Podkłady

Hean Brightener of Foundation Colour Rozjaśniacz kolorów podkładów

HEAN BRIGHTENER ROZJAŚNIACZ KOLORÓW PODKŁADÓW 20ML

Nasi użytkownicy zostawili 87 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 listopada 2024 o 14:45
    Spoko
    Rozjaśniacz ma za zadanie rozjaśniać produkt, w tym przypadku u mnie jest to podkład. Generalnie uważam że to naprawdę dobry produkt, bo podkład nie traci właściwości, ani w sumie nic się z nim nie dzieje. Daje dwie/ trzy "kropelki", łącze z podkładem i już ????????
    Zalety:
    • rozjaśnia, nie traci właściwości podkladu
    Medea05
    5 listopada 2024 o 20:28
    Bardzo przydatny - choć chyba nieco osłabia właściwości podkładu jeśli trzeba go dac dużo
    Mam bardzo jasna cerę - serio, dość długo najjaśniejsze podkłady drogeryjne były dla mnie za ciemne - na szczęście z pomocą przyszeł ten oto rozjaśniacz. Niestety, nie jest on jakos bardzo łatwo dostepny - chyba Hebe i drogerie internetowe ale wciąż - raczej latwo zamowicie go przez internet w rozsadnej cenie. Więc nie jest żłe ;) Kosemtyk jest dość gęsty, ale łatwo "blenduje się" nawet z bardziej rzadkimi podkładami. Widocznie rozjaśnia podkład, choć w zależności od ilości może niestety nieco zmienic zachowanie sie podkladu. Stosowany w małej ilości jakoś za bardzo na właściwości podkładu nie wpływa (choć nieco zmniejsza trwalosc) ALE w duzej ilosci już wpływa np na krycie - co juz nie jest takie mile. Jednak dla lekkiego rozjaśnienia np zima, kiedy schodzi opalenizna jest naprawde super. W małej ilosci sprawdza sie super! :)
    Sabi01
    5 grudnia 2023 o 15:38
    Bardzo dobry
    Na kilka dni przed ważnym wyjazdem okazało się, że mój ulubiony podkład EL przyszedł w paczce z popularnej drogerii w kolorze zbyt ciemnym, pomimo iż numer i nazwa koloru była ta sama co zwykle. Mocno się rozczarowałam, różnica kolorystyczna w porównaniu ze starszym podkładem była diametralna, co najmniej o dwa tony. Zdesperowana zaczęłam poszukiwać jakiegoś rozwiązania. Zachęcona dobrymi opiniami kupiłam ten rozjaśniacz i to była na prawdę dobra decyzja. Nie tylko uratowała mi wyjazd i sprawiła, że pieniądze zainwestowane w droższy podkład nie poszły do kosza, lecz także poszerzyła moje horyzonty w dziedzinie wizażu. Rozjaśniacz z Hean ma gęstą konsystencję, nie posiada zapachu, dobrze się rozprowadza i miesza nie zmieniając konsystencji podkładu. Zastygający podkład nadal w połączeniu z dużą ilością rozjaśniacza jest zastygający i utrzymuje się tak samo długo. Produkt jest wydajny, nie spowodował u mnie zapychania porów czy innych problemów z cerą. Dzięki niemu można zapomnieć o efekcie maski, tworząc idealnie dopasowany do dekoltu makijaż twarzy i to jest jego największą zaletą. Dobieranie podkładów nigdy nie było zadaniem najłatwiejszym - wymaga czasu, wiedzy i dokładności. Ten rozjaśniacz ułatwia życie, zdecydowanie warto go mieć w swojej kosmetyczce.
  • 8 listopada 2023 o 9:14
    Bardzo przydatny produkt
    Produkt posiada gęstą konsystencję, która jest kremowa, bardzo dobrze łączy się z różnymi podkładami. Nie zmienia przy tym ich właściwości. Już niewielka ilość wystarcza by rozjaśnić za ciemny podkład, dzięki czemu nie ma konieczności posiadania różnorodnych kolorów w uzależnieniu od pory roku, posiadanej opalenizny. Po zastosowaniu kosmetyku nie zauważyłam by podkład gorzej utrzymywał się na twarzy, warzył czy tworzył efekt maski. Produkt jest w tubce, która jest miękka i pozwala na odpowiednie dozowanie rozjaśniacza. Dodatkowo nie marnuje się gdyż łatwo można zużyć go do końca.
  • 9 czerwca 2023 o 18:13
    Obowiazkowy zakup;))
    Musisz go mieć! Dość czekania na odpowiednia porę roku żeby dopasować podklad. Mała tubka która działa cuda W końcu mogę używać takiego.podkladu jakiego chce. A więc najważniejsze rozjaśniacz nie zmienia formuły podkładu. Rozjaśniacz ma kolor biały po wymiesznaou z podkładem wybieramy odpowiedni odcień do swojej cery..jeśli jest nie wytatczajacy dodajemy ponownie do momentu otrzymania odpowiedniego koloru. Może dziwić małe opakowanie ale nic bardziej mylnego naprawdę starsza na długo. Rozjaśniacz po zmiesznaiu z podkładem nie sprawi że się będzie rolowac ani zapychać naszą cerę. Sprawdza się idealnie i nie zajmuje dużo miejsca więc będzie tex idealny na wyjazdy.