Maseczki klasyczne

Foreo Call It a Night, UFO Activated Mask Maseczka na noc

tinka06
    21 kwietnia 2022 o 17:27
    Domowy zabieg spa dla pięknej skóry
    Uwielbiam zabieg z Foreo UFO Mini i aktywowaną maseczką do twarzy o działaniu rewitalizującym Call It a Night. Maseczka na noc regenerująca skórę intensywnie odżywia i rewitalizuje skórę oraz zapobiega jej przedwczesnemu starzeniu się. Właściwości: - działa przeciwutleniająco i chroni skórę przed uszkodzeniem - odmładza skórę i zapobiega powstawaniu zmarszczek - wzmacnia naturalną barierę ochronną skóry i nawilża cerę - opracowana wyłącznie dla FOREO w Korei maseczka jest aktywowana przez urządzenie soniczne FOREO UFO. Zabieg maseczką to prawdziwy relax i przyjemność, gdyż w czasie stosowania tej maski aktywujemy zabieg polegający na termoterapii połączonej z czerwonym światłem Led. Po takim zabiegu skóra jest nawilżona, zregenerowana, wygląda promiennie. Płatki maseczki są dobrze nasączone.
    Zalety:
    • nawilża i regeneruje skórę
    • skóra wygląda promiennie
    Wady:
  • 21 stycznia 2022 o 14:10
    coś na noc
    Maseczki zakupiłam do swojego urządzenia sonicznego foreo i nie wiem czy kupiłabym je ponownie. Trochę denerwuje mnie, że teoretycznie trzeba kupować tylko te maseczki do tego urządzenia. Wady: -cena, zdecydowanie przesada Zalety: -dobrze nasączony płatek -w opakowaniu zostaje dużo maseczki, którą możemy rozprowadzić na twarz, szyję i dekolt -dobrze się wchłania -dogłębnie nawilża -ładny zapach -po jej użyciu skóra wygląda zdrowo i promieniście (chociaż może to być zasługa urządzenia sonicznego, a nie maseczki - niestety ciężko stwierdzić)
  • 2 października 2021 o 10:03
    Szorstka płachta
    Maska ma lekki zapach który szybko się ulatnia. Dobrze nawilża skórę ale trochę mnie zapycha podejrzewam że to przez oliwę z oliwek ???? Program pod tą maskę jest z ciepłem ale ja lubię ją też używać z innymi programami. Płachta w tej masce jest dziwnie szorstka co mnie z lekka irytuje i przez to już do niej nie wrócę.
  • 13 stycznia 2021 o 13:36
    mistrzostwo świata.
    uwielbiam najbardziej na świecie, ta maseczka daje glow mojej buzi i idealne ukojenie na noc. Kupuję już któreś opakowanie i przyznam, że jestem bardzo bardzo zadowolona i będę polecać każdemu.
  • 26 października 2020 o 11:44
    Doskonale nawilża
    Maska, która intensywnie nawilży i odżywi twoją skórę! Foreo call it for night to maseczka, która jest wykonana z tkaniny o okrągłym kształcie, przeznaczona do użytku za pomocą urządzenia Foreo UFO. Proces przyswajania maseczki przez naszą skórę odbywa się dzięki wspomagniu termoterapii, czyli rozgrzewaniu naszej twarzy i rozluźniania skóry. Maseczka jest bardzo dobrze nasączona produktem, przyjemnie rozprowadza się na naszej skórze. Nadmiar produktu dobrze jest wklepać w naszą cerę, ponieważ nie ma powodu żeby pozostałości się zmarnowały. Nasz skóra po zabiegu jest intensywnie nawilżona, odżywiona i pełna blasku. Regularne stosowanie sprawi, że nasza cera będzie miękka, gładka i promienna. Zakup samych maseczek, których w opakowaniu jest 7 opłaca się. Zdecydowanie polecam!
    Zalety:
    • Jakość
    • Tkanina
    • Działanie