Szampony do włosów

Goldwell Dualsenses, Rich Repair Shampoo Szampon odbudowujący do włosów suchych i zniszczonych

Goldwell Rich Repair Szampon do Włosów 250ml
Goldwell Dualsenses Rich Repair
hairstore.pl
GOLDWELL RICH REPAIR SZAMPON 1000 ODBUDOWA WŁOSÓW
Bodyland.pl
Goldwell Dualsenses Rich Repair, szampon odbudowujący do włosów zniszczonych, 250 ml

Nasi użytkownicy zostawili 57 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mbzkzbm
    19 sierpnia 2022 o 19:07
    Ujdzie
    Odżywkę Rich Repair kocham całą sobą i każdym pasmem włosów z osobna, ale niestety, nie mogę tego samego powiedziec o szamponie z tej samej serii. Jest co najwyżej poprawny. Wygładza i odżywia włosy jedynie w niewielkim stopniu. Z kolei w połączeniu z odżywką sprawia, że moje włosy stały się już nieco zbyt ciężkie, więc sam nie bardzo, a z odżywką też niekoniecznie. Plusem jest to, że moje włosy się nim nie męczą, tzn. przez cały czas zużywania szamponu włosy są odżywiane w tym samym stopniu (choć nadal niewielkim), czego nie mogę powiedzieć o innych szamponach czy odżywkach.
    suzi27
    15 września 2021 o 21:36
    Nawilża
    Mam włosy poldlugie, farbowane na jasny blond. Obecnie jestem posiadaczką dużej 1000 ml butelki szamponu, z którego zakupu jestem bardzo zadowolona. Dodam, że nigdy nie mam jednego szamponu w użyciu, najczęściej od 3-4 rodzajów. Ten szampon bardzo dobrze nawilża, włosy są miękkie po umyciu, mam na myśli ich wygladzenie w momencie jak jeszcze są mokre, większość szamponow pozostawia je tępe, co później przekłada się na trudnosci w rozczesywaniu, w przypadku tego szamponu są gladziutkie. Co prawda nie mogę ocenić rozczesywania po użyciu samego szamponu, bo zawsze używam odżywki lub maski, ale w dotyku sa naprawdę miękkie. Szampon bardzo dobrze się pieni, dobrze oczyszcza, nie powoduje swędzenia skóry głowy, jest bardzo wydajny. Za pojemnosc 1000 ml cena bardzo atrakcyjna.
    Zalety:
    • Nawilzenie
    PAUNI
    14 maja 2021 o 7:33
    Szampon odbudowujący do włosów suchych i zniszczonych
    Moje włosy są suche, zniszczone farbowaniem, codziennym suszeniem suszarką, prostowaniem. Lubię szampony lepsze niż te, dostępne na każdej sklepowej półce. Z tego szamponu jestem zadowolona. Ma ładny zapach❤ Jest wydajny. Dobrze oczyszcza a włosy po nim są zdrowsze i ładniejsze.
    • Odżywienie włosów
    Wady:
  • 19 lutego 2021 o 15:55
    Sprawdza się!
    Dobrze odżywia zniszczone włosy. Są delikatne, łatwo je rozczesać i ułożyć. Niestety jest średnio wydajny, słąbo się pieni. Dostałam go w prezencie i może kupię, ale z innej serii
    Zalety:
    • wygląd
    • jakość
    • odżywia
    Wady:
  • 28 sierpnia 2020 o 8:33
    Szampon Goldwell Dualsenses Rich Repair
    Szampon bardzo dobrze zregenerował i odbudował moje włosy, po nie udanej wizycie u fryzjera. Włosy po jego zastosowaniu są pełne blasku,wyglądają zdrowo i są dobrze odżywione. Szampon ma dość gęstą konsystencję dzięki temu jest naprawdę wydajny,ma przyjemny subtelny zapach.