Podkłady

Pupa Podkład No Transfer 100
hairstore.pl
Pupa No Transfer Foundation SPF15 podkład nawilżający 01 30ml
Pupa No Transfer

Nasi użytkownicy zostawili 45 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 31 lipca 2024 o 22:48
    Najlepszy, jakiego używałam w ostatnich dekadach ;)
    Kupiłam go przez pomyłkę, bo chciałam kupić ciemniejszy odcień Like a doll tej firmy na lato (ten, którego używam od wiosny jest już za jasny latem) i powiem szczerze… oprócz ceny dla mnie on nie ma wad. Mam 40 lat, nie stosuję medycyny estetycznej i moja skóra musi już być trochę podrasowana makijażem na wielkie wyjścia, ale też stawiam głównie na naturalną pielęgnację i oprócz nawilżania i natłuszczania nie wysilam się z pielęgnacją. Ten podkład daje średnie krycie, nie roluje się i nie ciemnieje. Moja skóra ma po nim jednolity kolor i piękny glow, co ukrywa nieco zmarszczki. Po prostu wyglądam w nim świeżo i promiennie. Wart nawet regularnej ceny, choć jest drogi.
    Zalety:
    • Rozświetla
    • Stapia się ze skórą
    • Lekki
    • Dobrze się rozprowadza i można stopniować krycie kolejną warstwą
    • Dostępność (Rossmann premium) lub internet
  • 15 marca 2022 o 15:31
    podkład No transfer foundationa
    Kupiłam ten podkład już w nowym opakowaniu,które wygląda nieco inaczej. Miałam inne oczekiwania co do tego produktu i przyznam szczerze, że trochę mnie rozczarował. Ma dosyć tłustą konsystencję, przez co po paru godzinach mocno się świeciłam. Jeżeli chodzi o krycie to też nie jest zadowalające, niedoskonałości były widoczne a po paru godzinach podkład w zasadzie wchłaniał się w skórę i był taki efekt jakbym go wogóle nie miała na twarzy.
    Zalety:
    • wydajny
    • krycie
    epinka
    6 kwietnia 2021 o 21:45
    A dla mnie świetny
    Wszystko zależy od skóry i jej i naszych wymagań. Moja skóra jest dojrzała, bo ponad 50.letnia i dla mnie ten podkład jest ok. Dziś kupiłam drugie opakowanie, a to o czymś świadczy. Pięknie pachnie, luksusowo, pięknie kryje, ma piękny kolor - mi w każdym razie odpowiada. Nie daje efektu maski, ściągnięcia i matowienia, który to efekt jest może pożądany przez młodsze wizażanki, ale takie jak ja, mają inne potrzeby. Położony na dobry krem wygląda bardzo ładnie na buzi, odmładza, wygładza i nawilża tak jak lubię. Myślę, że młode dziewczyny, które mają delikatną, papierową skórę będą zadowolone bardzo, Ja lubię wszystkie kosmetyki Pupy, jakie mam. Ten także.
    Aola83
    3 lipca 2020 o 16:07
    Słabizna
    Podkład na który szkoda każdej wydanej złotówki. Zacznijmy od odcienia, posiadam 02 jest taki jakby brudną beżowawy, okropny. Po nałożeniu bardzo się świecił, lecz zanim skończyłam makijaż był ok, nawet odcień był jakby inny. Krycie średnie w kierunku do minimalnego. Teraz po 7vgodzinach. Masakra. Spojrzałam w lustro a on wytarty na czole nosie i w załamaniach szyi jakby się zebrał. Żal go wyrzucić,więc dam mu jeszcze szanse. Wątpliwe że go polubię
    Zalety:
    Wady:
    • Kolor konsystencja krycie trwałość
    Mikimik
    14 września 2019 o 6:29
    Zadziwiający efekt
    Podkład kupiłam mojej nastoletniej córce borykającej się z trądzikiem. Nie byłyśmy do niego przekonane, bo krycie ma średnie, a jej skóra potrzebuje sporego krycia że względu na sporą ilość niedoskonałosci. Córka maluje się "od wielkiego dzwonu", ale dla tłustej cery podkład jest bezpieczny, nie zatyka porów, można go używać codziennie. To co robi ten kosmetyk to jakaś magia: nierówności i przebarwienia, pomimo, że nie są idealnie zakryte, rozmywają się, w połączeniu z pudrem Lock it KvD, córka ma idealnie wygladzoną cerę, jej buzia jest jak u lalki, ale jednocześnie wygląda to bardzo naturalnie. Nie widać rozszerzonych porów, nie podkreśla suchych skórek, twarz nie świeci się tłusto, ale też nie jest tępo matowa. Nie jestem pewna, czy z innym pudrem będzie podobny efekt, w każdym razie sam Lock it nie daje tego efektu z innym podkładem. Myślę że warto wypróbować ten produkt