Odżywki do włosów

Yope YOPE Boost Odżywka do włosów z proteinami, 300ml
hairstore.pl
Yope YOPE Boost Odżywka do włosów z proteinami, 300ml
YOPE Boost Odżywka do Włosów z Proteinami 300ml

Nasi użytkownicy zostawili 122 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 marca 2025 o 17:22
    Spełnia swoje zadanie
    Kupiłam z ciekawości na promocji w drogerii. Lubię markę Yope, więc musiałam spróbować :) Fajne, wygodne opakowanie z pompką, odpowiada mi też przeźroczystość opakowania, dzięki czemu łatwo kontrolować ile produktu faktycznie zostało. Odżywka nie jest mocno gęsta, wygodnie się ją nakłada. Włosy prawie natychmiast reagują i bardzo łatwo i z przyjemnością można wczesać odżywkę nie rwąc przy tym włosów. Odżywka ma przyjemny , subtelny zapach, jest całkiem wydajna , nawet przy długich włosach. Zostawia przyjemnie odżywione kosmyki, całkiem gładkie ( ale nie przyklapnięte ) i ładnie błyszczące. Polecam, to naprawdę dobra odżywka, do stosowania codziennego.
    Zalety:
    • fajne, przezroczyste opakowanie z pompką
    • wydajna
    • nawilża , zostawia gładkie i lśniące włosy
    • subtelny, przyjemny zapach
  • 26 lutego 2025 o 18:31
    Robi swoje w trzy minuty.
    Yope znam i lubię :))) Stosuje szampon i odżywkę z serii, zachęcona naturalnym w 99% składem, obietnicami producenta, minimalistyczną szatą graficzną opakowania, wygodną pompka ułatwia szybkie dozowanie pod prysznicem, nic się nie rozlewa i nie marnuje. Bez problemu można zamknąć opakowanie wystarczy przekręcić pompkę lewa/prawa. Plastik z jakiego wykonano butelkę pochodzi w 100 % z materiałów z recyklingu, widać również zużycie odżywki więc mamy pełną kontrolę nad ilością produktu. Pojemność 300 ml jest całkiem wydajna, a mam włosy cienkie, suche, rozjaśniane i sięgające do łopatek. Wystarczy zaaplikować niewielką ilość na umyte włosy dosłownie na chwilę max 3 minuty i spłukujemy. Czasem stosuje na 20 minut przed myciem jako pierwsze O w metodzie OMO. Odżywka przyjemnie pachnie tdk samo jak szampon z serii. Zdecydowanie polecam wypróbować, włosy są sypkie, miękkie, lśniące, wygładzone, zdyscyplinowanie i zregenerowane. ♥️
    • Spełnione obietnice producenta
    • Naturalny skład w 99%
    • Rodzima marka Yope
    • Odpowiednia dla wegan
    • Przebadana dermatologicznie
  • 12 stycznia 2025 o 22:41
    Fajna dla cienkich włosów
    Jako posiadaczka cienkich włosów jestem dość ostrożna przy wyborze odzywek. Gdy znajdę już taka, która nie obciąża moich pasm, zazwyczaj zostaje ona ze mną na dluzej. Odżywka Yope wpadła w moje ręce na wyprzedaży, skusiła mnie bardzo niska cena (w podstawowej raczej bym się nie skusiła) oraz super skład (99% składników pochodzenia naturalnego). Markę znam i lubię, więc zaryzykowałam. Produkt zamknięty jest w wygodnym opakowaniu z pompka. Fajnie, że butelka prześwituje, możemy kontrolować ilość produktu. Odżywka mość rzadka konsystencję, przez co nie jest zbyt wydajna - mam cienkie włosy do ramion, a muszę użyć spokojnie 5-6 pompek na raz. Jednakże konsystencja ta ma też swoje plusy: przede wszystkim nie obciąża włosów. Można ją nakładać śmiało na całą długość włącznie ze skórą głowy, do czego też zachęca na opakowaniu producent - nie ma mowy o obciążeniu. Jeśli chodzi o efekt na włosach to na pewno nie ma efektu WOW. Z pewnością włosy po umyciu są miękkie i gładkie. Znacznie łatwiej się je rozczesuje, są jakby troszkę pogrubione i mocniejsze, ogółem prezentują się bardzo ładnie, ale czy naprawdę produkt regeneruje łuskę włosa i ratuje suche włosy? Z tą obietnica nie mogę się zgodzić, dla mnie na suche i zniszczone końce jest jedna rada - nożyczki. Mimo to odżywka z pewnością warta jest uwagi, ze szczególnym naciskiem na włosy cienkie, raczej nisko (max średnio)porowate.
    Zalety:
    • Nie obciąża cienkich włosów
    • Włosy ładnie się rozczesuja
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
    • Mała wydajność przez konsystencje
    • Wysoka cena podstawowa
    Linysk
    2 lipca 2024 o 21:07
    Wybieram tylko to!
    Jest to odżywka, która naprawdę zasługuje na uwagę. Już po pierwszym użyciu widać różnicę – włosy stają się miękkie, sprężyste i pełne blasku. Jest idealna dla osób z cienkimi i osłabionymi włosami, które potrzebują intensywnej regeneracji. Konsystencja jest lekka, a zapach przyjemny i delikatny. Po użyciu włosy miekę i gotowe do stylizacji. Najlepsze składniki.
    Zalety:
    • Robi włosy miękkie i latwe do rozczesywania
    Wady:
    • Specyficzny zapach
  • 18 czerwca 2024 o 21:59
    genialna od pierwszego użycia
    Odżywka do włosów z proteinami Yope to jeden z produktów, który działa od pierwszego użycia i daje wymierne efekty. Kiedyś brakowało mi to darmowej dostawy na Allegro i wzięłam ją na spróbowanie i schowałam, tym sposobem przeleżała w zapasach aż 3 miesiące. Kiedy wykończyłam wszystkie otwarte produkty proteinowe, przyszła pora na ten. Niepozorny produkt z genialnym działaniem! Od pierwszego użycia zauważyłam różnicę, że włosy były zregenerowane, wygładzone, gładkie. Pachnie bardzo dobrze. Po nałożeniu miałam wrażenie, że jest niewyczuwalna, ale po spłukaniu i wysuszeniu wszystko było jasne- daje genialny efekt na moich długich niskoporowatych włosach, Uczciwie polecam, bo jest genialna!
    Zalety:
    • działa od 1. użycia
    • świetnie pachnie
    • wygładza
    • regeneruje
    • daje efekt tafli