WIZAŻ logo

allegro
Vichy Dercos Energising przeciw wypadaniu 400 ml
Vichy Dercos szampon wzmacniający do włosów z aminexilem, 400 ml
Vichy Dercos

Nasi użytkownicy zostawili 262 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 5 kwietnia 2026 o 20:03
    Super szampon
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Szampon Vichy super sprawdził się na moich cienkich i oklapnetych włosach. Szampon skutecznie, ale nie agresywnie oczyszcza skórę głowy, wzmacnia włosy u dodaje objętości. Włosy po jego stosowaniu wyglądają na zdrowsze a skóra głowy jest gotowa na wchłonięcie np serum vichy. Szampon ładnie się pieni i jest przyjemny w stosowaniu Polecam
  • 30 marca 2026 o 13:04
    Dobry szampon
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Szampon ma dosyć gęstą konsystencję i jest w perłowym kolorze. Bardzo dobrze się pieni. Poprawnie oczyszcza skórę głowy, ale na pewno nie jest to efekt jaki sprawdzi się na skłonnych do przetłuszczania się włosów. Mam wrażenie, że skóra głowy jest ukojona, a włosy są mocniejsze.
  • 30 marca 2026 o 11:52
    Szampon, który nie obciąża
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Szampon dobrze się pieni i ma przyjemny, świeży zapach. Po regularnym stosowaniu włosy wydają się bardziej wzmocnione, a skóra głowy odświeżona. Nie obciąża włosów i łatwo się spłukuje. Włosy są zdecydowanie w lepszej kondycji i mniej wypadają bynajmniej w moim przypadku.
  • 30 marca 2026 o 9:28
    Kompletna kuracja
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Korzystałem z kompletnej kuracji która składała także z serum I odżywki. Co zauważyłem w dość krótkim czasie: szampon dobrze oczyszcza I daje kopa do wzrostu włosów. Jak na zimę włosy na prawdę szybko rosły i musiałem iść szybciej do Barbera. Sam szampon dobrze się pieni. Włosy stały się mocniejsze.
  • 30 marca 2026 o 8:02
    Energetyczny resetu dla włosów i skóry głowy
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Testując Dercos Energy+ Stimulating Shampoo, szukałam produktu, który realnie wzmocni moje osłabione, wypadające włosy i jednocześnie nie przesuszy skóry głowy. Ten szampon pozytywnie mnie zaskoczył. Bardzo dobrze oczyszcza, daje uczucie świeżości i lekkości u nasady, a przy tym nie pogarsza suchości włosów, z którą często się zmagam. Już po kilku użyciach zauważyłam mniejsze wypadanie i ogólnie lepszą kondycję skóry głowy. Włosy są odbite, łatwiej się układają i dłużej wyglądają świeżo. To produkt, po który chętnie sięgam, kiedy moje włosy potrzebują wzmocnienia i energetycznego „resetu”.

szukaj