Pomadki i szminki

Oriflame The ONE, Power Shine Lipstick Pomadka do ust

• 25 lutego 2022 o 12:40
    Mega Shine
    Produkt zakupiony u konsultantki,wybrałam kolor pink hipnotik jasny róż pomadka zamknięta w eleganckim opakowaniu ma arbuzowy zapach lekką konsystencję dobra pigmentację i krycie nadaje ustom mega blask o dobrej trwałości polecam
    • Konsystencja
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Piękny blask
    • Dobra trwałość
  • 22 lutego 2022 o 9:25
    Mój niezbędniak
    Lubię delikatny makijaż, i nie przepadam za matowymi szminkami (zwłaszcza tymi zastygającymi) ani za klejącymi się błyszczykami. Ta pomadka nawilża usta i pięknie się mieni, nadając delikatny kolor – wygląda pięknie, ale nie krzykliwie. Ściera się subtelnie. Ma piękny zapach. Nie uczula. Bardzo komfortowa na ustach. Piękna gama kolorów.
    Zalety:
    • nawilża, uczucie komfortu na ustach
    • piękne, delikatne kolory i roziskrzone usta
    Wady:
    • nie zawsze jest dostępna w katalogu Oriflame
    PAUNI
    18 maja 2021 o 22:09
    To był hicior❤
    Gdybym gdzieś ją znalazła, zrobiłabym zapas!❤ Zamawiałam z katalogu co miesiąc. Mój kolor to był Champagne❤ Pomadka w cieniutkim sztyfcie, kremowa, bardzo napigmentowana milionem roziskrzonych drobinek. Nadawała ustom efekt jak po błyszczyku. Usta była pęłne i uwydatnione. Nawilżała. Przepiękny efekt. Miała delikatny zapach. Szybko się zużywała, pewnie przez swoją konsystencję.
    Wady:
    • Szybko się zużywała
    • Brak dostępności obecnie
  • 22 kwietnia 2021 o 11:27
    Jedna z ulubionych
    Nie mam zastrzeżeń, moze jedno - szybko się kończy ;) Ogolnie jestem zadowolona, fajna pomadka , brokatowa lśniąca. Dobrze nawilża, fajna paleta kolorów. U mnie obowiązkowo pomadki nawilżające. Opakowanie ładne.
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Kolor
  • 2 czerwca 2020 o 12:03
    Super pomadka!
    Pomadka Power Shine Lipstick jest poprostu świetna! Opakowanie w srebrnej szacie graficznej wygodne ,nie duze, eleganckie. Posiadam odcień CHERRY CANDY i jestem pod wrażeniem koloru, soczysty ,trwały .Po nałożeniu usta są optycznie większe przez mieniące się drobinki zawarte w pomadce . Po pomalowaniu utrzymuje się na ustach pare godzin , nawet przy jedzeniu czy piciu nie ściera się i nie rozmazuje. Pomadka bez promocji jest dosyć droga ,ale można trafić na fajną okazje. Polecam
    Zalety:
    • Kolor
    • Optyczne powiększenie ust