Szampony do włosów

Green Pharmacy Szampon do włosów suchych z olejem arganowym i granatem

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 czerwca 2021 o 17:15
    Mieszane uczucia
    Opakowanie i zapach bardzo ładne. Konsystencja w porządku, dobrze się pieni, dobrze myje włosy. Przy dłuższym stosowaniu nie zauważyłam, żeby wysuszał mi włosy, a wręcz przeciwnie - mam potrzebę myć je częściej niż przy używaniu poprzednich szamponów, bo zauważam szybsze przetłuszczanie się, mimo że nigdy nie miałam z tym problemów...
    Wady:
    • powoduje szybsze przetłuszczanie się włosów...
  • 22 września 2020 o 17:51
    Szampon Green Pharmacy
    Szampon naturalny, bez żadnych silikonów i barwników. Ładnie pachnie, bardzo dobrze oczyszcza ale wysusza włosy. Trzeba nakładać odżywkę mocno nawilżającą. Dobry szampon do włosów przetłuszczających się. Dla mnie za mocno wysusza.
    Zalety:
    Wady:
    • wysusza
    Ann_26
    28 lutego 2020 o 9:48
    Do mocnego oczyszczania
    Jako, że szampon posiada SLS'y jest idealny do mocniejszego oczyszczania. Robi to na prawdę dobrze, jednak wymaga użycia odżywki po myciu. Inaczej włosy, chociaż wyraźnie obite od nasady są nieco sianowate i się puszą. Na plus przyjemna konsystencja i zapach oraz niska cena.
    • dobre oczyszczenie
    Wady:
    • konieczność użycia odżywki
  • 5 października 2018 o 0:00
    Fajny
    Odkąd zaczęłam używać szamponów Green Pharmacy widzę dużą poprawę kondycji moich włosów. Wcześniej się rozdwajały i były łamliwe, a odkąd przeszłam na bardziej naturalne produkty, a nie te które są w każdej możliwej reklamie - mimo iż wcale super nie są - moje włosy stały się ładniejsze. Są bardziej mocne, a mój duży problem ze zniszczonymi i rozdwojonymi włosami gdzieś przepadł.
    Zalety:
    • Przede wszystkim cena - przy dobrej promocji za ok. 5/6 zł
    • Efekty, bardzo ładne efekty
    • Zapach szamponu przyjemny (chociaż mało wyczuwalny już po krótkiej chwili)
    • Produkt bardziej naturalny
    Wady:
    • Nieco mała buteleczka - 250 ml
    Inna_Mi
    24 września 2018 o 22:13
    Jest w porządku
    Jest to jeden z wielu szamponów, które robiły to co należy (czyli domywały włosy i skórę głowy) bez przesuszania/puszenia/krzywdzenia mi włosów w jakikolwiek sposób. Szampon nie "ochronił mi włosów przed czynnikami zewnętrznymi", nadal u fryzjera okazało się, że letnie słońce i wiatr mocno naruszyły mi włosy. Rozumiem, że producent musi czymś reklamować swoje wyroby, a "umyje i nie skrzywdzi" to dla niego za mało ;P Ale dla mnie nie. I dlatego spokojnie daję dobrą ocenę.
    Zalety:
    • domywa włosy i skórę głowy
    • nie przesusza
    • ładnie pachnie
    • wydajny
    Wady:
    • nie spełnia obietnic producenta w kwestii odżywienia i ochrony włosów przed czynnikami zewnętrznymi