Wody toaletowe damskie

Oriflame Sun (2012) EDT

Nasi użytkownicy zostawili 99 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 26 czerwca 2022 o 23:07
    Ogromny żal po wycofaniu tego zapachu
    Naprawdę nie potrafię zrozumieć dlaczego niektóre firmy kosmetyczne wycofują swoje bardzo dobre kosmetyki. Co prawda zapach nie był jakoś powalająco trwały za to bardzo przystępny cenowo i przyjemny dla nosa - lekki cytrusowy i świeży przywodzący od razu na myśl ciepe, słoneczne i beztroskie lato. Bardzo go lubiłam i bardzo ale to niestety bardzo ubolewam że nie mogę już go nigdzie kupić
    U konsultantki
  • 15 maja 2021 o 13:37
    Zamiennik Masaki Matsushima SUu
    Zapach na lato, pięknie pachnie, świeży , kwiatowy, flakon taki sobie... Ale idealny zamiennik bradzo drogich perfum! Ogólnie jest to lekki zapach, jak na wodę toaletową przystało. Mam oryginalne SUu i śmiało mogę polecić jako zamiennik!
    Zalety:
    • bardzo długo utrzymuje się zapach,
    • cudowny zapach,
    • intensywność.
    • trwałość.
  • 7 listopada 2019 o 17:43
    Słonecznie
    Piękny zapach, który przypomina słoneczny letni dzień. Nie jest zbyt intensywny, ale również trwały. Na plus opakowanie, proste, ale kojarzące się z ciepłem i słońcem :)
    Wady:
    U konsultantki
  • 19 marca 2014 o 0:24
    Śliczna
    ą wodę toaletową,najczęściej używam latem. Fajny, poręczny flakonik, choć wolałabym ,aby jego pojemność była nie 30 ml a 50 ml:) Zapach jest słodki(jednak nie mdły) i jednocześnie świeży. Bardzo podoba mi się tutaj dodatek jaśminu. Woda mimo swej niskiej ceny, jest trwała. Używam tego produktu od: ponad 2 lata Ilość zużytych opakowań: 4 całe
    ofca133
    22 grudnia 2013 o 14:04
    Miło, letnio, morelkowo
    Ładnych parę lat temu kupiłam tę wodę dla mojej siostry. Dziś znalazłyśmy flakonik z kropelką perfum na dnie, więc oceniam :). Zapach jest bardzo przyjemny, typowo wakacyjny, czuję w nim przede wszystkim niewystępującą w składzie, bardzo naturalną morelę. Aż jestem zaskoczona, że tak podoba mi się ten zapach. Jak wskazuje sama nazwa, Sun to woda na lato, słoneczna, owocowa, idealna na letnią beztroskę. Dla nastolatek, ale może i ja kiedyś się skuszę? Używam tego produktu od: około 5 lat Ilość zużytych opakowań: testy