Szampony do włosów

Neboa Repair & Shine, Shampoo Naturalny szampon do włosów `Regeneracja i odbudowa`

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 lutego 2025 o 16:47
    Koszmar
    Kupiłam ten szampon po internetowych polecajkach, że och ach taki wspaniały. Mam włosy farbowane, wysokoporowate. Po nawet dwukrotnym umyciu głowy tym kosmetykiem włosy były tłuste u nasady, jakbym wysmarowała je smalcem, a końce przesuszone. Niezależnie jaką później zastosowałam odżywkę, ciężko mi później było jakkolwiek je wystylizować - po wyprostowaniu zaraz się zawijały, skrętu też nie chciały trzymać, a o objętości to naprawdę mogłam sobie pomarzyć. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim. Opakowanie plastikowe, grube. Zapach dziwny, taki jakby zjełczały różany. Cena bez promocji wysoka. Podsumowując, mały koszmarek. :)
    Zalety:
    • Wg mnie brak
    Wady:
    • Działanie
    • Konsystencja
  • 2 stycznia 2025 o 13:39
    Nigdy więcej! Nie odświeża, słabo wydajny, kiepsko pachnący - nie polubiłam się z nim
    Szampon kupiłam w drogerii Rossmann - akurat był w promocji. Wiele osób na Instagramie zachwalały ten kosmetyk. Z racji tego, że posiadam włosy farbowane zakupiłam odcień różowy szamponu z przeznaczeniem do regeneracji i odbudowy. Szampon niestety zbyt ładnie nie pachnie, tak sztucznie, odrobinę ziołowo, ale na pewno nie jest to przyjemny zapach i tu ogromny minus, bo lubię, gdy moje włosy pachną. Tak wiem, mój błąd polegał na tym, że biorąc go do koszyka przeczytałam samą etykietę i nie powąchałam, mam nauczkę na przyszłość. Tu powinnam napisać, że zawiera przecież aż 95% składników pochodzenia naturalnego, ale przecież można udoskonalić formułę, by jakoś pachniała. Kolejną kwestią jest to, że produkt słabo się pieni. Musiałam wylać mnóstwo szamponu by uzyskać efekt delikatnej piany. Nie lubię takich kosmetyków, mam poczucie, że skoro się nie pieni, to moja głowa nie będzie dobrze domyta, czy odświeżona. Obawy mnie nie myliły. Po wysuszeniu moje włosy wyglądały jakby nie były umyte. Bardzo szybko też musiałam myć je ponownie. Jaki sens zatem używania takiego produktu? Jeśli myślicie, że użyłam tego szamponu zbyt dużo to powtórzyłam czynność ponownie chcąc dać produktowi drugą szansę, zastosowałam go o połowę mniej niż za pierwszym razem i efekt był taki sam. Być może nie jest to szampon dedykowany mojej skórze głowy, ale skoro przeznaczony jest do włosów farbowanych... Nie polecam. Nie kupię go ponownie. W dodatku jestem rozczarowana.
    Zalety:
    • piękna butelka i to wszystko
    • 95% składników pochodzenia naturalnego
    Wady:
    • okropny zapach
    • nie pieni się
    • kiepsko z wydajnością
    • włosy po nim wyglądają jak nieumyte
  • 30 grudnia 2024 o 14:08
    Taki sobie szampon
    Szampon kupiłam w promocji w Rossmanie, chciałam wziąć udział w konkursie i dlatego go kupiłam. Szampon nie jest zły, ale daleko mu do zachwytów. Bardzo ważne, że jest naturalnym kosmetykiem. Może dlatego, że z naturalnych składników, to szampon słabo się pieni. Trzeba nabrać szamponu większą ilość aby się zapienił na włosach. A ja lubię jak kosmetyk się pieni. Dlatego też szampon jest mało wydajny. Muszę przyznać, że szampon przyjemnie pachnie, to duży plus. Szampon dobrze myje włosy i powoduje, że są uniesione u nasady. Szampon zamknięty jest w opakowaniu z grubego plastiku.
    Zalety:
    • dobrze domywał nie przesuszając
    • dobry skład
    Wady:
    • słabo się pienił
    • mało wydajny
  • 4 grudnia 2024 o 14:44
    produkt z tiktoka
    Produkt kupiłam po wielu poleceniach dziewczyn z internetu, między innymi z platformy TikTok, jestem mile zaskoczona tym jak pozytywnie wpłynął na moje włosy, szampon wygladza i przyjemnie pachnie.
    Zalety:
    • jakość, zapach
    olus52
    3 listopada 2024 o 13:34
    Viralowy mit
    Szampon kupiłam przez polecenia na tiktoku i bardzo się zawiodłam. W składzie ceramidy również bardzo mnie skusiły, no ale okazał się porażką. W ogóle się nie pieni. Moje włosy nie były domyte nawet po 3 razach mycia skóry głowy. Ten szampon i tłustą skóra głowy to moim zdaniem okropne połączenie. Butelka bardzo ładna i wygodna w użyciu. Zapach też w porządku. Cena za duża.
    Zalety:
    • Butelka
    • Nie domywa