Szampony do włosów

Cece of Sweden Med, Prevent Hair Loss Shampoo Szampon przeciw wypadaniu włosów

Ce-Ce MED PREVENT HAIR LOSS SHAMPOO Szampon przeciw wypadaniu włosów 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 47 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 18 marca 2023 o 16:40
    Szampon który pomógł w odroście włosów
    Na poczatku zaczne od tego że gubiłam włosy garściami doszło nawet do tego że bałam sie że bede łysa. Tak jak zawsze miałam gęste włosy tak zrobiły się rzadkie i zaczęłam stosować wtedy ten szampon z polecenia pierwsza butelke dostalam w prezencie i po pewnym czasie widze znaczna roznice wlosy nie wypadają już tak jak wcześniej oraz na glowie widze dużo baby hair. Na pewno jeszcze wrócę do tego szamponu.
  • 13 stycznia 2023 o 20:53
    Ładnie pachnie
    Szampon w niebieskiej butelce. Ciężko się z niej wyciska. Konsystencja gęsta, pomarańczowa, bardzo dobrze się pieni. Szampon bardzo wydajny. Dobrze oczyszcza włosy. Zostawia je miękkie i pachnące. Trochę spowolnił wypadanie włosów. Po zużyciu prawie całej butelki zauważyłam łupież. Po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii się skusiłam, ale niestety nie spełnił moich oczekiwań. Dosyć drogi. Dobrze, że nie kupiłam go z całym zestawem razem z maską i ampułkami.
    kaskaw8
    10 sierpnia 2020 o 21:30
    To nie to
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Szampon jest niesamowicie wydajny! Ma bardzo lekką i rzadką konsystencję i pieni się bardzo szybko i łatwo. Niewielką ilością można dokładnie umyć włosy. Świetnie pachnie, bardzo oryginalnie, świeżo i nieprzytłaczająco. Zapach nie utrzymuje się długo na włosach. Po umyciu włosy są gładkie, a po wyschnięciu nie sprawiają kłopotów w rozczesywaniu. Szampon nie wysusza włosów, pozostawia je w dobrej kondycji. Niestety włosy dość szybko robią się nieświeże. Zauważyłam też łupież. Szkoda, bo miał dużo plusów. Działania przeciw wypadaniu nie zauważyłam jakoś specjalnie.
    Zalety:
    • szybkie pienienie
    • pozostawia włosy ładne i nieprzesuszone
    Wady:
    • włosy szybko stają się nieświeże
    • wystąpił łupież
    • niespecjalne działanie przeciw wypadaniu
    Darda2
    31 marca 2020 o 22:07
    Hamuje wypadanie!
    Ten szampon, jest jednym z niewielu kosmetyków,ktory w moim przypadku miał duży wpływ na zahamowanie wypadania włosów. Mam wrażliwa skórę głowy, przez co nie moge używać wcierek i niektórych szamponów. Ten nie podrażniał skalpu. Ma gęsta konsystencje, ładny zapach, dobrze się pieni. Butelka z mal klikany otworkiem nie była dla mnie super wygodna ale można się przyzwyczaić. Najważniejsze że włosy są po nim miękkie, błyszczące, nie są obciążone i nie wypadają (już w połowie opakowania widziałam duża różnice). Chętnie do niego wracam kiedy problem znów się pojawia. Polecam spróbować
  • 2 marca 2020 o 15:51
    Produkt idealny
    Fajne, poręczne opakowanie. Dość niewielkie. Szampon średnio się pieni, ale dobrze domywa włosy jak i skórę głowy. Przez słabe pienienie się trzeba go dużo zużyć, co z za tym idzie szybko się kończy. Faktycznie działa, zauważyłam, że włosy wypadają znacznie mniej. W połączeniu z innymi produktami z tej serii działa cuda. Cena nie jest najniższa, ale produkt spełnia obietnice producenta.