WIZAŻ logo
Podkłady

Hean Brightener of Foundation Colour Rozjaśniacz kolorów podkładów

4,6 (88)
16 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 88 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 października 2025 o 12:08
    Sprytny sposób na idealny odcień podkładu
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Teraz za ciemny podkład nie jest problemem bo na rynku są świetne rozjaśniacze i miksery ale wiadomo zawsze lepiej trafić z kolorem ;). W prezencie otrzymałam podkład ale okazał się dla mnie zbyt różowy gdyz mój odcień karnacji wpada w tony ciepłe i bardziej żółte mimo że pierwszą opaleniznę zawsze łapię w kolorach “indiańskich” szczególnie na dekolcie, twarzy i ramionach. Markę Hean znam bardzo dobrze, dlatego, gdy zobaczyłam ich emulsję rozjaśniającą podkład, od razu mnie zaciekawiła. Często zdarza mi się, że podkład kupiony zimą okazuje się zbyt ciemny po lecie, albo odwrotnie w chłodniejszych miesiącach cera blednie i nagle wszystko wygląda o ton za ciemno. Ten produkt miał być rozwiązaniem na takie sytuacje i rzeczywiście sprawdził się bardzo dobrze :). Rozjaśniacz ma lekką, kremową formułę, która bardzo łatwo łączy się z różnymi rodzajami podkładów zarówno bardziej płynnymi, jak i tymi o gęstszej konsystencji. Nie roluje się, nie rozwarstwia i nie wpływa negatywnie na krycie czy trwałość podkładu. To ogromny plus, bo wiele tego typu produktów potrafi „zepsuć” strukturę makijażu. Wystarczy naprawdę niewielka ilość, żeby zauważyć efekt to nie jest produkt, który trzeba lać garściami. Dzięki temu jest bardzo wydajny. Kolor to czysta biel, co pozwala bardzo precyzyjnie kontrolować stopień rozjaśnienia. Można uzyskać delikatne rozświetlenie, ale też całkiem jasny odcień, jeśli dodamy jej więcej. Co ważne nie zmienia podtonów podkładu (czyli nie robi z beżu różu albo żółci), tylko naprawdę go rozjaśnia. Skóra wygląda świeżo, naturalnie, bez efektu maski.W składzie znajdziemy witaminę E, która działa ochronnie i nawilżająco. To drobny detal, ale sprawia, że połączenie z podkładem jest bardziej komfortowe cera nie wygląda na przesuszoną, nawet przy dłuższym noszeniu makijażu. Opakowanie to prosta, estetyczna tubka z precyzyjnym dozownikiem. Nie brudzi, łatwo się zamyka i pozwala dokładnie kontrolować ilość produktu. Niby detal, ale w codziennym użyciu bardzo praktyczny.Dla mnie to jedno z tych małych odkryć, które pozwalają uratować nieudany zakup podkładu i sprawiają, że makijaż wygląda dokładnie tak, jak powinien świeżo, naturalnie i lekko.
    Zalety:
    • spełnione obietnice producenta, bardzo dobrze rozjaśnia podkład bez zmiany jego formuły,
    • łatwo się miesza, nie tworzy smug ani plam, wygodny i skuteczny
    • nie wpływa na krycie ani trwałość podkładu
    • zawiera witaminę E, delikatnie pielęgnuje skórę
    • wydajność,wystarczy odrobina, aby uzyskać efekt
    • nie zmienia podtonów, tylko rozjaśnia
    • uniwersalny, pasuje do większości podkładów, biały kolor który nie zawiera żadnych drobinek i błyskotek
    • rozjaśniacz nie podrażnił,nie uczulił,nie pogorszył kondycji skóry,nie zapycha,nie przesusza
    • polska marka, przystępna cena, dobra dostępność- stacjonarna i internetowa
    Wady:
  • 25 listopada 2024 o 14:45
    Spoko
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Rozjaśniacz ma za zadanie rozjaśniać produkt, w tym przypadku u mnie jest to podkład. Generalnie uważam że to naprawdę dobry produkt, bo podkład nie traci właściwości, ani w sumie nic się z nim nie dzieje. Daje dwie/ trzy "kropelki", łącze z podkładem i już ????????
