Wody toaletowe męskie

Paco Rabanne Ultraviolet Man Woda toaletowa 100ml
Paco Rabanne Ultraviolet Man

• 9 lutego 2021 o 15:09
    Hipnotajzing
    Perfumy używa mój mąż odkad go poznałam. Już na pierwszej randce dał się zakodiwać w zwojach mojego mózgu.Zdecydowane, męskie perfumy z nutą orzeźwienia. Takie których nigdy wcześniej z niczym, i z nikim mi się nie kojarzyły. Czysta esencja prawdziwej męskiej zmysłowości która od pierwszego spotkania napawała pozytywnym nastrojem. Magnetyzujący zapach na maksa. Wyborne tony wertiweru, pieprzu i akordy pełnego słońca oraz energii bursztynu i mięty tworzą wspólnie ciepłe i uwodzicielskie serce. Serce które mnie uwiodło i nadal rozpala mój zmysł powonienia. Są jedyne w swoim rodzaju choć cieżko dostępne stacjonarnie. Ja znalazlam je w mniej znanej drogerii ale cena była zaporowa dlatego trzeba było przegrzebać internet. Butelka szklana z nietypowym dozowaniem ponieważ aby się spsikać nie naciskamy nic " na gorze" a boczny fioletowy panel z napisem Paco Rabanne Ultraviolet . Z tego co się orientuję występują dwie pojemności. Jako że jestem fanką męskich perfumy i zdecydowanie częściej używam właśnie męskich zdecyfowanych pachnideł mogę napisać że latem zapach super współgra z otoczeniem, porą o nastrojem. Zimą ta rześkość mnie nie przeszkadza - być mozetemu że poorostu uwielbiam ten zapach na mężu i sobie , ale mąż ma inną alternatywe. Jest jedyny w swoim rodzaju i warto zainwestować we flakonik ktory już po jednej dozie pięknie i długo się utrzymuje na ciele. Ja będę jego fanką do końca życia????
    Zalety:
    • Cudowne połączeniu nut
    • Flakon inny niż wszystkie
    • Długo utrzymuje się na ciele
    Wady:
    • Ciężko dostępny stacjonarnie
    W perfumerii
  • 23 października 2018 o 17:24
    Ten zapach za mną chodzi...
    Kiedyś używał go mój znajomy. Na początku mnie drażnił. Lecz z czasem go doceniłam. I choć było to kilka lat temu to dobrze pamiętam ten zapach. Gdybym miała określić go jednym słowem było by to "INTRYGUJĄCY" lub "NIEPOWTARZALNY". Zapach inny niż wszystkie. To tego bardzo trwały. Czasem człowiek odwraca się za zapachem na ulicy. Dla tego można stracić głowę.
    Zalety:
    • nuty zapachowe
    Wady:
    W perfumerii
  • 30 października 2012 o 18:09
    Wycofany z S oraz z D, ale w Superaptece (jeszcze) jest
    Witam, chcialem stestowac Ultraviolet, bo troche o nim slyszalem(dobrego). Polazlem do perfumerii(nie pamietam, chyba na S, choc moze na D, niewazne) i czego sie dowiedzialem? Ze owy Ultraviolet jest wycofany z dwoch najwiekszych sieci perfumeryjnych, na S i na D :| co czyni go trudno dostepnym, przynajmniej dla mnie :/ chyba pozostaja mi juz tylko odlewki...Używam tego produktu od: testyIlość zużytych opakowań: jeszcze nie ale kto wie EDIT: Znalazlem go w koncu w Superaptece :D Rozbieram. Na mojej skorze jest bardzo tajemniczy. Mieta wyczuwalna i mi sie podoba :D pizmo ja troche wyostrza. Przechodzi elegancko w trawsko wetiwerowe. I tak: normalnie nie znosze wetywerii, ale tu ona pasuje. Wkomponowuje sie w aure tajemniczosci idealnie! Dopelnienem jest ,,mchowa" baza. Konczy ona bardzo ladnie calosc. Trwalosc jest poprawna, 6 godzin. Chyba sie skusze, 1 flaszka jest juz prawie w moich pazurach :D No niestety, nie polubimy sie z Ultravioletem na dluzej. Po ktoryms z kolei dniu testowania stwierdzam, ze jest bardzo, ale to bardzo bliskoskorny. Lubie zapachy bez ogona, ale w tym przypadku od poczatku do konca czuje go tylko i wylacznie ja. Lgnie do skory i wrecz w nia wsiaka i koniec zapachu. A moze to kwestia tego ze juz sie do niego przyzwyczailem? Tak czy inaczej, zegnam sie z zapachami od pana Rabanne, bo 1 Million nawet nie zamierzam testowac...
