż w odcieniu 13. Zobaczyłam go latem na policzkach koleżanki i zapragnęłam mieć. Róż jest w opakowaniu, które nadaje się jako wkład do kasetki Artdeco. Do innych kasetek nie pasuje. Mi to jednak nie przeszkasdza, ponieważ trzymam go zwyczajnie luzem. Nie jest to problemem, ponieważ produkt jest zapakowany w kasetkę z wysuwaną przykrywką, która dobrze chroni przed zabrudzeniami. Sam róż na policzkach wygląda przepieknie. Jest rozświetlający (nie mylić z tandetnie brokatowy), dzięki złotemu pyłkowi. Pięknie prezentuje się na letniej opalonej skórze. Daje piękną poświatę, dzięki czemu możemy pominąć brązer i rozświetlacz. Kosmetyk trzyma się nienagannie do zmycia makijażu. Uważam jednak, że takie wkład mógłby być tańszy (porównując np. z wkładami M.A.C.). Mógłby być też skonstruowany tak aby pasował do innych magnetycznych palet. To jest, moim zdaniem, jego jedyna wada. Nie mniej jednak polecam.
    Zalety:
    • kolor,
    • trwałość,
    • wielofunkcyjność (zależnie od koloru; policzki,powieki,ciało),
    • efekt świeżej cery,
    • wydajność,
    • nie pyli.
    Wady:
    • cena,
    • wkład nie pasujący do innej palety aniżeli Artdeco.
    Ellyyhh
    23 sierpnia 2015 o 19:49
    dobrydobry
    Mam róż w odcieniu 19. Plusy: Moim zdaniem róże są całkiem wydajne, trzeba nawet uważać, aby nie przesadzić, bo pigmentacja jest dobra. Służy długo - mam go już od ponad pół roku, a wygląda, jakbym ledwie go dotknęła Nie jest sypki Minusy Zdecydowanie opakowanie, za taką cenę, mogliby się trochę bardziej postarać, a nie sprzedawać w opakowaniu, które jest nie wygodne w użyciu (góra opakawania się zamiast np.otwierać, wysuwa się w bok, przez co albo całkowicie ją zdejmujemy albo mamy dostęp tylko do połowy różu) Nie kupiłabym tego produktu ponownie tylko dlatego, że opróżnić ten dla mnie zajmie pewnie z 3 lata, a za tyle ten kolor się znudzi. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1