Szampony do włosów

Nivea Hairmilk Natural Shine, Szampon pielęgnujący do włosów matowych i zmęczonych

Nivea Hairmilk Shine
NIVEA Hairmilk Shine Szampon do Włosów dla Naturalnego Połysku 400ml

Nasi użytkownicy zostawili 111 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 września 2024 o 16:54
    Dobry drogeryjny szampon
    Szampon Nivea kupiłam trochę z marszu, mojego ulubionego nie było, a ten był w promocji. Jestem zadowolona, że na niego trafiłam. Ma wygodne opakowanie, wystarcza go na długo, nawet przy codziennym myciu. Ma ładny zapach, który utrzymuje się na włosach cały dzień. Dobrze się pieni i dobrze domywa. Nie podrażnia skóry głowy. Może te go używać bez odżywki, bo nie plącze włosów, to dla mnie ogromny plus przy moich cienkich włosach. Fryzura fajnie po nim wygląda, włosy są miękkie, błyszczące i odbite u nasady. Chętnie kupię go kolejny raz.
    Zalety:
    • Ładnie pachnie
    • Jest wydajny
    • Unosi włosy
    • Nie plącze włosów
    Medea05
    29 sierpnia 2024 o 8:14
    Ok, przyjemny w uzyciu
    Rzadko sięgam po produkty do włosów Nivea i ten szampon chyba znalazł się u mnie podczas jednego z wyjazdów gdzie był ostatnim dostępnym szamponem w lokalnym sklepie. Nie był więc to produkt z wyboru, raczej z musu :D Ale poradził sobie całkiem nieźle. Nie jest tak że to alfa i Omega szamponów ale w codziennej pielęgnacji jest ok. Wstrzymałabym się tylko z obietnicami odnośnie suchych włosów, bo jak to szampon ma ograniczone możliwości + przyjemna konsystencja + ładny zapach + dobrze się pieni + mniej plącze włosy niż „standardowe szampony” + włosy jest nieco łatwiej rozczesać niż przy standardowych szamponach (bez opcji odżywki) + moje cienkie włosy były wygładzone ale nie przyklepane więc całkiem ładnie to wyglądało Wiadomo, włosów wam nie uzdrowi, tafli nie było ale bardzo bardzo ok na co dzień. Takie 4,5
  • 18 lipca 2024 o 20:28
    Szampon pielęgnujący
    Uwielbiam produkty marki Nivea za działanie oraz przepiękne zapachy tak jak w tym przypadku. Zapach długo pozostaje na włosach oraz pozwala się zrelaksować. Szampon umieszczony jest w plastikowej butelce, ma przyjemną konsystencję, bardzo dobrze się pieni i jest bardzo wydajnych. Niewielka ilość szamponu pozwala na dokładne umycie włosów. Co do właściwości pielęgnacyjnych, włosy stają się miękkie, gładkie i przyjemne w dotyku. Można je z łatwością rozczesać. Czy stają się bardzo odżywione i zregenerowane? Raczej nie lecz pamiętajmy, że jest to szampon nie odżywka. Ja jestem bardzo zadowolona i myślę, że wrócę ponownie do tego produktu.
    annaskc
    31 stycznia 2024 o 10:23
    Jego delikatna formuła intensywnie pielęgnuje, przywracając naturalny blask.
    Szampon Nivea Hairmilk Natural Shine to doskonałe rozwiązanie dla włosów matowych i zmęczonych. Jego delikatna formuła intensywnie pielęgnuje, przywracając naturalny blask. Po użyciu włosy są jedwabiście miękkie i dużo łatwiej się je rozczesuje. Mam problemy ze splątanymi włosami i ten szampon bardzo pozytywnie wpłynął na ich wygładzenie. Zapach jest świeży i subtelny, dodając przyjemności podczas mycia. Konsystencja szamponu jest lekka, co ułatwia aplikację. Nie spływa z dłoni i bardzo dobrze się pieni, przez co starcza na długo. Opakowanie jest praktyczne i łatwe w użyciu. Efekty są zauważalne już po kilku użyciach, co czyni go doskonałym wyborem dla tych, którzy pragną przywrócić życie swoim włosom. Nivea Hairmilk Natural Shine to propozycja dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się zdrowym i lśniącym wyglądem swojej fryzury.
    Zalety:
    • Świeży zapach
    • Wygładza włosy
    • Dobrze się pieni i łatwo spłukuje
  • 6 stycznia 2024 o 21:10
    Bardzo dobry szampon
    Fajna konsystencja, przyjemny zapach Włosy się po są po nim lśniące i gładkie Dobrze się pieni. Jego plusem jest, że dodaje blasku! Jest też lekki i nie obciąża e ogóle włosów. Szampon warty uwagi!
    Zalety:
    • Wszystko w sumie na plus
    Wady: