Suche szampony

Delia Cameleo, Dry Shampoo Volume Up Suchy szampon `Maksymalna objętość`

• 14 marca 2025 o 23:07
    Ekonomiczny i skuteczny
    Spray faktycznie odświeża i redukuje lekkie przetłuszczenie włosów, szczególnie u nasady. Aktualnie mam wersję mini (rozmiar podróżny). Trzeba go dobrze wstrząsnąć przez użyciem, żeby nie rozpylić sobie za dużo białego proszku. Zapach znośny, chociaż ostry. Generalnie jest to dobra i skuteczna opcja budżetowa.
    Zalety:
    • Skuteczny
    • Niedrogi
    Wady:
    • Dość mocny zapach
  • 2 czerwca 2024 o 14:21
    Nie do końca się sprawdził
    Szampon nadaje włosom świeżość jak po użyciu zwykłego szamponu. Podnosi je u nasady i nadaje objętość. Niestety pozostawia ślady na włosach i nie tylko. Użyłam go według zaleceń z opakowania na włosy w odległości około 20 cm. Włosy były całe białe i twarz też się załapała. Biały proszek miałam również na ubraniach. Musiałam wszystko wyczyścić. Nie zakupię już więcej tego produktu bo testowałam lepsze.
    Zalety:
    • Funkcjonalne opakowanie
    Wady:
    • Pozostawia plamy na włosach i w najbliższym otoczeniu
    Cira
    13 czerwca 2019 o 15:12
    Must have na lato
    Niezbędny dla posiadacza grzywki (szczególnie na lato!) Szybko odświeża włosy nie zostawiając masakrycznych ilości białego pyłu. Świetnie się spisuje zarówno w podróży, jak i na co dzień.
    Zalety:
    • Tylko delikatnie bieli włosy
    • Dobrze się wyczesuje
    • Wydajny
    • Idealny do torebki/na podróż
  • 28 lipca 2018 o 13:16
    Całkiem dobry, choć ma znacząca wadę
    Suche szampony pokochałam już dawno, miałam już wiele i mniej więcej wiem, czego od nich oczekuję. Szampon marki Delia jest u mnie nowością, miałam niewiele kosmetyków proponowanych przez nią, ale z ciekawością spróbowałam tego szamponu. W sytuacjach awaryjnych wyratował mnie z niejednej opresji a dodatkowo wizualnie zwiększył ich objętość. OPAKOWANIE Opakowanie można powiedzieć, że jest typowe jak na tego typu produkt. Mamy tutaj aluminiową butelkę z aplikatorem typu spray. Całość jest prosta pod względem grafiki i kolorystyki – przeważa biel z elementami różu i zieleni, tło pokrywają kolorowe kropki z wypisanymi najważniejszymi cechami produktu a całości dopełnia czarna nakładka. Z tyłu na naklejce znajdujemy pełny opis kosmetyku. Spray nie zacina się i dozuje odpowiednią ilość produktu. SZAMPON Szampon ma przyjemny, lekko cytrusowy zapach umilający aplikację. Jako fanka cytrusów w każdej postaci od razu go polubiłam. Niestety jest on bardzo intensywny i po pewnym czasie zaczął mnie dusić, aplikuję go przy otartym oknie. Szampon trzeba przed użyciem dobrze wstrząsnąć, ja robię to przed każdym psiknięciem. Musze przyznać, że bieli, ale nie tak bardzo jak inne i dość łatwo go wyczesać z włosów, choć zabiera to trochę czasu. Co do obietnicy producenta, faktycznie zwiększa objętość włosów, za co ma u mnie duży plus. Włosy są oczyszczone, podniesione u nasady i nieoblepione jak w przypadku innych szamponów. Są lekkie i puszyste, choć jakby nieco sztywne. Szampon używam w sytuacjach awaryjnych, więc dla mnie jest w miarę wydajny. Cena korzystna, a produkt jest wydajny. W sytuacjach awaryjnych kiedy nie mam czasu na mycie włosów jest idealnym sprzymierzeńcem. Nie widzę minusów i chętnie do niego wrócę. PLUSY: + nie obciąża i nie skleja włosów + unosi u nasady, nadaje objętość + wydajny + tani MINUSY - zapach ładny, niestety jest bardzo intensywny i duszący

Zobacz także inne Suche szampony