    Zalety:
    • rozjaśnia, nie traci właściwości podkladu
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    5 listopada 2024 o 20:28
    Bardzo przydatny - choć chyba nieco osłabia właściwości podkładu jeśli trzeba go dac dużo
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Mam bardzo jasna cerę - serio, dość długo najjaśniejsze podkłady drogeryjne były dla mnie za ciemne - na szczęście z pomocą przyszeł ten oto rozjaśniacz. Niestety, nie jest on jakos bardzo łatwo dostepny - chyba Hebe i drogerie internetowe ale wciąż - raczej latwo zamowicie go przez internet w rozsadnej cenie. Więc nie jest żłe ;) Kosemtyk jest dość gęsty, ale łatwo "blenduje się" nawet z bardziej rzadkimi podkładami. Widocznie rozjaśnia podkład, choć w zależności od ilości może niestety nieco zmienic zachowanie sie podkladu. Stosowany w małej ilości jakoś za bardzo na właściwości podkładu nie wpływa (choć nieco zmniejsza trwalosc) ALE w duzej ilosci już wpływa np na krycie - co juz nie jest takie mile. Jednak dla lekkiego rozjaśnienia np zima, kiedy schodzi opalenizna jest naprawde super. W małej ilosci sprawdza sie super! :)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    5 grudnia 2023 o 15:38
    Bardzo dobry
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Hebe
    Na kilka dni przed ważnym wyjazdem okazało się, że mój ulubiony podkład EL przyszedł w paczce z popularnej drogerii w kolorze zbyt ciemnym, pomimo iż numer i nazwa koloru była ta sama co zwykle. Mocno się rozczarowałam, różnica kolorystyczna w porównaniu ze starszym podkładem była diametralna, co najmniej o dwa tony. Zdesperowana zaczęłam poszukiwać jakiegoś rozwiązania. Zachęcona dobrymi opiniami kupiłam ten rozjaśniacz i to była na prawdę dobra decyzja. Nie tylko uratowała mi wyjazd i sprawiła, że pieniądze zainwestowane w droższy podkład nie poszły do kosza, lecz także poszerzyła moje horyzonty w dziedzinie wizażu. Rozjaśniacz z Hean ma gęstą konsystencję, nie posiada zapachu, dobrze się rozprowadza i miesza nie zmieniając konsystencji podkładu. Zastygający podkład nadal w połączeniu z dużą ilością rozjaśniacza jest zastygający i utrzymuje się tak samo długo. Produkt jest wydajny, nie spowodował u mnie zapychania porów czy innych problemów z cerą. Dzięki niemu można zapomnieć o efekcie maski, tworząc idealnie dopasowany do dekoltu makijaż twarzy i to jest jego największą zaletą. Dobieranie podkładów nigdy nie było zadaniem najłatwiejszym - wymaga czasu, wiedzy i dokładności. Ten rozjaśniacz ułatwia życie, zdecydowanie warto go mieć w swojej kosmetyczce.
  • 8 listopada 2023 o 9:14
    Bardzo przydatny produkt
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktDrogeria Hebe
    Produkt posiada gęstą konsystencję, która jest kremowa, bardzo dobrze łączy się z różnymi podkładami. Nie zmienia przy tym ich właściwości. Już niewielka ilość wystarcza by rozjaśnić za ciemny podkład, dzięki czemu nie ma konieczności posiadania różnorodnych kolorów w uzależnieniu od pory roku, posiadanej opalenizny. Po zastosowaniu kosmetyku nie zauważyłam by podkład gorzej utrzymywał się na twarzy, warzył czy tworzył efekt maski. Produkt jest w tubce, która jest miękka i pozwala na odpowiednie dozowanie rozjaśniacza. Dodatkowo nie marnuje się gdyż łatwo można zużyć go do końca.

szukaj