  • 8 lutego 2011 o 12:25
    Tajemniczy, nowoczesny, zmysłowy... i syntetyczny
    Zapach jest wyjątkowy, nie można go pomylić z czymkolwiek innym. A nazwa doskonale oddaje charakter zapachu, jest tajemniczy, nowoczesny, zmysłowy. Kompozycja ma mocne miętowe otwarcie, ale po kilku chwilach do głosu dochodzi szara ambra i robi się ciepło i bardzo zmysłowo i tak jest już do samego końca żywotu zapachu. Zapach ten nie jest skomplikowany, nie rozwija się na skórze w jakiś szczególny sposób, ale w tym wypadku to ogromny plus, bo jest wręcz hipnotyzujący. W każdym razie obojętnie obok niego nie da się przejść, albo pokochasz albo znienawidzisz. Muszę jeszcze zaznaczyć, że wydaje się być bardzo syntetyczny, ale ... nie mogę powiedzieć żeby mi to przeszkadzało. Nie "śmierdzi" tu malizną i taniochą, o nie!!! Idealnie nadaje się na wyjścia do klubu ze znajomymi. Kompozycja stworzona raczej na chłodniejsze dni ewentualnie letnie wieczory, w cieplejsze dni może męczyć, albo wiem nie trzyma się najbliżej skóry. Zapach jest dość trwały, spokojnie utrzymuje się 8 godzin. Flaszka wygląda rewelacyjnie, równie futurystyczna co zapach. Niestety w użyciu nie jest zbyt wygodna. Poza tym nowy system dozowania perfum sprawia, że z flakonu za jednym psiknięciem wydobywa się ich spora ilość, więc łatwo przedawkować. Nie radzę kupować w ciemno, lepiej przetestować, nie każdemu ten zapach odpowiada.
    Sandacz
    5 grudnia 2010 o 16:33
    Fioletowy
    Przeglądając listę najlepiej ocenianych zapachów męskich zdziwiony stwierdziłem, że nie ma tam jednego z moich faworytów, mianowicie "Ultrafioletu" Paco Rabanne. Co mogę powiedzieć o tej wodzie (tak, jak i w przypadku innych zapachów męskich, dostępna jest jedynie wersja EDT!) na początek to, że nazwa świetnie oddaje charakter zapachu:). Fiolet może być różnie kojarzony, jednak w wydaniu PR. jest to męski kolor. Początkowo po aplikacji wyczuwam ulotny zapach cytrusów, który bardzo szybko zastępowany jest czymś co czyni ten zapach szczególnym. Nie jestem w stanie określić co to jest, ale strasznie podoba się osobom z mego otoczenia (koleżanka stwierdziła nawet, że zapach warty jest grzechu:P). W klasyfikacji dzień/wieczór itp, myślę, że jest to zapach na ciepłe wieczory, wyjścia do klubu, "przytulane" spotkania. Co do flakonu, on również został znakomicie dobrany, odzwierciedla nowoczesność i swoisty futuryzm kompozycji zapachowej. Jednym słowem: Polecam. Używam tego produktu od: Prawie rok Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego