Szampony do włosów

HairBoom Rice Rehab, Ultralekki ryżowy szampon w piance `Wrażliwy wielbiciel`

HOBB
HairBoom Ultralekki ryżowy szampon w piance Wrażliwy Wielbiciel

Nasi użytkownicy zostawili 150 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 maja 2025 o 2:16
    HairBoom, Rice Rehab - Najwygodniejszy szampon, jaki miałam!
    Mycie włosów to dla mnie istna sensoryczna mordęga, której unikam tak długo, jak to tylko możliwe. W końcu jednak przychodzi taki dzień, gdy nawet założenie czapki nie jest w stanie przyczynić się do poprawy sytuacji na mojej głowie, więc przyparta do muru sięgam często po ryżowy szampon w piance z HairBoom, który w krytycznych chwilach powstrzymuje mnie od ścięcia się na łyso. Kupiła mnie jego łagodna, piankowa formuła, dzięki której mycie włosów stało się znacznie łatwiejsze, niż mogłam to sobie wyobrazić. Powstała za sprawą porządnego atomizera piana jest stabilna, gęsta i aksamitna, a przy tym doskonale domywa skóre głowy, nie podrażniając jej. Sam szampon nie pozostawia uczucia ściągnięcia czy swędzenia, ani nie sprawia, że moje włosy zaczynają się ciągnąć, co zwykle bardzo utrudnia podejmowanie dalszych kroków w ich pielęgnacji. Włosy po umyciu są miękkie, gładkie i lśniące, a po dwukrotnym oczyszczeniu zyskują znacząco na objętości, co potęguje uczucie świeżości. Jedyne zastrzeżenia, jakie posiadam, dotyczą wydajności, którą uważam za przeciętną.
    Zalety:
    • formuła
    • porządne opakowanie
    • niezawodny atomizer
    • delikatny zapach
    • działanie zgodne z opisem
    Wady:
    • cena bez promocji
    • syntetyczny/mydlany zapach, który wielu osobom może nie odpowiadać
  • 30 marca 2025 o 22:51
    Extra szampon
    Szampon w piance to dla mnie prawdziwa rewolucja – delikatna konsystencja sprawia, że mycie włosów jest przyjemne i bezproblemowe. Piana jest puszysta, ale nie obciąża włosów. Po użyciu włosy są niesamowicie miękkie, wygładzone i pięknie lśniące. Co ważne, nie plączą się i łatwo się rozczesują. Zapach nie jest przytłaczający, jest przyjemny. Produkt bardzo się pieni i jest wydajny. Ma ładne opakowanie i łatwo aplikuje się produkt.
  • 22 lutego 2025 o 11:31
    mega
    Bardzo lekki oraz tani szampon.Idealnie nada sie do codziennego uzytku bardzo sie pieni przez swoj atomizer co pozwala na uzycie produktu do konca bo wychodzi on w formie piany.Dodam ze przez ten atomizer jest bardzo wydajny a zapach tez przyjemny
  • 3 lutego 2025 o 15:24
    Must have
    To już moje 4 opakowanie najlepszy szampon jaki miała a jeszcze w piance bardzo dobrze się pieni struktura włosa po nim nie jest szorstka naprawdę bardzo polecam i będę kupowała
  • 17 grudnia 2024 o 12:33
    Cudowny!
    HairBoom Rice Rehab Ultralekki ryżowy szampon w piance „Wrażliwy wielbiciel” to naprawdę fajny produkt, który sprawia, że włosy wyglądają świeżo i zdrowo. Jego piankowa formuła jest bardzo leciutka, delikatnie oczyszcza skórę głowy, nie podrażniając jej, a jednocześnie zapewnia dobrą pielęgnację. Włosy po jego użyciu są miękkie, dobrze nawilżone, ale nie obciążone – co jest dużym plusem, zwłaszcza dla osób o wrażliwej skórze lub cienkich włosach. Zapach szamponu jest przyjemny, subtelny, ale nie zdominowuje innych kosmetyków, więc dobrze współpracuje z ulubionymi odżywkami. Pianka rozprowadza się na włosach łatwo i równomiernie, co sprawia, że cały proces mycia jest przyjemny i komfortowy. Jednak mimo świetnych właściwości, muszę przyznać, że szampon średnio wypada pod względem wydajności. Ponieważ jest w formie pianki, do uzyskania pełnej piany potrzeba nieco większej ilości produktu niż w przypadku tradycyjnych szamponów. Co za tym idzie, butelka może nie wystarczyć na bardzo długo, zwłaszcza jeśli używamy go codziennie. Choć efekt na włosach jest naprawdę świetny, to w kontekście wydajności muszę dać mu trzy gwiazdki. Podsumowując, HairBoom Rice Rehab to bardzo dobry szampon, który pielęgnuje włosy, sprawia, że są miękkie i odświeżone, ale jeśli zależy ci na wydajności, musisz liczyć się z tym, że może być mniej ekonomiczny niż inne szampony na rynku.