Wody toaletowe męskie

Hugo Boss Boss Bottled United EDT

d_t_b
    29 lutego 2024 o 19:45
    Świetny zapach, który ma coś w sobie.
    Przyznaję, skusiła mnie wielka srebrna butelka. :D Wyglądała dostojnie, świeciła się w blasku świateł i ... skusiła. Druga prawda taka, że zapach jest śliczny. Męski, orzeźwiający z cytrusowymi akordami w tle. Towarzyszą im eleganckie nuty korzenne, które chwytają "za gardło" i przyciągają :) Lubię gdy mój mężczyzna tak pachnie. On też lubi ten zapach. Wielki flakon jest wydajny, a patrząc na to, że na półce jest kilka innych jeszcze to jest to zakup na lata! Najlepsza inwestycja! Warto wąchać i szukać swoich zapachowych ideałów w perfumeriach stacjonarnych. My tak robimy, a zakupy ... przez internet. Zawsze jest taniej! :)
    W perfumerii
  • 11 października 2023 o 11:15
    Intryguje.
    Cześć Hugo Boss Bottled United Limited Edition. To woda toaletowa, która w pierwszej kolejności zachwyciła mnie swoim designem, a następnie swoim zapachem. Od dawna wiadomo, że często kupujemy oczami, jednak to zawartość jest najważniejsza. Kupiłam je mężowi na prezent, ponieważ uwielbiam kupować perfumy na takie okazje. Krótko o samej wodzie toaletowej . Nuty głowy: kwiat bukko, czerwona pomarańcza Nuty serca: korzeń irysa, mięta,arbuz Nuty bazy: wetiweria, paczula, drzewo kaszmirowe, piżmo Jest to świeży, aromatyczny, trochę owocowy i cytrusowy zapach. Rozpoczyna się lekkim, owocowym akordem. Mięta nadaje mu świeżości, a nuty korzenne elegancji i "pazura". Nuty sa na tyle dobrze wywarzone, że podkreślają w mężczyźnie wszystko to, co nalepsze. Ten zapach intryguje i zachwyca. Moim zdaniem, jest to bardziej odświeżająca wersja klasycznego zapachu Boss Bottled (ten jest bardziej słodki, delikatny). Tak, dla porównania ????. Myślę, że Hugo Boss wie jak stworzyć męskie zapachy, aby stały się one kultowe i ponadczasowe. Jest to idealny zapach na prezent.Polecam!
    W perfumerii
  • 24 maja 2018 o 12:40
    Hugo Boss
    Bardzo lubię ten zapach: jest męski a zarazem ma w sobie coś słodkiego. produkt jest drogi przyznajmy szczerze, ale jego zakup opłaci nam się na długo. pamiętajmy, że mężczyźni są wierni swojemu zapachów i i używają do każdego dnia... Mój maz uzywa od bardzo dawna i bardzo jest zadowolony polecam!
    Zalety:
    • piekny zapach
    • starcza na długo
    • dostepny w kazdej drogerii,oraz przez internet
    • 100ml.
    Wady: