Wody perfumowane damskie

Valentino Rock'n' Rose Couture EDP

zuzia08
    4 grudnia 2013 o 23:01
    coz
    No więc, butelka według mnie piękna, intrygujaca , wyjątkowa. Niestety zapach pasuje do 80 letniej babci, która chce żeby dwie ławki przed i dwie za nią w kościele czuli jej perfumy. Migrogenne, smrodliwe, mimo że nuty zapachowe, które powinny mi się podobać nie mogę ich znieść.
    kitschx
    11 kwietnia 2011 o 11:02
    Cudowny!
    Perfumy kupione w ciemno, sugerowałam się nutami zapachowymi oraz flakonikiem ;) Nie rozczarowałam się, zapach elegancki, tajemniczy, niebanalny. Poza tym nie jest ciężki ani duszący, za to jest bardzo trwały. Uwielbiam go. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego, 30ml
  • 1 lutego 2011 o 14:19
    zadziorny, uwodzicielski, niegrzeczny ale elegancki- totalny mix
    hmm... strasznie dziwny zapach. Na początku jak go powąchałam wydał mi się nieco banalny, kwiatowy, czuć bergamotkę i lekko owocowy powiew- taki lekki, rześki- przyjemny. Jednak później wychodzi z tej "grzecznej dziewczynki" uwodzicielska kobieta, tajemnicza. Zapach który się po prostu pamięta. Niebanalny, niby lekki, a jednak piżmo podkreśla moc tych perfum. Dla młodej, zmysłowej, ale zarazem kapryśnej i szalonej dziewczyny ;D połączenie gwiazdy rocka, famme fatale i zarazem eleganckiej damy. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 2 września 2010 o 12:23
    blehhh
    Mam nadzieję że osoby odpowiedzialne za ten zapach miały jakąś jego piękną wizję, bo kartonik, flakon, nuty zapowiadały coś chociaż znośnego, a mamy okropieństwo. Zapach jest nijaki, bez wyrazu, nie wiem nawet czy to nie dzieło szaleńca, ani to kwiatowe, ani słodkie, świeże, mam wrażenie że stworzono je tylko po to żeby męczyły, drażniły. Próbuję dopatrzeć się w tym celu, wizji kreatora, … nie potrafię jednak. Róża, bergamotka? Coście z tymi zapachami zrobili? W pięknym flakonie – zdecydowanie niepiękny zapach. Całe szczęście trwałość mizerna, max godzinę czy dwie. Flakon dość ciekawy – zapowiadał intrygujący zapach, a pozostało rozczarowanie. Szczegółowa ocena zapachu: Zapach 1* Flakon 3* Trwałość 1* Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 25 października 2009 o 20:48
    cudo!.
    Zastanawia mnie fakt czemu przechodziłam koło nich obojętnie w perfumerii ? Są idealne ! Zapach jest niebanalny , nie jest ciężki , nie uderzający w nozdrza i bardzo przyjemny dla otoczenia . Elegancki , subtelny. Baaaaardzo trwały :) Używam tego produktu od:testy Ilość zużytych opakowań:1

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie